Acaba Hamile miyim

Sevdalim olurmusun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
50
21
8
Arkadaslar mrb ben 7 aydir evliyim ve cocuk cok istiyoruz normalde benim regl olmam gerekiyordu ama olmadim 4 gunum gecti onceden 10 gun kala agrilar cekiyodum simdi ise hissetmiyorum sadece ara ara diken batar gibi agrilarim oluyor hemen duruyor bide goguslerimde bugun baya bi hassasiyetlik ve siskinlik var ustelik gogus ustundeki damarlar cok belirginlesmis acaba hamile olma ihtimalim var mi boyle durumu yasayaniniz var mi yoksa ben bosa mi hevesleniyorum

Benim de adete 2 gün kala ovulasyon testinde çift çizgi çıktı. Hemen kadınlar kulübünü inceledim ovulasyon testi ile hamile olduğunu görenler olmuş olabilir mi dedim ve o gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı şimdi hamileyim 6 hafta 2 günlük darısı başına inşallah

Ayy ins canm ya benim 4 gunum gecti bugun goguslerimde hassasiyet olustu ama korkuyrmda acaba duzensiz mi oldu yoksa hamile miyim diye saat 12 bucuk gibi bi ates falan sardi benim gogsumdeki damarlar sanki kalemle cizilmis gibiydi ama simdi biraz belirginligi gitti ama yinede var

Canın neyi bekliyorsun test için 4 gün geçmiş ve belirtin var benim 6 günüm kaldı bat a 1 gün geçse hemen test yaparım sende bekleme yap güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…