Çok kararsızım yarınmı bugün mü yapsam acıkcasıda korkuyorumşimdi yap varsa çıkar zaten 5 gün olmuşş
Bu belirtiler hem hamilelik hemde adet olmaya calısıyor oldugunu gösteren belirtiler. Bana sorarsan bunu ayırt etmek zor. Ben aylarca belirti yasadım tek ayırt edebildiğim sadece bende olan ve bunu ilk gebeliğimde yasadıgımı belirtiydi. Geri kalan hersey adet öncesine benzerdir. Sabah ilk idrarla test yap canım inşaAllah bebiş vardır Rabbim tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin sana ve isteyen herkese. Süreç zor her ay süphe etmekten insan yıpranıyor sen kalbini ferah tut tez vakitte o güzel haberi alıcaksın Allahın izniyle. Dualarım seninleArkadaşlar merhaba bu 3. Konu açmam her gün değişik belirtilerım oluyor bılen ve yardımcı olucak olan varmı? Adet gecıkmemım 5. Günü ve bende beyaz akıntı oluyordu yoğun bı şekilde 2 gundur de sarı akıntım oldu devam edıyor kasıklarım ara ara ağrı girıyor goguslerımde de acı var ve baya şişti damarlandı bugün test aldım yarın sabah yapmsyı düşünüyorum bazen üşüyorum bazende ateş basıyor kasıklarımdanda belıme ağrı gırıyor böyle olupda hamıle olan varmı ???
Valla benımde bugün 5. Gün olmadım kasıklarımda şiş belirtilerde var açıkcasıaynı şeyleri yasıyorum bende adet tarihim buğün ve henüz olmadım ,ama 3 ğün önce kan verdim negatifti.
İnşallah teşekkür ederım sızde ne gıbı belırtıler vardıBu belirtiler hem hamilelik hemde adet olmaya calısıyor oldugunu gösteren belirtiler. Bana sorarsan bunu ayırt etmek zor. Ben aylarca belirti yasadım tek ayırt edebildiğim sadece bende olan ve bunu ilk gebeliğimde yasadıgımı belirtiydi. Geri kalan hersey adet öncesine benzerdir. Sabah ilk idrarla test yap canım inşaAllah bebiş vardır Rabbim tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin sana ve isteyen herkese. Süreç zor her ay süphe etmekten insan yıpranıyor sen kalbini ferah tut tez vakitte o güzel haberi alıcaksın Allahın izniyle. Dualarım seninle
Canım ben yeni öğrendim hamileliğimi gögüs hassasiyeti ağrı kasık ağrısı ve sarı akıntı yaşıyorum. Adetin de 5 gün geçmiş bence yapmalısın varsa çıkar muhakkak. Rabbim gönlüne göre versinArkadaşlar merhaba bu 3. Konu açmam her gün değişik belirtilerım oluyor bılen ve yardımcı olucak olan varmı? Adet gecıkmemım 5. Günü ve bende beyaz akıntı oluyordu yoğun bı şekilde 2 gundur de sarı akıntım oldu devam edıyor kasıklarım ara ara ağrı girıyor goguslerımde de acı var ve baya şişti damarlandı bugün test aldım yarın sabah yapmsyı düşünüyorum bazen üşüyorum bazende ateş basıyor kasıklarımdanda belıme ağrı gırıyor böyle olupda hamıle olan varmı ???
