Acaba hamile miyim 🙈??

Elif Elanurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
103
22
48
29
IMG_20201129_001535.webp
herlese merhabalar adetime daha 3 gün var bu testi de 2 gün önce yaptım ve ilk başta çıkmadı sonra böyle olduğunu gördüm ve 2 tane daha test yaptım onlar da böyle oldu daha önce negatif testler hiç böyle olmadı testi böyle çıkıp da hamile olan var mı 🤗

IMG_20201128_221801.webp
bu da dün yaptığım test bu da aynı oldu kafam çok karıştı ve bir haftadır aşırı lavaboya gidiyorum dünden beri de göğüslerim çok ağrıyor. Yine bir haftadır karnımda kasıklarımda küçük batmalar oluyor pazartesi gidip kan vericem ama size de bi sormak istedim 🙈😊

Eki Görüntüle 2729797 herlese merhabalar adetime daha 3 gün var bu testi de 2 gün önce yaptım ve ilk başta çıkmadı sonra böyle olduğunu gördüm ve 2 tane daha test yaptım onlar da böyle oldu daha önce negatif testler hiç böyle olmadı testi böyle çıkıp da hamile olan var mı 🤗
sonradan cıkan cızgı onemsenmez ama 2 gun once mı yaptın o 2 testı de?? bu gun mu?

idrarı 2 3 damladan fazla damlatmadan yenılermısın testını sabah. artık ılk 5 dk ıcnde pembe cızgı cıkmalı. 2 gun oncekı testtte belıren karmasık da olsa cızgı dogruysa eger koyulasma olması lazım:)

Canim eger 5. Dk dan sonra ciktiysa gecersiz kac kez basima geldi o idrardaki bir maddeden kaynaklaniyormus ilk 5 dk onemli labaquic marka baya erken belli ediyor yarin birde onu dene

Yaa inşallah öyledir çok istiyoruz çünkü eşim de ben de daha öncekinde 2 aylıkken düşük yaptım 7 aydır deniyoruz ama nasip olmadı Rabbim isteeen herkese nasip etsin inşallah 🤲 ❤️
Sabah ilk idrarınızla deneyin o zaman daha mantıklı olur bide gününüz geçmemiş belli belirsiz o yüzden böyle çıkıyor

Canim eger 5. Dk dan sonra ciktiysa gecersiz kac kez basima geldi o idrardaki bir maddeden kaynaklaniyormus ilk 5 dk onemli labaquic marka baya erken belli ediyor yarin birde onu dene
Tamam o zaman çok fazla umutlanmayayım ben 😔 ama daha öncekinde nasıl olduysa 1 saat sonra çıkmıştı o yüzden acaba mı dedim

Sabah ilk idrarla yenileyin isterseniz... Çok net görünen testinizde 3 çizgi var.. Bozuk gibi geldi bana.. Diğerinde hafif bir gölge gördüm sanki... Beklemiş gibi bilemedim... Allah gönlünüze göre versin inşaallah :nazar::anneadayı:

Back
X