acaba hamile miyim

tryanon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
39
0
36
Afyon
şimdi ben bu konuyu daha öncede yazmıştım ama korktuğum bir şey var lütfen beni terslemeyin ve dalga geçmeyin.2-3 ay önce erkek akadaşım elime boşaldı ve ben kuruduğu için yıkamayı unuttum 2 saat sonra eve gittim ve elimi yıkamadan kendimi temizledim.bulaşmış mıdır diye korkuyordum açıkçası ama bana spermin dış ortamda ancak 5 dk filan yaşadığını söylediler.ben yine tedirgin oldum çünkü adetlerim yoğun gelirdi bu sefer gelmedi.salı günü adet oldum ve baya baya geldi ancak bugün 5. günü ve dün duştan sonra adetim gelmedi.bugün de kahverengi kahverengi geliyor ve sanki yanma var gibi.bu sizce normal mi hanımlar yoksa herhangi bir şeyin belirti midir?sürekli aklımda bu düşünceden sıkıldım.birileriyle paylaşmam gerektiğini düşündüm.anlayışınız için teşekkür ederim.

elinde canlı canlı spermle dolaşmadın ya.. kurumuş diyosun..mrk etme kurumuş spermden hayır gelmez..yani farketmediğine göre elinde kalmamıştır bile..yoksa sperm vıcık vıcık bişi o şekildede elindeyken farketmeden rahat edebilceğini sanmıyorum..bide adet olmuşsun ztn..boşuna strese girme bnce.

bide cnm açtığın konulardada taa ne zmn yazmışın bu sorunu.. o zmndan beri adet oluyosan hamile fln değilsin yani..ayrıca aylardır sn bu kuruntuyla mı yaşıyosun..al bi test yapsana eczaneden içini rahatlatmak amacıyla..yani bn tam anlayamadım bu durumu doğrusu

evet ama ben peçeteyi ıslatıp kendimi temizleyince ya spermler bulaştıysa diye korktum.kanamam oldu tabiki ama kafamı internetten edindiğim bilgiler nedense karıştırıyor

evet ama ben peçeteyi ıslatıp kendimi temizleyince ya spermler bulaştıysa diye korktum.kanamam oldu tabiki ama kafamı internetten edindiğim bilgiler nedense karıştırıyor

bide cnm açtığın konulardada taa ne zmn yazmışın bu sorunu.. o zmndan beri adet oluyosan hamile fln değilsin yani..ayrıca aylardır sn bu kuruntuyla mı yaşıyosun..al bi test yapsana eczaneden içini rahatlatmak amacıyla..yani bn tam anlayamadım bu durumu doğrusu

10.aydan beri adetimi oluyorum ama az geliyordu bu ay normal geldi ama daha 5. günde neden kahverengi geliyor

cnm olabilir her zmn aynı olmayabilir..metabolizma bu bazen yoğun olursun bazen az az..gerçek anlamda bi cinsellik yaşıyomusunuz bilmiyorum ama ilk birleşmeden sonra adet sistemi değişiklik gösterebiliyo..netten okuduğun bilgilerde adamı intihara sürükler yani felaket senaryoları..insanın aklınada hep en kötü ihtimal gelir...o yüzden boşuna kuruntu yapma..yerleşme kanaması yada üstüne görme fln böyle değil..yani sonuçta sn düzenli adetini oluyosun ister az gelsin ister çok..o zmn sorun yok dmktir..ztn öyle bi ihtimallede hamile kalmak bi mucize olur heralde..kurumuş diyosun..yani aslında elinde sperm bile kalmamıştır..

cnm olabilir her zmn aynı olmayabilir..metabolizma bu bazen yoğun olursun bazen az az..gerçek anlamda bi cinsellik yaşıyomusunuz bilmiyorum ama ilk birleşmeden sonra adet sistemi değişiklik gösterebiliyo..netten okuduğun bilgilerde adamı intihara sürükler yani felaket senaryoları..insanın aklınada hep en kötü ihtimal gelir...o yüzden boşuna kuruntu yapma..yerleşme kanaması yada üstüne görme fln böyle değil..yani sonuçta sn düzenli adetini oluyosun ister az gelsin ister çok..o zmn sorun yok dmktir..ztn öyle bi ihtimallede hamile kalmak bi mucize olur heralde..kurumuş diyosun..yani aslında elinde sperm bile kalmamıştır..

yni kesin değilimdir değil mi?adetimin böyle olması gebelikle alakalı değil değil mi?bi cinsel ilişki yaşamadım henüz

merak etme hamile değilsin 2. bebeğine hamile olan biri olarak söylüyorum :)))

Son düzenleme:
Gencler yapmayin boyle seyler...guzelce derslere konsantre olmak varken...cik cik...yok korkma bisey olmaz sizler bizlerden daha tecrubelisinizdir nasil olsa.....

böyle hamile kalıacaksa ben boşa uğraşıyorum !!

lütfen biraz gerçekçi olalım rahim yoluna bile girmeyen aradan 2 saat geçmiş spermlerle sen hamile kalmazsın bu kadar kolay işler değil bunlar

şimdi ben bu konuyu daha öncede yazmıştım ama korktuğum bir şey var lütfen beni terslemeyin ve dalga geçmeyin.2-3 ay önce erkek akadaşım elime boşaldı ve ben kuruduğu için yıkamayı unuttum 2 saat sonra eve gittim ve elimi yıkamadan kendimi temizledim.bulaşmış mıdır diye korkuyordum açıkçası ama bana spermin dış ortamda ancak 5 dk filan yaşadığını söylediler.ben yine tedirgin oldum çünkü adetlerim yoğun gelirdi bu sefer gelmedi.salı günü adet oldum ve baya baya geldi ancak bugün 5. günü ve dün duştan sonra adetim gelmedi.bugün de kahverengi kahverengi geliyor ve sanki yanma var gibi.bu sizce normal mi hanımlar yoksa herhangi bir şeyin belirti midir?sürekli aklımda bu düşünceden sıkıldım.birileriyle paylaşmam gerektiğini düşündüm.anlayışınız için teşekkür ederim.
canım hamile kalma ihtimalin yok bu sekilde olmazda senin hamile kalman için erkek spermin oraya girmesin sağlamamışın o yuzden olmaz rahat ol eminim bn

ya bunlari baya ciddi mi yaziyosunuz ben anlamiyorum. 1. tam bir birlesme yok. 2. eline bulasip kuruyan meniden bahsediyoruz. (o da nasil is ben onu da cozemedim, eline bulasiyo yikamayi unutuyosun falan) 3. uc aydir adet oluyosun. birileri yuzde yuz hamile degilsin diyince tatmin olmayip kesin degilimdir di mi diye baska baska yorumlar da beklemissin. hayir burda 10 kisi hamile degilsin diyip biri hamile olabilirsin dese o bir kisiye inanicak gibisin. hamile kalmayi cok kolay bisey saniyosunuz heralde. bir de bu cinsellik olaylarini yasamaya cesaretiniz, bilinciniz var, ama en sacma kurgularla hamile kalmaktan korkuyosunuz. neyse ben de soyliyim icin rahat etsin. hamile degilsin. hala cok korkuyosan git bi test yap. soylediklerime de kizabilirsin ama ben de okuyunca kiziyorum boyle seyleri. kusmece darilmaca olmasin yani..

Back
X