- Konu Sahibi Esrayilmaz46
-
Tarihler aynı vallahi bakalım inşallah bu belirtiler boşa değildir, sol kasıkta bacağa vuran ağırlık baskı hissi var farkli olarak onun dışında her an adet olacakmış hissi diğer belirtiler yaniAy benimde 11 Aralık
Ama kafama koydum artık pazartesi yapicam ve o güne kadar elimden geldiği kadarıyla sağlıklı ve dikkatli beslenmeye calisicam
Evet benimde aynı yaTarihler aynı vallahi bakalım inşallah bu belirtiler boşa değildir, sol kasıkta bacağa vuran ağırlık baskı hissi var farkli olarak onun dışında her an adet olacakmış hissi diğer belirtiler yani
Kürü de dene muhakak çörek otu bal tarçın kürüİnanır mısınız hepsinden her gün yiyorum yeter ki tutunsun
İnşallah olsun seninde bebeğim tum isteyene Allah nasip etsinEvet benimde aynı ya
Şuan yiyebilir miyim yani varsa bi zararı olur muKürü de dene muhakak çörek otu bal tarçın kürü
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah olsun seninde bebeğim tum isteyene Allah nasip etsin
O kür adet bitince başlanıp 14 gün kullanılıyor öyle yazıyorŞuan yiyebilir miyim yani varsa bi zararı olur mu
Kürle de gebe kalan çok paylaştim size bende kullandım bu arada bakalım 18 Aralık sonu. Ne olcak bendeŞuan yiyebilir miyim yani varsa bi zararı olur mu
Bu ay gebe kalmazsam yerim o zmnO kür adet bitince başlanıp 14 gün kullanılıyor öyle yazıyor
Siz şüpheleniyomusunuzKürle de gebe kalan çok paylaştim size bende kullandım bu arada bakalım 18 Aralık sonu. Ne olcak bende
Bende çok değişik haller var uykusuz gibiyim halsiz.gibiyim.meme uçlarım acioo ısırıo.gibi birşey böyle değişik ben şuan bile yani ama ben korummasiz 3.4 gündür ilişki giriyoruz hemen olmaz gebelik.diye.dusunuyorum ilk gebelik nasıl.kaldim. anlamadım bu yıl temmuz evlendim Ağustos hamile kaldım 16 ekim düşürdüm gebelik belirtisi reglim geçmese anlamazdim.bile nasıl belirtiler oluyorSiz şüpheleniyomusunuz
Hmm anladım sizin evliliğiniz daha yeniymis hayırlısı olsun inşallahBende çok değişik haller var uykusuz gibiyim halsiz.gibiyim.meme uçlarım acioo ısırıo.gibi birşey böyle değişik ben şuan bile yani ama ben korummasiz 3.4 gündür ilişki giriyoruz hemen olmaz gebelik.diye.dusunuyorum ilk gebelik nasıl.kaldim. anlamadım bu yıl temmuz evlendim Ağustos hamile kaldım 16 ekim düşürdüm gebelik belirtisi reglim geçmese anlamazdim.bile nasıl belirtiler oluyor
Amin inşallah evet 6 ay olcakHmm anladım sizin evliliğiniz daha yeniymis hayırlısı olsun inşallah
Ben nasıl kaldım.gebe o ara anlamadım gebe kaldığımı öğrendim hep 3 ay gebeliğim kanamalı.gecmisti.dusul riskim hep vardı bebek düştü sonra da zaten hemde dikişli olduğum.halde düştü serklaj atılmıştı bana düşük olmadan bir hafta önce 11 haftalık gebeykenHmm anladım sizin evliliğiniz daha yeniymis hayırlısı olsun inşallah
Ya çok üzüldük ben de geçen sene kimyasal gebelik geçirdimBen nasıl kaldım.gebe o ara anlamadım gebe kaldığımı öğrendim hep 3 ay gebeliğim kanamalı.gecmisti.dusul riskim hep vardı bebek düştü sonra da zaten hemde dikişli olduğum.halde düştü serklaj atılmıştı bana düşük olmadan bir hafta önce 11 haftalık gebeyken
Maalesef benimki negatif aynı belirtiler ama psikolojik olabilirKızlar bende bu durumdayım suan reglime5 gün var erken gebelik testi negatif çıktı ama aşırı kaşık ağrım var midem yanıyor baş ağrım var sanki her an regl olacak mışım gibi ağrıyor bi haftadır karnım baş agrım sa ara ara geçiyor geri başlıyor göğüslerimde hassasiyet oluştu hamile miyimdir
Kafam çok karışık ama tüm belirtiler varMaalesef benimki negatif aynı belirtiler ama psikolojik olabilir
Benimde öyleydiKafam çok karışık ama tüm belirtiler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?