Acaba hamile miyim? :( nolur hamile olayim Allahimmm

Canm icinde suphe varsa kan testi yap kesin sonuc :)

İdrar testi regl gecince diye biliyorum ama kan testi kesin sonuc yani ole duydum yarn olmazsan git bence yap canım :)

Canım bi gebelik testi yap önce. Silikte olsa çıkıyor varsa birşeyler. Ama yoksa da hemen kaybetme kendini. Dur daha yolun en basindasin. Ama bi test yapmani öneririm.

Merhaba kızlar,

Tesekkurler cevaplar ıcın. Gribim cok kotu oyuzden suan ilaç kullanıyorum ama hamileysem de max 2 haftalıktır. Ben hala regli olmadım 2 gun gecikti ama yinede ayın 15ini bekliyorum 16sına kadar olmazsam test alcam eczaneden. Dua edin de olmayım inş hamişimdir.......

Hayirlisi diye dua edin. Herzaman hayirlisi ... Simdiden de yipratmayin bosuna kendinizi. Daha cooook entresan surecler var . hayir ile olsun gonlunuzdekler insallah.

Nasıl test yapmadan ilaç kullanıyor sunuz hayret eğer hamileyseniz ilaçlar yüzünden bebeğinizi kaybedebilir siniz. Ben adete 5 gün kala testle hamile olduğumu öğrendim sizin geçmiş varsa mutlaka çıkar zaten.

Hamile olup olmadıgımı bilmiyorum ki buyuzden hastalıgı ilaç kullanmadan cekmelimiydim? Bunu bilmiyordum. Ben çalışan bir bayanım , çalışmasam belki bunu yapardım bilsem..

Yine de teşekkür ederim hayırlısı ne ise o olsun. Ben bu konularda hiç bilgili değilim.

Grip ilaçları maalesef hamile olmasanız bile sağlığımızı kötü etkiliyor henüz 1-2 haftalık hamile iseniz Zaten Bebek bundan etkilenmez bence vesvese yapmaya gerek yok. Ama akıntı tek başına hamilelik belirtisi değil üşütmüş olabilirsin. Grip yüzünden olabilir hatta antibiyotik kullandı isen o yüzden bolca akıntı gelir.

Antibiyotik kullanmadım ama haklısın. Oyuzden ben cok kendimi ümitlendirmiyorum cunku regli olursam yıkılırım. Hayırlısı olsun diyorum

Antibiyotik kullanmadım ama haklısın. Oyuzden ben cok kendimi ümitlendirmiyorum cunku regli olursam yıkılırım. Hayırlısı olsun diyorum

Sen içini rahat tut. İyileşmeye bak. İyileştikten sonra da yavaş yavaş grip ilaçlarından vazgeçip doğal yollardan iyileşmeye çalış sadece Bebek için değil senin için de önemli. Kalp sağlığımızı bozuyor o ilaçlar ve aslında iyileştirmiyor sadece ayağa kaldırıyor biraz. Eğer ilaç içemeyeceksen kendini hasta gibi hissettiğin anda mandalinaları yağsız tavada dışları biraz kararana kadar pişirip ılık ılık yemeni öneririm. Yıllardır ne zaman denesem işe yaradı. Piştiğinde içindeki c vitamini daha aktif oluyormuş. Bir doktor tavsiye etmişti. İnşallah hastalanma tabi ama aklında olsun.

Canimmmm cok sagol, içimi okadar ferahlattın ki. Dediğini denicem. Çok teşekkür ederim. Hala regli olmadım. Bacaklarımda sızı olurdu 1 hafta veya 5 gun oncesinden suan oyle bi sızı yok gecen ay 15inde olmustum tam 30 gun oldu. Sizce testi ne zaman yapmalıyım? Bugun testi aldım, elimde bulunsun istedim.

Ama adet gecince yapilmaz mi test ? Beni bilgilendirir misiniz? Tesekkurler hepinizee :*
Canım bazen yerleşme kanaması gibi oluyormuş bebek varsa yerleştiği zaman bazı kadınlarda kanama olabiliyormuş pembe bir akıntım oldu demişsin ama bence sen bir kan testi yaptır kesin sonucu alırsın

Canım beyaz ve acık renk gelmişti pembe hiç gelmedi. Yarın yada pti yapıcam testi.
Anladım canım sonucu bildir lütfen bende beklemedeyim adetime 4 gün var ama 3 gündür kasık ağrısından mahvoldum inşallah bebişlerimiz bizimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…