- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
canım 25 günün geçmiş hamile olsaydın şimdiye kalp atışı duyulurdu benimde âdetlerim düzenlidir geçen sene birbuçuk ay adetim geçmişti sonra adet oldum psikolojik fizyolojik etkilerden dolayı adet gecikmesi olabiliyor seninkide öyle gibi geldi bana hayırlısı olsun hakkında...Arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu sürekli geziyordum burda ama henüz üye olmamıstm. Her neyse asıl konuya geleyim :). 25 gun adetim gecikti.bi hafta önce kan testi yaptırdm ve muayne oldm. Kan testi negatif çıktı. Ultrasonla baktı dr rahim kalınlaşması var dedi gebelikte olabilir adet önceside olabilr dedi ama hala adet olmadm. Kist falanda yoktu. Hipotiroid hastasıyım. İlk defa bu kaar gecikmem oldu. En fazla 5 6 gun gecikirdi. Basına böyle bişy gelen ve sonradan hamile oldugunu öğrenen varmı ? Bu arada unutmadan sunuda yazayım. Göğüslerimde şişlik ve hassasiyet kasıklarımda bazen sag bazen solda batma ve agrı hatta bazen rahmime vuruyor birde akıntım var. Adet olmadan önce hiç bir belirtim olmazdı çok umutluyum bilemiyorm ne diyorsunuz ?
canım 25 günün geçmiş hamile olsaydın şimdiye kalp atışı duyulurdu benimde âdetlerim düzenlidir geçen sene birbuçuk ay adetim geçmişti sonra adet oldum psikolojik fizyolojik etkilerden dolayı adet gecikmesi olabiliyor seninkide öyle gibi geldi bana hayırlısı olsun hakkında...
ne zamandır dusunuyorsun canım al bir idrar testi yap evde varsa cikarBnmde adetlerim düzensizdir. Ama 40 gun falan adet döngüm. Ama adetim biteli 54 gun oldu. Gecen adetimde bir hafta gecikmişti . Bnde acaba gec mi yumurtladm da gec döllenmemi oldu diye düşündüm.
ne zamandır dusunuyorsun canım al bir idrar testi yap evde varsa cikar
bi idrardan bak canım kafan rahatladinAslında ben fark ettimde yanlış hesaplamısım. Bnm 25 gun değil. 14 gun gecmiş adetim. Çok pardon ya. Ayy burda bişeyler okuya okuya kendi adet tarihimi bile iç içe soktum
En iyi bi kaç gun bekleyeyim. Olmazsam ikiside tekrarlayayım birde hormon testi yapayımbi idrardan bak canım kafan rahatladin
Kan tahlilin de çıkması gerekirdi bende de olmuştu Dr baktı rahim kalınlaşması vücut kendini hamileliği hazırlıyor hormon tahlilleri yaptırdı süt hormonu progestan tavanda bunu normal sınırlara düşünmemiz gerekiyor bu hormon senin regli olmanı engelliyor dedi porgestan verdi ilacı kullandiktan 4 gün sonra regli oldum canım
Olsun hayatım sen yine de hormon tahlili iste doktorundanYanlış yazmısım. 25 gun değil 14 gun gecmiş adetim. Yani 8.gun kan testi yapmışım ben. :/
Off ya kafayı yıycem ne zorms böyle beklemek...
Bakalım ne olcak merak ediyorum. Ama bnm düşüncem söyle önceki adetim gec oldugu için yumurtlamada kesin gec oldu. Ve sanırıö gec döllenme oldu. Bir de hamile msinz siz acaba :))Olsun hayatım sen yine de hormon tahlili iste doktorundan
Ben bu durumu yani rahim kalınlaşması süt hormonu artışını yıllar once yaşamıştım ama hamilelik olmadı o dönemdeBakalım ne olcak merak ediyorum. Ama bnm düşüncem söyle önceki adetim gec oldugu için yumurtlamada kesin gec oldu. Ve sanırıö gec döllenme oldu. Bir de hamile msinz siz acaba :))
Hımm anladım. Ama bnde bir de böyle arada sag ve sol kasıkda batma ve agrı oluyor ve bazen rahime vuruyor hamileliğinizde böyle bişy yasadınız mı peki ? Çok soru sordum lütfen kusura bakmayın.Ben bu durumu yani rahim kalınlaşması süt hormonu artışını yıllar once yaşamıştım ama hamilelik olmadı o dönemde
Regli ağrısı ile hamilelik ağrıları hemen hemen aynı ayırt etmek biraz zor açıkçası o donem resmen surundum ama ya 60.gun regli olabilmistimHımm anladım. Ama bnde bir de böyle arada sag ve sol kasıkda batma ve agrı oluyor ve bazen rahime vuruyor hamileliğinizde böyle bişy yasadınız mı peki ? Çok soru sordum lütfen kusura bakmayın.
