Acaba hamile olma ihtimalim var mı

Yok canım inşallah olmaz. Bu koyuluk güzel bir sonuç rakam da inşallah yüksek çıkar. İçini ferah tut. Stresten uzak dur ve kendini yorma. Beslenme dikkat et. Umarım güzel sonuçlar alırsınız
Beslenmene dikkat et diyecektim :) klavye sorunsalı

Yok canım inşallah olmaz. Bu koyuluk güzel bir sonuç rakam da inşallah yüksek çıkar. İçini ferah tut. Stresten uzak dur ve kendini yorma. Beslenme dikkat et. Umarım güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah canım sağolasın. Biraz ağrım var kasıklarımda ama umarım sıkıntı olmaz.

Ayyy hadi hayırlısı ben 1.5 yıllık evliyim. Bence sende acele etme ama istiyorsan da rabbim hayırlı kılarak nasip etsin inşallah :))

Ayyy hadi hayırlısı ben 1.5 yıllık evliyim. Bence sende acele etme ama istiyorsan da rabbim hayırlı kılarak nasip etsin inşallah :))
İşte ne biliyim çocukları çok seviyorum rabbim hayırlısını nasip etsin bende bekliyorum haftaya kan testi vereceğim siz de sonucunuzu paylaşın valla çok merak ederim

İnşallah canım sağolasın. Biraz ağrım var kasıklarımda ama umarım sıkıntı olmaz.
Yok kasık ağrısı olur normaldir ama adette de gebelikte de olduğu için tam belirti olarak kabul edemeyiz testiniz pozitif duruyor ama dediğim gibi kan tahlili için bekleyeceksen de dikkat etmen gerekir hareket beslenme vs tekrardan hayırlı olsun

İşte ne biliyim çocukları çok seviyorum rabbim hayırlısını nasip etsin bende bekliyorum haftaya kan testi vereceğim siz de sonucunuzu paylaşın valla çok merak ederim
Tamam inşallah paylaşırım. Bende merak ediyorum hayırlısı ikimiz için de :)))

Bacım bunlara göre hamilesin.... Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…