Acaba hamile miyim

Erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkınca kan verdim şimdi 5. Haftadayım ama keseyi görmedik daha

Evet karın ağrısı ve beyaz akıntı vardı bir de regle 5 gün kala kahverengi leke oldu ben adeti beklerken beyaza dönünce şüphelendim
Bende mide bulanması ve yanması var halsizlik ve idarada köpürme ve çok koyu oluyo belim agrıyor bide

Farklı marka 2-3 tane test yapabilirsin yanılma payı daha az olur ya da kan ver yarın varsa kesin çıkar

Evet aynı belirtiler ve sürekli gelen beyaz akıntılar vardı test yaptım pozitif çıktı canım sende yap test belki çıkar ben adete 3 gün kala yapmıştım ama sen erken gebelik testi yapabilirsin
Merhaba sürekli gelen beyaz akıntılarınız nasıldı acaba benimki de vardı gerçekten değişikti ve sürekli geliyordu birkaç gün böyle çok sulu geldi sonra birkaç gün beyaz kalıp gibi yapışkan geldi sonra kesildi dünden beri yumurtlamadan sonra da 10 gün falan diyebilirim bugün

Sürekli geliyor akıntı yani günde 2-3 defa krem gibi beyaz hiç kesilmedi sancımda çok oluyordu bugün hafifledi biraz

Sürekli geliyor akıntı yani günde 2-3 defa krem gibi beyaz hiç kesilmedi sancımda çok oluyordu bugün hafifledi biraz
Kesildi derken hafif var ama 5 - 6 gün baya yoğun beyaz akıntılar oldu,,, dün dedim kesin adet olucam bütün gün adet sancıları ağrıları çektim bugün kramp şişkinlik halsizlik hafif uyku isteği baş ağrısı oldu sabah hafif bi bulantı geçirdim... Uyduruyormuyum ki erken gebelik testi sipariş etmiştim yolda daha..

Yok kesilmedi dedim hala devam ediyor akıntı iyi yaptın canım inşallah sende hamilesindir

Ay hadi inşallah ya yumurtlama gününü biliyor musun
Valla normal de bilmiyorum ama ilk defa böyle bişey yasıyorum sizde de oldumu
valla benim hikaye biraz uzun 2 sağlıksız gebelik geçirdim birinde adetim geçince kaset testte çıktı. 2. Si adete 6 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı çünkü erken yumurtlamışım. Yumurtlama zamanıyla alakalı tamamen

Doğru belki olabilr ama var gibi hissediyorum inşallah olur Rabbim isteyen herkese versin

Evet aynı belirtiler ve sürekli gelen beyaz akıntılar vardı test yaptım pozitif çıktı canım sende yap test belki çıkar ben adete 3 gün kala yapmıştım ama sen erken gebelik testi yapabilirsin

Benim catlamadan 2 gün sonra yani bugün şeffaf akinti gelmeye başladı, uykudan gözümü açamıyorum..Gebelik bu kadar erken belirti verirmi bilmiyorum ama ...

Arkadaşlar meraba. Adetime6gün var ama mide bulantım oluyo çok sık idrara cıkıyorum ve belim agrıyo sürekli uyumak istiyorum halsizim sizde de bu durumlar oldu yazarsanız sevinirim☺
İnşaAllah gebesindir kızıma hamileyken adete 6 gün kala testler negatifti. 5 gün kala kafayı mı yiyorum diyeceğim şekilde hayalet gibi çizgi vardı. Sonraki günler pembeleşti. Erken gebelik testim negatifti ama.

İnşallah öyleyimdir. Bende negatif çıkar diye test yapmıyorım şuan iki üç gün daha bekleyeceğim inşallah vardır

Arkadaşlar meraba. Adetime6gün var ama mide bulantım oluyo çok sık idrara cıkıyorum ve belim agrıyo sürekli uyumak istiyorum halsizim sizde de bu durumlar oldu yazarsanız sevinirim☺
Merhaba. Saydiklarin bnde de var adetime 10 gun var, Pek umutlanmak istemiyorum. ama sen test yap cikar testin de cunku saydiklarin hamilelik belirtisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…