Acaba hamilemiyim

Şuan varsa 1 haftalık falandr yani
Kimyasaldan sonraki ayınsa hamilelik yoktur benimde oyle oldum bi doktora gorun dusunkten sonraki ay duzensiz ve gec gelir adet bende kimyasal oldum 2 ay once ve onceki ay 10.gun gecikmem oldu bu agda gecikmem oldu ama hamileydim dusikton sonra bir adet donemi gecirmen lazim saglikli bi gebelik icin ve bırak rahim kendini toparlasın

Onu biliyorum yani eninde sonunda adet olcam sadece geç olmuş olcak işte eğer gebelik yoksa ki inşallah vardı

Ben iki kez kimyasal gebelik geçrdim ilkşnde kese gözükğyodu kanamalı ve sancılıydı doktora dedm bu bi sonraki ay hamile kalmama engel mi diye yok aksine daha sağlıklı olur çok olmuş öle kşmyasaldan sonraki ay hamile kalan

Bu arda ikinci kimyasal düşüğüm sadece beta hcg düşmesiyle anladm kanama yada ağrı olmadı

Bide ben hormaon tedaviside gördüm prolaktin yüksekti düşürdüler yinede düzene girmedi başkada bişeyn yok dediler ve çok kolaylıkla hamile kalman gerekiyo senin dediler bir buçuk yıldr evliyim ben

Çok karmaşık kadın olmak çok zor kafama takmamak için herşeyi yapıyom ama ne zmn belirti yaşıyo olsam bi umut aslnda buraya bile niye yazdm bilmiyom işte kendimce iyi bişeyler duyarm diye sizinde vaktinzi aldm kusura bakmayn

Kimsenin vaktini aldıgın yok bazıları burdakileri rencide etmek icin kendi can sıkıntılarını gecirmeye calısıyolar kimsenin yoruma bakma istemeye yazmak zorunda degil yardim etmek isteyen yardimci olsun azarlamak kimsenin hakki degil olabilir. Bende bu ay belirti yasadim yok psikolojik dediler yok sıkıntıdan adetin gecmis dediler adetimin 4. Gunu testim negatifte olunca insanlarda oyle konusunca ben umudumu yiturdim esimin umudunuda yuturmeye basladim cok ısrar etti 6. Gunu test yapmam icin yaptim ve pozotof cikti megersem.gec dollenmeymis cokta saglikliyiz

Evet insan bu dönemde sadece güzel bişeyler duymak istiyo sadece ama herkes o kadar iyimser konuşmuyo çok nadir iyi bişeyler söylüyolar benm tek isteğim en azndan bu kez olsun ovilasyon testi de kullandm sırf o güne tam denk gelsin diye artk düşük olmasn benm de hep geç döllenme oluyo

Sen biraz daha bekle olmadi bi doktora gorun bisey kaybetmezsin. Bende gecen ay hamileyim sandim 10 gunum gecikti sonra adet oldum doktora gittim yumurtalarima bakti bi sorun yok genelde kimyasaldanki sonraki ay duzensiz olur cocuk dusunuyosan bidahaki ay hamile kalirsin dedi ve zaten oyle oldum bu ay hamile kaldim ovulasyon testi yapmadan ama korkma ya brnce olursun hamile. Bide cocugun olabiliyo en azindan bi umudun var bazilari bunu bile bilmek istiyo sukret Rabbime onsallah sanada nasip olur

Amin zoru beklemek sadece tabi hayrlı evlat istiyoruz Rabbimden ama benm yaşm 30 oldu artk daha fazla yıpranmadan bi çocuğum olsun istitorum doktora çok gittim her hangi bişey yok dediler yani bir buçuk yılda gitmediğim doktor kalmadı normalde gene gidicektm ama korana virüsünden ötürü dedik bu ayda ovilasyon testiyle bi deneyelim olmazsa bi daha ki ay gene gidicen doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…