Acaba hamilemiyim

Smyye2810

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
75
20
3
34
Merhaba arkadaşlar benim yumurtalamam 8inde oldu ovilasyon testiyle 9 unda da koyuydu 10 da çatladı sanrm çnkü silikleşti ve bir haftadı yüzüm yanıyo ateş ölçüyorum 36.9 37.00 37.01 37.03 gibi bugünde 37.5 ti normalde ölçtüyümde 36.5 civarnda olur ondan daha yüksek olmaz sizce bu bir hamilelik belirtisi mi

Havalarn ısındığının belirtisi de olablir yani.. Adetnzi bekleyp en doğru sonucu alın bu şekilde kendnzi strese sokmaktan başka birşey yapmazsnz ..

Bu kadar erken belirti olmaz

E o zman test yapsana canm
Yaptm cnmda daha çıkmadı dedm hamileliğin ilk zamanlarnda böle bişe yaşayan oldu mu acaba benm adetim 6sndaydı yumurtalamam 8inde oldu yeni adet geçtikten snra oldu adet düzensizliğim var benm 13 gün geçti adetimden geç döllenme oluyı bnde ne zmn test yapmalıyım onuda tam kestremiyom yani

E o zman test yapsana canm
Çnkü hani sıcaktandr diyosunuz ya eşimde yanımda onun ki 36.5 ten yukarı çıkmıyo benmde öleydi şimdi en düşük 36.8 oluyo ve yüzüm yanıyo göğüslerimde ağrıyor adette olmuyom hani hamilelikte oluyomuş ya belki yaşayan biri vardır da benide bilgilendirir biraz da bi ümit işte

Eğer test 9unda pozitif olduysa yumurtlama 9-10-11 mayıs tarihlerinin birinde olmuştur. 10 Mayıs'ta oldu desek henüz regl tarihiniz geçmemiş. Vücut sıcaklığınızın yükselmesi de yumurtlama olduğunu gösteriyor. 24 Mayıs'a kadar sıcaklık böyle devam ederse her zaman olmasa da gebelik habercisi olabilir.

Ama gecen ayinki gecmis niye oyle diyorsunuz merve

O zaman kan testi?
Adetim geçti cnm yumurtalamada oldu zaten ve bir haftadr vücut sıcaklığım bu düzeyde devam ediyo yüzüm yanıyo avuçlarm ayaklarm terliyor bi yine kadınlar kulübünde okudum hamilelikte ateş derecesi yükseliyomul dedm benm gibi yaşayan varmı acaba

E sen zaten önceki gebeliğinde yaşamışsın bu da aynısıymış işte.

Anlamadım ne olduğunu. Soru sahibi ay belirtmemiş ama dün sorduğu için mayıs diye düşündüm. Belki başkası okuyup sorusuna cevap bulur diyelim.
Nisanın 6 snda en son adet oldum cnm ben onun öncesinde bir haftalık hamileydim kimyasal düşük oldu bu ayda zaten adet olmadm daha

Konu sahibi daha önce yasamış bu durumu aslında hamile olduğunu düşünüyor zaten. Muhabbet olsun diye soruyor.
Hamile olduğumu düşünmek istiyorum diyelim hamileyim diyemiyom işte tam olarak çnkü sağlıklı gebelik hiç yaşamadm hep düşük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…