Hayırlısı diyelim. Rabbim bu hayırlı gunun hatrına mubarek cuma gunu hatrına kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah bnde hamileyimdir hayırlısıyla. Dualarınızda banada yer verin. Hipotiroid hastasıyım ve hamile kalmam birazcık zor. Onun için gun gecmeden hemen olsn istiyorum. Hayırlısı demekten baska bişyde gelmiyo elimdenRegli ağrısı ile hamilelik ağrıları hemen hemen aynı ayırt etmek biraz zor açıkçası o donem resmen surundum ama ya 60.gun regli olabilmistim
Merhaba. Benim hiç adet gecikmem olmazdı. Geçen ay 1 hafta geçiktim ve doktor hamilelik istediğin için sitresten gecikmiş olabilir birde sağ yumurtalıkta kistin var ama önemsiz dedi bir ay sonra muaneye gel dedi. Dün gittim rahimde kalınlaşman var dedi hamile olabilirsin test yapalım dedi ve test olumsuz çuktı. Benimde rahim agrılarım kasık solda batmalarım oluyo sık sık idarara çıkıyorum ve sürekli açıkıyorum fazlaca iştahım acıldı. Meraktan ölücem bende biran önce günler geçsin istiyorumArkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu sürekli geziyordum burda ama henüz üye olmamıstm. Her neyse asıl konuya geleyim :). 14 gun adetim gecikti.bi hafta önce kan testi yaptırdm ve muayne oldm. Kan testi negatif çıktı. Ultrasonla baktı dr rahim kalınlaşması var dedi gebelikte olabilir adet önceside olabilr dedi ama hala adet olmadm. Kist falanda yoktu. Hipotiroid hastasıyım. İlk defa bu kaar gecikmem oldu. En fazla 5 6 gun gecikirdi. Basına böyle bişy gelen ve sonradan hamile oldugunu öğrenen varmı ? Bu arada unutmadan sunuda yazayım. Göğüslerimde şişlik ve hassasiyet kasıklarımda bazen sag bazen solda batma ve agrı hatta bazen rahmime vuruyor birde akıntım var. Ve sık idrara çıkıyorum. Adet olmadan önce hiç bir belirtim olmazdı çok umutluyum bilemiyorm ne diyorsunuz ?
Offf ya ne zormus bu çelişki kafayı yıycem yaaaMerhaba. Benim hiç adet gecikmem olmazdı. Geçen ay 1 hafta geçiktim ve doktor hamilelik istediğin için sitresten gecikmiş olabilir birde sağ yumurtalıkta kistin var ama önemsiz dedi bir ay sonra muaneye gel dedi. Dün gittim rahimde kalınlaşman var dedi hamile olabilirsin test yapalım dedi ve test olumsuz çuktı. Benimde rahim agrılarım kasık solda batmalarım oluyo sık sık idarara çıkıyorum ve sürekli açıkıyorum fazlaca iştahım acıldı. Meraktan ölücem bende biran önce günler geçsin istiyorum
canım bi arkadaşımında çok yeni böyle bişey başına geldi oda baya şüphelendi tahlillerde negati cıktı bende ona stresten dedim senunkide öyle gibi rahim duvarının kalınlaşmaması adet kanamanın daha dökülmemesiyle alakalıda olabilir arkadaşıma soğan kabuğunu kaynat iç dedim oda öğlen yapmış içmiş gece adeti geldi sende deneyebilirsin en azından adetin gelirse kafandaki şüphe kalkar önüne bakarsın ama tabi inşallah hamulesindir allah isteyen herkese nasip etsinArkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu sürekli geziyordum burda ama henüz üye olmamıstm. Her neyse asıl konuya geleyim :). 14 gun adetim gecikti.bi hafta önce kan testi yaptırdm ve muayne oldm. Kan testi negatif çıktı. Ultrasonla baktı dr rahim kalınlaşması var dedi gebelikte olabilir adet önceside olabilr dedi ama hala adet olmadm. Kist falanda yoktu. Hipotiroid hastasıyım. İlk defa bu kaar gecikmem oldu. En fazla 5 6 gun gecikirdi. Basına böyle bişy gelen ve sonradan hamile oldugunu öğrenen varmı ? Bu arada unutmadan sunuda yazayım. Göğüslerimde şişlik ve hassasiyet kasıklarımda bazen sag bazen solda batma ve agrı hatta bazen rahmime vuruyor birde akıntım var. Ve sık idrara çıkıyorum. Adet olmadan önce hiç bir belirtim olmazdı çok umutluyum bilemiyorm ne diyorsunuz ?
Amin canım ama hamileysem tehlikeli olmaz mı soğan kürü ,canım bi arkadaşımında çok yeni böyle bişey başına geldi oda baya şüphelendi tahlillerde negati cıktı bende ona stresten dedim senunkide öyle gibi rahim duvarının kalınlaşmaması adet kanamanın daha dökülmemesiyle alakalıda olabilir arkadaşıma soğan kabuğunu kaynat iç dedim oda öğlen yapmış içmiş gece adeti geldi sende deneyebilirsin en azından adetin gelirse kafandaki şüphe kalkar önüne bakarsın ama tabi inşallah hamulesindir allah isteyen herkese nasip etsin
Gerci oda var canim sen bekledigin icin uygun olmayadabilir ozaman sen hormon testini yaptir doktoruna danis oyle yapabilirsinAmin canım ama hamileysem tehlikeli olmaz mı soğan kürü ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?