Acaba hamilemiyim?

Dademın yaptım test tek cızgı çıktı ama hamılelık belırtılerını yasıyorum hala adet olmassam tekrar yapıyımmı acaba anlamadım beyaz akıntım gelıyor sureklı
Geç döllenme olabilir ama umut vermek gibi olmasın bence sabah kalkıp kan testi yaptır varsa çıkar canım beklemek daha yorucu bende 1 senedir deniyorum

Kızlar benim bir sorum olucak son adetim 7 gün erken geldi ve bitmesiyle beraber devam eden adet belirtileri gibi belirtiler oldu şuanda ise karnımın alt kısmında sertlik var karnım şiş ve sol tarafımda devam eden bir ağrı var gebeliğe yormak istemiyorum umutlanmak gibi olmasın sizce ne olabilir

Geç döllenme olabilir ama umut vermek gibi olmasın bence sabah kalkıp kan testi yaptır varsa çıkar canım beklemek daha yorucu bende 1 senedir deniyorum
adet olmassam bıdaha yapmayı düşünüyorum suanda kasıklarım agrıyor sarı ben beyaz akıntım gelıyor

Sarı akıntı ve göğüslerde dolgunluk dışında yazdıklarının hepsi var bende bacaklarımda ağrı var öyle böyle değil öğlen uykumdan uyandırdı benim iki gün var bugün test yaptım negatif

Canım benim adetim 7 gün erken geldi ve şuanda karnımın altında sertlik var sol tarafım ağrıyor sence gebelik var mıdır
Canım normalde benımde ya gununde gelir yada erken gelirdi bazen adet erken gelebılıyormus bu normalmıs araştırmıştım eğerkı ağrınız devam ederse ve beyaz sarı akıntı gelmeye devam ederse test bı alın ıstersenız bende adet gecıkmesı yasıyorum hala anlam veremedım

Benim hep gecikmem olurdu ama ilk dega erken geliyor en aşağı 3-4 gün en fazla 13 güne kadar gecikme oldu hep

Merhaba arkadaşlar ben en son 21 Eylül'de adet oldum ekimin 26 da adet olmam lazımdı olmadı kasımın 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı bu günde iki kez akıntıyla bilikde lekelenme oldu 28 de randevu aldım doktora gidicem ama bir hafta var nolur bir fikri olan varmı acaba

Kızlar dört defa test iki gün arayla yaptım regl günüm de geçti testlerin bir kaçı silik pek fazla anlayamadım yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20221206_112002.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…