- 13 Haziran 2016
- 50
- 21
- 8
- Konu Sahibi Sevdalim olurmusun
-
Haha3 evetle test yapmaya gonderıyoruz
Sizde var miydi bole hamile misiniz3 evetle test yapmaya gonderıyoruz
Gecıkmıs adetın test yap kurtul.Sizde var miydi bole hamile misiniz
Ayni belirtiler bende de vardı canım ozellikle dedigin gibi gogusumde damarlar cok belirginlesmisti. Test yap ogren hakkinda hayirlisi olsunSizde var miydi bole hamile misiniz
Aminnn ins bana dua edin ne olur cok istiyorum ins hamileyimdir Allah tum isteyenlere nasip etsin insAyni belirtiler bende de vardı canım ozellikle dedigin gibi gogusumde damarlar cok belirginlesmisti. Test yap ogren hakkinda hayirlisi olsun
Belirtilerinin hepsi hamilelik belirtisi bence test yapsan cikarAminnn ins bana dua edin ne olur cok istiyorum ins hamileyimdir Allah tum isteyenlere nasip etsin ins
Hamile misin ne kadarlik pekiTest yap. Belirti psikolojik olabilir. Benm hala belirtim yok
10 haftalik canm. Adete 4 gun kala testte cikmistiHamile misin ne kadarlik peki
Ayy ins canm ya benim 4 gunum gecti bugun goguslerimde hassasiyet olustu ama korkuyrmda acaba duzensiz mi oldu yoksa hamile miyim diye saat 12 bucuk gibi bi ates falan sardi benim gogsumdeki damarlar sanki kalemle cizilmis gibiydi ama simdi biraz belirginligi gitti ama yinede varBenim de adete 2 gün kala ovulasyon testinde çift çizgi çıktı. Hemen kadınlar kulübünü inceledim ovulasyon testi ile hamile olduğunu görenler olmuş olabilir mi dedim ve o gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı şimdi hamileyim 6 hafta 2 günlük darısı başına inşallah
Canın neyi bekliyorsun test için 4 gün geçmiş ve belirtin var benim 6 günüm kaldı bat a 1 gün geçse hemen test yaparım sende bekleme yap güzel haberlerini alırız inşallahAyy ins canm ya benim 4 gunum gecti bugun goguslerimde hassasiyet olustu ama korkuyrmda acaba duzensiz mi oldu yoksa hamile miyim diye saat 12 bucuk gibi bi ates falan sardi benim gogsumdeki damarlar sanki kalemle cizilmis gibiydi ama simdi biraz belirginligi gitti ama yinede var
İns canm ya yarin yapacam hayrlisiyla Allah hepimize hayirli ve Saglikli bebisler nasip etsin insCanın neyi bekliyorsun test için 4 gün geçmiş ve belirtin var benim 6 günüm kaldı bat a 1 gün geçse hemen test yaparım sende bekleme yap güzel haberlerini alırız inşallah
Tamam sonucu haber ver canmİns canm ya yarin yapacam hayrlisiyla Allah hepimize hayirli ve Saglikli bebisler nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?