Bu kadar erken belirti olmazMerhaba arkadaşlar benim yumurtalamam 8inde oldu ovilasyon testiyle 9 unda da koyuydu 10 da çatladı sanrm çnkü silikleşti ve bir haftadı yüzüm yanıyo ateş ölçüyorum 36.9 37.00 37.01 37.03 gibi bugünde 37.5 ti normalde ölçtüyümde 36.5 civarnda olur ondan daha yüksek olmaz sizce bu bir hamilelik belirtisi mi
Adetim geçeli çok oldu cnmHavalarn ısındığının belirtisi de olablir yani..Adetnzi bekleyp en doğru sonucu alın bu şekilde kendnzi strese sokmaktan başka birşey yapmazsnz ..
Benm daha önce yaşadığım düşükte de erken olmuştu belirtilerBu kadar erken belirti olmaz
E o zman test yapsana canmAdetim geçeli çok oldu cnm
Yaptm cnmda daha çıkmadı dedm hamileliğin ilk zamanlarnda böle bişe yaşayan oldu mu acaba benm adetim 6sndaydı yumurtalamam 8inde oldu yeni adet geçtikten snra oldu adet düzensizliğim var benm 13 gün geçti adetimden geç döllenme oluyı bnde ne zmn test yapmalıyım onuda tam kestremiyom yaniE o zman test yapsana canm
Çnkü hani sıcaktandr diyosunuz ya eşimde yanımda onun ki 36.5 ten yukarı çıkmıyo benmde öleydi şimdi en düşük 36.8 oluyo ve yüzüm yanıyo göğüslerimde ağrıyor adette olmuyom hani hamilelikte oluyomuş ya belki yaşayan biri vardır da benide bilgilendirir biraz da bi ümit işteE o zman test yapsana canm
O zaman kan testi?Benm daha önce yaşadığım düşükte de erken olmuştu belirtiler
Eğer test 9unda pozitif olduysa yumurtlama 9-10-11 mayıs tarihlerinin birinde olmuştur. 10 Mayıs'ta oldu desek henüz regl tarihiniz geçmemiş. Vücut sıcaklığınızın yükselmesi de yumurtlama olduğunu gösteriyor. 24 Mayıs'a kadar sıcaklık böyle devam ederse her zaman olmasa da gebelik habercisi olabilir.Merhaba arkadaşlar benim yumurtalamam 8inde oldu ovilasyon testiyle 9 unda da koyuydu 10 da çatladı sanrm çnkü silikleşti ve bir haftadı yüzüm yanıyo ateş ölçüyorum 36.9 37.00 37.01 37.03 gibi bugünde 37.5 ti normalde ölçtüyümde 36.5 civarnda olur ondan daha yüksek olmaz sizce bu bir hamilelik belirtisi mi
Ama gecen ayinki gecmis niye oyle diyorsunuzEğer test 9unda pozitif olduysa yumurtlama 9-10-11 mayıs tarihlerinin birinde olmuştur. 10 Mayıs'ta oldu desek henüz regl tarihiniz geçmemiş. Vücut sıcaklığınızın yükselmesi de yumurtlama olduğunu gösteriyor. 24 Mayıs'a kadar sıcaklık böyle devam ederse her zaman olmasa da gebelik habercisi olabilir.
Konu sahibi daha önce yasamış bu durumu aslında hamile olduğunu düşünüyor zaten. Muhabbet olsun diye soruyor.
O zaman hayatta basarilarKonu sahibi daha önce yasamış bu durumu aslında hamile olduğunu düşünüyor zaten. Muhabbet olsun diye soruyor.
Anlamadım ne olduğunu. Soru sahibi ay belirtmemiş ama dün sorduğu için mayıs diye düşündüm. Belki başkası okuyup sorusuna cevap bulur diyelim.Konu sahibi daha önce yasamış bu durumu aslında hamile olduğunu düşünüyor zaten. Muhabbet olsun diye soruyor.
O zaman kan testi?
Adetim geçti cnm yumurtalamada oldu zaten ve bir haftadr vücut sıcaklığım bu düzeyde devam ediyo yüzüm yanıyo avuçlarm ayaklarm terliyor bi yine kadınlar kulübünde okudum hamilelikte ateş derecesi yükseliyomul dedm benm gibi yaşayan varmı acabaEğer test 9unda pozitif olduysa yumurtlama 9-10-11 mayıs tarihlerinin birinde olmuştur. 10 Mayıs'ta oldu desek henüz regl tarihiniz geçmemiş. Vücut sıcaklığınızın yükselmesi de yumurtlama olduğunu gösteriyor. 24 Mayıs'a kadar sıcaklık böyle devam ederse her zaman olmasa da gebelik habercisi olabilir.
E sen zaten önceki gebeliğinde yaşamışsın bu da aynısıymış işte.Adetim geçti cnm yumurtalamada oldu zaten ve bir haftadr vücut sıcaklığım bu düzeyde devam ediyo yüzüm yanıyo avuçlarm ayaklarm terliyor bi yine kadınlar kulübünde okudum hamilelikte ateş derecesi yükseliyomul dedm benm gibi yaşayan varmı acaba
Nisanın 6 snda en son adet oldum cnm ben onun öncesinde bir haftalık hamileydim kimyasal düşük oldu bu ayda zaten adet olmadm dahaAnlamadım ne olduğunu. Soru sahibi ay belirtmemiş ama dün sorduğu için mayıs diye düşündüm. Belki başkası okuyup sorusuna cevap bulur diyelim.
Ateş basması olmuştu ama hiç ölçmedim ben ateş o yüzden bunu yaşayıp tecrübesi olan varmı diye hamilelikte ateş derecesi bu düzeyde olabiliyo muE sen zaten önceki gebeliğinde yaşamışsın bu da aynısıymış işte.
Hamile olduğumu düşünmek istiyorum diyelim hamileyim diyemiyom işte tam olarak çnkü sağlıklı gebelik hiç yaşamadm hep düşük olduKonu sahibi daha önce yasamış bu durumu aslında hamile olduğunu düşünüyor zaten. Muhabbet olsun diye soruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?