Acaba hamilemiyim?

zynp ada

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
74
36
18
32
merhaba kızlar son adet tarihim 14 ağustostu ve adet tarihim bitikten 6 gün snra afedersiniz ilişkiliye girdik eşimle ve bu 2 günde bir devam etti toplam 4 kere falan ilşkiye girdik. Yaklaşık 5 gündür çok fazla göğüs ağrım var ve midemde karnımda bi kaç gündür şişlik var adetime 2 gün kaldı acaba hamile kaldım mı cvp verirseniz mutlu olurum yada benim gibi belirtisi olup hamile kalan oldu mu ?

bunu test yaparak ogrenebilirsin inşallah vardir :) testte cikma ihtimali suan yuksek. emin olayım diyorsan kan verebilirsin.

Benimde son adet tarihim 10 ağustos, adetlerim düzenlidir ve yumurtlama günlerini değerlendirdik. Bu aralar mide bulantısı ve meme ucu acısı yaşıyorum ve çok da yorgun hissediyorum. Son birkaç saattir de adet olacak gibi karnım ağrıyor. Acaba adet olur muyum? Böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?

Aslında adet zamanın gelmiş bence sen hamile olabilrsin . Benim mide bulantısı yok ama senin yaşadığın diğer şeyler bende de var işte

Aslında adet zamanın gelmiş bence sen hamile olabilrsin . Benim mide bulantısı yok ama senin yaşadığın diğer şeyler bende de var işte

Keşke tecrübeli kişiler bize biraz akıl verse, test yapsam mı diye düşünüyorum ama bir yandan da negatif görürsem diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…