Acaba gerekten ok sorunlu bir tip miyim?

hesap değil ona söylemek normal geliyor eşimin ve benim arkadaşımız...
ben daha engellemezsem gittiğimiz her yeri herkese söyler belki ben istemiyorum
biraz anlayış gerekmez mi...??

valla canım bu konuyu neden bu kadar kafaya taktığını anlamadım, emin ol o bahsettiğin insanlar nereye gittiğinizi ne yaptığınızı senin zandettiğin kadar önemsemiyordur onlara ne ki, neden önemsesinler?
sadece muhabbet olsun diye konuşuyorlardır bence
gerçi açıkca yazmadığın başka bişey var mı bilmiyorum ama sadece bu yazdıklarınla yapacağım yorum eşin haklı galiba demek olur
a.s.

tamam açık konuşayım ben o insanlara gıcık oluyorum hayatımla ilgili hiçbirşeyin onları ilgilendirmesini istemiyorum sormalarını da ama soruyorlar niyeyse...sonrada gidip bşka başka şeyler anlatıyorlar anlatabildim mi acaba ?
yinede sağolun kızlar yine de işin içinden çıkamadığım için başka taraflardan ele alınmasını istedim
yani sizler tarafından...eşimle onlar yüzünden kavga da etmek istemiyorum...

tamam canım o zaman, eşine konuş, ben bu insanları sevmiyorum, havadan sudan konuşursan konuş hatta canın ne istiyorsa konuş beni ilgilendirmez ama lütfen özel hayatımızla alakalı bişeyler anlatma, yani sen böyle söyledikten sonra eşinin bunu anlayışla karşılaması gerek diye düşünüyorum

umarım eşim beni anlayabilir tartışma çıkmasından korkuyorum birazda...

ya söylesin de sonra o şahsiyetler gelip bana "hımmm o gün şuradaymışsınız hımmm o günde buradaymışsınız"diye gıcık gıcık cevaplar veediği için bu durum delirtiyor beni...

umarım eşim beni anlayabilir tartışma çıkmasından korkuyorum birazda...

belliki bu insanlarla aranızda bişeyler geçmiş bilemiyoruz tabi. ben mantığı anlayamıyorum. eşime söylersem tartışma çıkar ne demek, tabiki rahatsız olduğun şeyi eşine söyleyeceksin.

Son düzenleme:
Ele avuca gelen bir bahanen yoksa adamla kavga etme boşuna.
Sen suçlu çıkarsın,şu konuda bile hala neden onlara gıcık olduğunu anlatmadın ya da anlatamadın.
Eşine de anlatabileceğini sanmıyorum.

bence takıntılı değilsin, psikolojik olrak takıntılı olmak obsesif olmak pek senin anlattığın gibi birşey değil. o kişileri sevmiyorsun ve anlatılmasını istemiyorsun, eşinde senin için bu konunun ne kadar önemli olduğunu henüz idrak etmiş değil. bence güzelce ve ciddi bir şekilde ama tartışmadan bu durumu açık birşekilde eşine anlat. bu davranışın beni kırıyor ve şu şu sebeplerden dolayı onların hayatımıza dair en ufak bişey bilmelerini istemiyorum de.

sorun o insanlar o yanımda yokken kötü eşim ynımdayken ii gibi davranmaları ama eşim saf diye hala onları çözememiş durumda eşimle konuştum o şahsiyetleri savunuyor bana sinir oluyorum yaaa
bir e ondan sonra geçmiş karşıma"sen takıntılısın"diyip duruyor
uff yaa böyle gereksi insanlar yüzünen tartıştım eşimle:(((

of arttık yeter yaa yine kavga ettik..ya ben ne yapacağımı şaşırdım artık...

of arttık yeter yaa yine kavga ettik..ya ben ne yapacağımı şaşırdım artık...

Olayı tam anlamadım ama..
Bence başkaları yüzünden yuvanızın huzurunu bozmayın..
Bırakın sorsunlar,merak etsinler..
Gittiğiniz yerleri bilseler ne olur bilmeseler ne olur..
Hakkınızda da istedikleri kadar konuşsunlar,siz kendi mutluğunuza bakın,diğerlerini boşverin..

akrep burcumusun canım sen rahat sana da mı batıyor?bende herşey planlı programlı olsun isterim herşeyi programlarım...herkesin karşısına geçer şunu şunu şunu yapıyoruz derim...içimden böyle geliyor ne yapayım..ama düşünsene karşındakini...herşey kararlaştırılmış ona katılmak kalıyor onun içinde kötü yani...birde herşey açık ve net olsun isterim bunun için titizlenirim...bu karakteristik bir özellik..takıntıyla alakası yok bunun...karşındaki rahat biri olunca ona takıntıymış gibi gözüküyor...o seni , sende onu böyle kabul edeceksin..değiştirmeye çalışmayacaksınız birbirinizi...ayakuydurmaya çalışarak hoşgörüyle gül gibi geçinip gideceksiniz.....

teşekkkür ederim arkadaşlar ama ne biliym işte takıntılısın dedikçe galiba daha da takıntılı biri oldum çıktım
kendimi hesaba çektiğim zamanlar olmuyor değil ama bu gibi durumlarda objektif düşünmek özellikle sinirli iken çok zorlaşıyor
aramızı düzeltmeye çalışıyorum ama bir yandan da düşünmeden edemiyorum ne var bana saygı gösterse diye....
bu arada yengeç burcuyum:)))
yani bayağı bir depresif ve duygusal bir yapım var :((
hı keçi gibi inatçılığımı da göz ardı etmeyeyim:)))

Back
X