- 3 Ekim 2020
- 103
- 22
- 48
- 29
- Konu Sahibi Elif Elanurr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonradan cıkan cızgı onemsenmez ama 2 gun once mı yaptın o 2 testı de?? bu gun mu?Eki Görüntüle 2729797 herlese merhabalar adetime daha 3 gün var bu testi de 2 gün önce yaptım ve ilk başta çıkmadı sonra böyle olduğunu gördüm ve 2 tane daha test yaptım onlar da böyle oldu daha önce negatif testler hiç böyle olmadı testi böyle çıkıp da hamile olan var mı![]()
Bugün yapmadım dün yapmıştım en sonBugün yaptın mı canım koyulaşma oldu mu
Ya öyle yazıyor testlerde ama ben önceki hamileliğimde de çıkmadı 1 saat sonra silik çizgi görmüştüm kanda da çıkmıştı o yüzden bu da öyle acaba dedimsonradan cıkan cızgı onemsenmez ama 2 gun once mı yaptın o 2 testı de?? bu gun mu?
Yaa inşallah öyledir Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallahHamilesiniz hayırlı olsun Rabbim isteyen herkese versin ins
Yaa inşallah öyledir çok istiyoruz çünkü eşim de ben de daha öncekinde 2 aylıkken düşük yaptım 7 aydır deniyoruz ama nasip olmadı Rabbim isteeen herkese nasip etsin inşallahHamilesiniz hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Tamam bi de öyle deneyeyimidrarı 2 3 damladan fazla damlatmadan yenılermısın testını sabah. artık ılk 5 dk ıcnde pembe cızgı cıkmalı. 2 gun oncekı testtte belıren karmasık da olsa cızgı dogruysa eger koyulasma olması lazım:)
Sabah ilk idrarınızla deneyin o zaman daha mantıklı olur bide gününüz geçmemiş belli belirsiz o yüzden böyle çıkıyorYaa inşallah öyledir çok istiyoruz çünkü eşim de ben de daha öncekinde 2 aylıkken düşük yaptım 7 aydır deniyoruz ama nasip olmadı Rabbim isteeen herkese nasip etsin inşallah![]()
![]()
Tamam o zaman çok fazla umutlanmayayım benCanim eger 5. Dk dan sonra ciktiysa gecersiz kac kez basima geldi o idrardaki bir maddeden kaynaklaniyormus ilk 5 dk onemli labaquic marka baya erken belli ediyor yarin birde onu dene
Tamamdır denicem tekrardan çok teşekkür ederimSabah ilk idrarla yenileyin isterseniz... Çok net görünen testinizde 3 çizgi var.. Bozuk gibi geldi bana.. Diğerinde hafif bir gölge gördüm sanki... Beklemiş gibi bilemedim... Allah gönlünüze göre versin inşaallah![]()