Acaba hamile miyim

Benim catlamadan 2 gün sonra yani bugün şeffaf akinti gelmeye başladı, uykudan gözümü açamıyorum..Gebelik bu kadar erken belirti verirmi bilmiyorum ama ...
İnanın belli oluyor bende çok şaşırdım beta hcg kana karıştığı gibi <5 bile olsa anlıyor insan . Benim direk bulantılarım başladı

İyi günler hanımlar benimde aklıma takılanlar var yardımcı olur musunuz 9 senedir cocugmuz olmuyrdu eşimden kaynaklı tüp bebek tedavisine baslicaktik bu ay adetim gecikti 6 gün oldu kaşık ağrılarım var batma gibi göğüslerim çok sis test yapmalimiym erken mi daha

Arkadaşlar meraba. Adetime6gün var ama mide bulantım oluyo çok sık idrara cıkıyorum ve belim agrıyo sürekli uyumak istiyorum halsizim sizde de bu durumlar oldu yazarsanız sevinirim☺
Canım adetime 5 gün kala test yaptım silik çıktı hemen kan verdim beta 10 çıktı daha çok yeni , planlı olduğu için erken verdim bence kan ver illaki belli olur ama 5 4 gün kala ver

Canım adetime 5 gün kala test yaptım silik çıktı hemen kan verdim beta 10 çıktı daha çok yeni , planlı olduğu için erken verdim bence kan ver illaki belli olur ama 5 4 gün kala ver
Yorumun için teşekkür ederim inşallah vardır bende 3gün kala vericem bakalım hayırlısı

Evet karın ağrısı ve beyaz akıntı vardı bir de regle 5 gün kala kahverengi leke oldu ben adeti beklerken beyaza dönünce şüphelendim
Merhaba, görünce yazmak istedim. Yumurtlama döneminden beri şeffaf kokusuz bir tık sümüksü parlak bir akıntım var peçeteye gelen. Sat 18 Ekim Bat 15 Kasım. 2 gün önce kahverengi bir lekelenmem oldu. Geçti o gün. 2 gün gelmedi. Bugün yine bir lekelenmem oldu. Eski regli günlerimde hiç böyle bu kadar sivilcelenmem olmazdı. Dudağımda uçuk ve yüzümde aşırı sivilcelenme oldu. Ne yaşıyorum hiç bilmiyorum

Ayy umutlandimm bunu okyunca :))
Bende 6 gün kala test yaptim sabaj ilk idrarla 10 dk icinde boyle oldu
Sonra erkwn test aldim ogleden sonra yaptim heuecandan cay ve su icmistim negatif cikti

Eklentiler

• IMG-20231122-WA0022.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 56
Ayy umutlandimm bunu okyunca :))
Bende 6 gün kala test yaptim sabaj ilk idrarla 10 dk icinde boyle oldu
Sonra erkwn test aldim ogleden sonra yaptim heuecandan cay ve su icmistim negatif cikti
Erken gebelik testim bu şekilde adete 2 gün kala

Eklentiler

• IMG_20231123_232017.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…