Acaba hamilemiyim

valla benim senden bir hafta sonra oldu yumurtlamam ve 7 haftalık hamileyim.
şimdiye kadar bulantılarının bile başlaması gerekmiyor muydu?
test neden yapmadın?

valla benim senden bir hafta sonra oldu yumurtlamam ve 7 haftalık hamileyim.
şimdiye kadar bulantılarının bile başlaması gerekmiyor muydu?
test neden yapmadın?
Nasıl 7 haftalık oluyo ki benm ki mayın 8 ve 9 unda yumurtalamam oldu yani bu ayın 8 ve 9 u geçtiğimz ayın değil

Ya nasil 1 haftalik olsun. Son adet tarihinize gore baya baya buyuk bu cocuk Mayista adet olmamissiniz, koskoca nisan gecmis
Cnm benmi anlatamıyorum benm yumurtalamam geçen ay olmadı bu ayım 8 inde oldu yani geç yumurtaladm yani bebeğin büyük olması imkansz

Ya nasil 1 haftalik olsun. Son adet tarihinize gore baya baya buyuk bu cocuk Mayista adet olmamissiniz, koskoca nisan gecmis
Yazdıklarmı iyi okursan anlarsn yani normall de senin dediğin doğru ama ben normal zamanda yumurtalasaydm öle olurdu ama benn adetten 33 gün snra yumurtalama günüm oldu adetim düzensz geçen ay 6 snda olmuştum bu ay olmadın 6 snda ama 8 ve 9 unda yumurtalama günümdü 10nda da yumurta çatladı bu ayın 10 nunda yani

Tamam o zaman ortalama 3 gun sonra testte anca belli olur zaten

Valla benim de bu şekildeydi ateş basıyordu sürekli ama ben öğrenemedim karantina olduğu için yarın hastaneye gidicem. Günüm geçti bakalım hayırlısı

O kadar karışık anlatıyorsunuz ki... hem regl geçti diyorsunuz, hem yumurtlamam 8 mayıs diyorsunuz hem de test 9 mayısta pozitif oldu diyorsunuz. Test 9 mayıs'ta pozitif olduysa 8 Mayısta yumurtlamış olma ihtimaliniz yok gibi. 9-10 Mayısta yumurtlamışsınızdır. Her halükarda daha regl zamanı gelmemiş. son adetinizden 28 veya 33 geçmiş olması önemli değil. Yumurtlamadan sonra 10 ila 16 gün sonra regl olunur. 24 Mayıstan önce reglim gecikti diye düşünmeyin. Gebe olduğunuzu düşünüyorsanız 23-24 Mayıs'ta test yapın varsa çıkacaktır.

Yumurta gelişip ovülasyon testinde pozitif gördüğünüzde, yani yumurtlama olduğunda o yumurta 2,5 haftalıktır takriben, yumurtlama sırasında döllenme olursa, döllenmeden sonra 11-15gün sonrasında idrar testinde pozitif görürsünüz, yani o döllenirken 2,5haftalık olan yumurtanız artık embriyodur ve yaklaşık 4,5-5 haftalıktır.

Yumurtlamanız düzenli olsaydı yeni yumurtanın gelişime başladığı günden yani son adet tarihinden hesaplamanız gerekirdi ama düzensiz olduğu ve ovulasyon testinde pozitif gördüğünüz (yani yumurtlama gününüzü bildiğiniz) için sizin yumurtlamadan sonra 11-15gün bekleyip idrar testi/kan testi yaptırmanız gerekiyor. Ovulasyonun beklenen tarihten geç olduğunda gebe kalmaya da geç döllenme denir.

Özetle; 1haftalık gebelik diye bir şey söz konusu olamaz, çünkü zaten döllenmesi için yumurtanın 2,5haftalık olması gerekir, döllenip rahme tutunursa da 4,5-5haftalıkken en erken gebeliği tesbit etmek söz konusu olur. İnşallah meleğiniz sizinledir ama bunu öğrenmek için en erken 21-22 Mayıs tarihlerinde evde idrar testi yapıp sonuca bakabilirsiniz

Adet geçti diyorum çnkü ben geçen ay 6 snda olmuştum adet ama dediğin gbi yumurtalama geç olduysa otomatik olarak adetide atmştir ileriye ama tarihi kaç olur bilemem o kadar düzensizki hem yumurtalamam hem adet o yüzden benmde kafam çok karşıyo

Teşekkrler bilgilendirmee için 17 snde test yaptm çıkmadı içimde bi burukluk oldu ama dedim acaba daha erken mi

Teşekkrler bilgilendirmee için 17 snde test yaptm çıkmadı içimde bi burukluk oldu ama dedim acaba daha erken mi
Gebelik varsa bile 17sinde testte çıkma ihtimali yok, yumurtladıktan sonra 11-15gün sonra çıkar çünkü, o zaman betahcg değeriniz yükselir. 4,5haftalık olur o dönemde bebeğiniz.

Ayrıca yumurtlamanız kesinse adet olamama gibi bir durum söz konusu olamaz gebelik yoksa 15gün sonra takriben adet görürsünüz. O yumurta döllenmediyse atılmak zorunda çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…