arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. yazılarınızı okuyor her birinizze tek tek dua ediyorum hayılrlısıyla bebişiniz olsun diye.benimde 4 gün geçti mide bulantım var sanki her an istigfar edecekmişim gibi hissediyorum ellerimde ayaklarımda uyuşma kasıklarım ve yumurtalıkalrımda sürekli iğne batması gibi acıma söz konusu öyle bariz bir sürekli idrara çıkma söz konusu değil. başka bi rahatsızlığım mı var yoksa hamişmiyim bilmiyorum daha test yapmadım 2 aydır bebek düşünüyoruz 2 aydır da muhtemelen stresten gecikiyor adetim bu durumdan daha da stres yapıyorum sizce ne zaman idrar testi yapsam sonuç verir.yardımcı olur musunuz ?
dilerim inşallah hayırlısıyla hamilesindir..
bende çok yeni evliyim 21 günlük ve hemen bebek düşünüyoruz..evlendiğim gün hastalığım bitip temizlenmiştim ve o günden beri hiç korunmuyoruz.ama benimde kasıklarımda inanılmaz ağrılarım batmalaırm oluyor,
adetime 8 gün var henüz..dün geceden beri midem bulanıyor kusuyorum ama bilemedim arkadaşlar acaba bunlar için yada şüphelenmem için erken bir tarih mi? yaşadıklarım psikolojimin ve beynimin oyunlarımı bilemiyorum..birde stresten adetim gecikirse buyur buradan yak olacak durum..:) sizce ne zmn test yaptırmalıyım? Rabbim isteyen tüm anne ve baba adaylarına sağlıkla bir an önce hayırlı bebişler versin inşallah....
canım allah bı yastıkta kocatsın sizi..bence test ıcın erken...sabredebıldıgın kadar sabret derım ben..sana bısey anlatım bak ben cok sabırsız bı ınsanım adet gunumu beklemeden hep test yapardım kac kez pozitif cıktı ama hep hasta oldum hatta 2-3 ay once adetıme 5 gun kala kanda 21.67 cıktı normalde 5 ustu hamıle...tabı halıyle sevındık havalara uctuk ama 3 gun sonra hasta oldum..bu da bana ders oldu artık bat.gelmeden test yapmıcam beklıcem soyle 2-3 gun gecmesını..ha bu herkezde bole olacak anlamınada gelmıyo canım..benım 4 gun kala ogrenen arkadasım da var 1 hafta sonra öğrenen arkadasımda var..
ama ınsaaallah hamılesındır canım gunun 1 gun gecsın derim ben oyle yap testını cunku gecıkmeden sonra yapılan testler daha kesın sonuc verıyo..
bugün doktora gittim beta hCG seviyem 2628,5 cıktı. çok mutlu oldum hamileyim diye ama dış gebelikse diye de korkuyorum. akadaşlaar nasıl anlarım dış gebelikse c.tesi günü ultrosona gircem .dua edin lütfen dış gebelik olmasın
bugün doktora gittim beta hCG seviyem 2628,5 cıktı. çok mutlu oldum hamileyim diye ama dış gebelikse diye de korkuyorum. akadaşlaar nasıl anlarım dış gebelikse c.tesi günü ultrosona gircem .dua edin lütfen dış gebelik olmasın
kızlar kasıklarımda oturuken kalkarken sızı oluyor normal mi ki :S
ya benimde bacağa kdar bazen vuruyo..sonra göğüs uçları çok hassas..hastalığıma kaldı 5 :)
ama daha çokta yeni denemelerdeyiz biz zaten evleneli 20 küsür gün oldu ama dediğim gibi adet bitti biz o gün evlendik ve hiç korunmadık..
işin garibi adet belirtisi gibi ağrıları cs leri bu kadar gün öncesinden hissetmezdim..anammmmmm tırsyıom yalancı hamilelik mi ne ondan olmayyım..düşün düşün tak kafaya..
tövbe yarabbim sen koru...
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. yazılarınızı okuyor her birinizze tek tek dua ediyorum hayılrlısıyla bebişiniz olsun diye.benimde 4 gün geçti mide bulantım var sanki her an istigfar edecekmişim gibi hissediyorum ellerimde ayaklarımda uyuşma kasıklarım ve yumurtalıkalrımda sürekli iğne batması gibi acıma söz konusu öyle bariz bir sürekli idrara çıkma söz konusu değil. başka bi rahatsızlığım mı var yoksa hamişmiyim bilmiyorum daha test yapmadım 2 aydır bebek düşünüyoruz 2 aydır da muhtemelen stresten gecikiyor adetim bu durumdan daha da stres yapıyorum sizce ne zaman idrar testi yapsam sonuç verir.yardımcı olur musunuz ?
biraz da psikolojik sanırım bu ağrılar bende de oluyor bende günün geçince git bi doktora düşünme düşününce kendi sinirlein bozulır valla kendimden biliyom
biraz da psikolojik sanırım bu ağrılar bende de oluyor bende günün geçince git bi doktora düşünme düşününce kendi sinirlein bozulır valla kendimden biliyom
İnşallah cnm hamilesindir.arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. yazılarınızı okuyor her birinizze tek tek dua ediyorum hayılrlısıyla bebişiniz olsun diye.benimde 4 gün geçti mide bulantım var sanki her an istigfar edecekmişim gibi hissediyorum ellerimde ayaklarımda uyuşma kasıklarım ve yumurtalıkalrımda sürekli iğne batması gibi acıma söz konusu öyle bariz bir sürekli idrara çıkma söz konusu değil. başka bi rahatsızlığım mı var yoksa hamişmiyim bilmiyorum daha test yapmadım 2 aydır bebek düşünüyoruz 2 aydır da muhtemelen stresten gecikiyor adetim bu durumdan daha da stres yapıyorum sizce ne zaman idrar testi yapsam sonuç verir.yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?