Acaba hamilemiyim?????

Smy1987

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
53
0
16
Bartın
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. yazılarınızı okuyor her birinizze tek tek dua ediyorum hayılrlısıyla bebişiniz olsun diye.benimde 4 gün geçti mide bulantım var sanki her an istigfar edecekmişim gibi hissediyorum ellerimde ayaklarımda uyuşma kasıklarım ve yumurtalıkalrımda sürekli iğne batması gibi acıma söz konusu öyle bariz bir sürekli idrara çıkma söz konusu değil. başka bi rahatsızlığım mı var yoksa hamişmiyim bilmiyorum daha test yapmadım 2 aydır bebek düşünüyoruz 2 aydır da muhtemelen stresten gecikiyor adetim bu durumdan daha da stres yapıyorum sizce ne zaman idrar testi yapsam sonuç verir.yardımcı olur musunuz ?

canım eğer hamileysen idrar testınde bellı olur bence.. benım ılk hamılelıgımde 4.gun bellı olmustu sonuc hemde kıpkırmızıydı...
bı de canım cok stres yapma ben de de bı ara cok stres yaptım ıcın gecıkmelerım oluyodu kı hala oluyo..elım yuzum uyusuyodu allah korusun felc olcam zannedıyodum..
kafana ne kadar az takarsan o kadar erken hamıle kalırsın canım bak benım 11 ay oldu hala olmadı bebişim..bu ay cok rahatım ve ümitliyim inşaallah olucak rabbımın ıznıyle

dilerim inşallah hayırlısıyla hamilesindir..

bende çok yeni evliyim 21 günlük ve hemen bebek düşünüyoruz..evlendiğim gün hastalığım bitip temizlenmiştim ve o günden beri hiç korunmuyoruz.ama benimde kasıklarımda inanılmaz ağrılarım batmalaırm oluyor,
adetime 8 gün var henüz..dün geceden beri midem bulanıyor kusuyorum ama bilemedim arkadaşlar acaba bunlar için yada şüphelenmem için erken bir tarih mi? yaşadıklarım psikolojimin ve beynimin oyunlarımı bilemiyorum..birde stresten adetim gecikirse buyur buradan yak olacak durum..:) sizce ne zmn test yaptırmalıyım? Rabbim isteyen tüm anne ve baba adaylarına sağlıkla bir an önce hayırlı bebişler versin inşallah....

canım allah bı yastıkta kocatsın sizi.. bence test ıcın erken...sabredebıldıgın kadar sabret derım ben..sana bısey anlatım bak ben cok sabırsız bı ınsanım adet gunumu beklemeden hep test yapardım kac kez pozitif cıktı ama hep hasta oldum hatta 2-3 ay once adetıme 5 gun kala kanda 21.67 cıktı normalde 5 ustu hamıle...tabı halıyle sevındık havalara uctuk ama 3 gun sonra hasta oldum..bu da bana ders oldu artık bat.gelmeden test yapmıcam beklıcem soyle 2-3 gun gecmesını..ha bu herkezde bole olacak anlamınada gelmıyo canım..benım 4 gun kala ogrenen arkadasım da var 1 hafta sonra öğrenen arkadasımda var..
ama ınsaaallah hamılesındır canım gunun 1 gun gecsın derim ben oyle yap testını cunku gecıkmeden sonra yapılan testler daha kesın sonuc verıyo..

çoook teşekkür ederim :) evet beklemekte yarar var..hayırlısı ne zaman olacaksa sağlıkla kavuşalım inşallah..ilginiz içinde teşekkürler..
inşallah sizde en kısa zamanda en hayırlı haberleri alırsınız..

bugün doktora gittim beta hCG seviyem 2628,5 cıktı. çok mutlu oldum hamileyim diye ama dış gebelikse diye de korkuyorum. akadaşlaar nasıl anlarım dış gebelikse c.tesi günü ultrosona gircem .dua edin lütfen dış gebelik olmasın

canım gozun aydın.. masallah degerin cok guzelhatta bana bıraz yuksek gıbı geldı ıkız mı acaba dıye gectı aklımdan bı ancanım dr.un bıse demedı mı kı..ultrasona gırsen gorunurdu bugun cunku benım bıldıgım 1000 degerın ustu gozukuyo utrasonda..:44::44::44:kız dıs gebelık nerden geldı aklına senın..boşuna stres edıp bebişi de strese sokma canım..dua et sen hep.. allah korusun.eger ole bıse varsa da ultrasonda anlasılır zati..

çok tebrik ederim..inşallah ultrasonda alacağın sonuçta çok daha mutlu olursun..öyle üzücü şeyler düşünüp stres yapmayın kendinize..çok yeni daha ve bu bebeğinize de yansır..aman Allahım korusun..güzel şeyler düşünelim içimizi ferah tutalım olur mu
çok daha hayırlı haberlerinizi alırız inşallah..Allaha emanet olun...

kızlar kasıklarımda oturuken kalkarken sızı oluyor normal mi ki :S

ya benimde bacağa kdar bazen vuruyo..sonra göğüs uçları çok hassas..hastalığıma kaldı 5 :)
ama daha çokta yeni denemelerdeyiz biz zaten evleneli 20 küsür gün oldu ama dediğim gibi adet bitti biz o gün evlendik ve hiç korunmadık..
işin garibi adet belirtisi gibi ağrıları cs leri bu kadar gün öncesinden hissetmezdim..anammmmmm tırsyıom yalancı hamilelik mi ne ondan olmayyım..düşün düşün tak kafaya..
tövbe yarabbim sen koru...

biraz da psikolojik sanırım bu ağrılar bende de oluyor bende günün geçince git bi doktora düşünme düşününce kendi sinirlein bozulır valla kendimden biliyom

iyi günler bayanlar bügün beta-hcg yaptırdım son adet tarıhım 2 haziran.fakat 8 gun oldu adet olmadım.ıdrar testım hafıf sılık cıktı kan testım 2.68 doktorum daha cok erken dedı.korkuyorum cok kaygılıyım sız ne dusunuyorsunuz sonucu boyle cıkan var mı ?

Bilmiyorum ki biraz daha bekle bakalım gerçi benm 7. Günümde belli oldu hamiş oldugum yumurtlama tarihine göre değişiyomuş galiba beklemekte fayda var hayırlısı olsun inşallah istiyosan inşallah bebişin vardır

Adet gecikmesinden önce bile yapsan sonuc verir benim öyle oldu Allah isteyen herkese versin

biraz da psikolojik sanırım bu ağrılar bende de oluyor bende günün geçince git bi doktora düşünme düşününce kendi sinirlein bozulır valla kendimden biliyom

merhaba benim de sat 1 hazirandı.. 6 haftalık hamileyim.. günüm ge.meden önceki hafta kasıklarım sürekli sızlıyrdu. bölyle adte olacakmışım gibi. 5gün sürdü 26 haziranda test yaptım çıktı. ertesi gün kan testinde beta hcg 400 dü 29 haziranda dr a gittim 1200 çıktı ama kese görünmedi..... bence kan testi yaptırın

merhaba benim de sat 1 hazirandı.. 6 haftalık hamileyim.. günüm ge.meden önceki hafta kasıklarım sürekli sızlıyrdu. bölyle adte olacakmışım gibi. 5gün sürdü 26 haziranda test yaptım çıktı. ertesi gün kan testinde beta hcg 400 dü . dr 2 haftalık dedi. hcg ye bakarak...29 haziranda dr a gittim 1200 çıktı ama kese görünmedi..... bence kan testi yaptırın

İnşallah cnm hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…