Acaba hamile miyim

Hadihayrls

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
140
49
98
Hanımlar bende gebelik düşünüyorum normalde adetime 1 hafta gelmeden acayip bir karın ağrısı göğüslerde şişme ve ağrı olurdu bu ay doktora gittim ve bana yumurtan çatlamak üzere gün aşırı ilişki öneriyorum dedi ve biz 1 hafta boyunca korunmasız ilişki oldu adetime 3 gün var ama ne karnımda şişlik ne ağrı ne göğüslerde bir değişiklik yok korkuyorum gebelik testi yapmaya hayal kırıklığına uğramamak için öyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda 🙏🏻

Merhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim

Merhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim
Evet canım 2 gün gecikmeyle kesin çıkar.

Merhabalar stres kaynaklı gecikmen olabilir ama gebelik olsa mutlaka 2 gün gecikmeden silik de olsa mutlaka çıkardı her zaman hayırlısını dike canım olacaktır umudunu kaybetme

Adetime 2 gün kaldı ama her ay adet olmadan önce bel ağrısı göğüslerde ağrı şişkinlik ve aşırı sinirli hali olurdu bu ay hiç öyle bişey olmadı hatta sanki göğüslerim hiç yokmuş gibi hissediyorum 🤷🏻‍♀️😄
Benimde tersine çok otu sis buyuoe bende gelbik testi ypaiyorum salı gününden itibaren hamileyim galiba pozitif çıktı göğüslerim sismez biraz sertleirdi ama bu sefer çok kötü sis size gerçek bir test ben idrar beltim dün sabah ilk idrarı bı pet bardağa kotun ertesi güne kadar bekletin ve ertesi gün baktığınızda butur butur pamuk gib şeyler varse gebelik var demek ama koydugunuz gibi duruyorsa yoktur rabim gonulnuze göre verin inşallah biz 4 senedir bekliyoruz rabim cümlemize bu duyguyu yaşatır inşallah cümlemize devamliglinida verir inşallah

Eklentiler

• IMG-20230525-WA0012.webp
    IMG-20230525-WA0012.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 45
Back
X