Ben de de daha adet tarıhıme 1 hafta kala adet sancılarım vardı günüm geldı olmadım bugün de 5. Gün sureklı de tuvalete gıdıyorum yoğun beyaz akıntım vardı ıkı gundur her tuvalete gıttıgımde sarı akıntım oluyorCanım ben yeni öğrendim hamileliğimi gögüs hassasiyeti ağrı kasık ağrısı ve sarı akıntı yaşıyorum. Adetin de 5 gün geçmiş bence yapmalısın varsa çıkar muhakkak. Rabbim gönlüne göre versin
bende aynı durumdayım ama bende gebelik yok canım inşallah sende vardırValla benımde bugün 5. Gün olmadım kasıklarımda şiş belirtilerde var açıkcası
Kızlar yaptım teste 1 cızgı çıktı yapmadan önce de beyaz akıntım geldı yıne hamılelık yok gosterıyor ama bu belırtılerı nıye yasıyorum gpguslerımın uçlarına kadar degısıklık gordum acaba olmassam hasta bıdaha yapyımmışuan yapsan eğer gebelik varsa her türlü çıkar, bence sabahı bekleyıpte kendıne bosuna ezıyet etme derım
Adet öncesi belirtiler vardı ama hergün değil mesela bir gün sabah kasık karın Rahim agrısı yasadım yatıp uyuyunca geçti aynı adet agrısı gibiydi . Gögüs hassasiyetim sadece uclarındaydı bşrde hapsururken öksürürken ara ara kasıklarıma şiddetli batma olurdu ama bunların benzerleri her ay bende olurdu o yüzden umut edememiştimİnşallah teşekkür ederım sızde ne gıbı belırtıler vardı
Dademın yaptım test tek cızgı çıktı ama hamılelık belırtılerını yasıyorum hala adet olmassam tekrar yapıyımmı acaba anlamadım beyaz akıntım gelıyor sureklıAdet öncesi belirtiler vardı ama hergün değil mesela bir gün sabah kasık karın Rahim agrısı yasadım yatıp uyuyunca geçti aynı adet agrısı gibiydi . Gögüs hassasiyetim sadece uclarındaydı bşrde hapsururken öksürürken ara ara kasıklarıma şiddetli batma olurdu ama bunların benzerleri her ay bende olurdu o yüzden umut edememiştim
Adetim 2 gün geciktiğinde testte çok net bir şekilde çıkmıştı,yani beklemenizi gerektirecek bisey yokÇok kararsızım yarınmı bugün mü yapsam acıkcasıda korkuyorum
Bence adetinin 10 günü geçmesini bekle öyle yap testiArkadaşlar merhaba bu 3. Konu açmam her gün değişik belirtilerım oluyor bılen ve yardımcı olucak olan varmı? Adet gecıkmemım 5. Günü ve bende beyaz akıntı oluyordu yoğun bı şekilde 2 gundur de sarı akıntım oldu devam edıyor kasıklarım ara ara ağrı girıyor goguslerımde de acı var ve baya şişti damarlandı bugün test aldım yarın sabah yapmsyı düşünüyorum bazen üşüyorum bazende ateş basıyor kasıklarımdanda belıme ağrı gırıyor böyle olupda hamıle olan varmı ???
5 gun gecıktı işte ben dademın yaptım tek cızgı ve belirtileri ilk defa yasıyorum bıraz daha bekleyıp adetım geçerse tekrar yapsam mı acabaBence adetinin 10 günü geçmesini bekle öyle yap testi
Ben sana acık konusalım geç döllenme olabilir ancak asağı yukarı birhafta ileri geri yapıyorsa adetin, hiç test yapıp testleri ziyan etme. Doktora git sana destek amaclı vitamin vs versin yada bir sorun varsa onunla ilgilensin. Aylarca ve defalarca aynı senin gibi test yapmaya devam ettim ama hep negatifti. Ne zaman ki hayatımda bir değişiklik oldu (ev tasıdım ev yerleştirme temizlik vs günler böyle geçti) işte o zaman ben bebek düşünemedim düzenli ilişki bile yasamadım hiç umudum yoktu hatta dedim bu ay hiç birsey yapmadın ne yumurtlama takibi ne düzenli ilişki bu auo kaybettin yok yere diye üzülüyordum ve ben o ay hamile oldugumu ögrendim demem o ki insanlar dogru söylüyor kafanı dagıtmaya calıs canımDademın yaptım test tek cızgı çıktı ama hamılelık belırtılerını yasıyorum hala adet olmassam tekrar yapıyımmı acaba anlamadım beyaz akıntım gelıyor sureklı
çünkü gebelık belırtılerıyle adet belirtileri tamamen aynı olsaydı cıkardı bence en yakın tarıhe kadın doguma randevu almalısınKızlar yaptım teste 1 cızgı çıktı yapmadan önce de beyaz akıntım geldı yıne hamılelık yok gosterıyor ama bu belırtılerı nıye yasıyorum gpguslerımın uçlarına kadar degısıklık gordum acaba olmassam hasta bıdaha yapyımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?