Acaba hamilemiyim

Ruya eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
58
12
3
32
İyi geceler arkadaşlar. Ben geçen aylarda sürekli göğüs şişkinliği kramp kasılma bel ağrısı yaşıyordum ama sonunda yine adet oluyordum. Bu ay bunların hiçbiri yok sadece ara sıra iğne batar gibi kasigimda oluyor birde göğüs ucu kuruluğu var. İlk kez diğer belirtiler yok. Sizce olabilirmi

Günün geçti mi?
Kac gün gećti?
Kendin bi test yap evde. En iyi öyle anlarsın.

Batına ne kadr war canım test yap

Adet olmama 1 hafta var normalde kasik ağrım ve göğüs siskinligm çok oluyordu. Bu ay folikasite başladım onun etkisi olabilirmi

Acaba hamile miyim diye başlık görünce ben de hcg sonucu yada çok hafif çift çizgi fotoğrafi koydun sanmıştım ona göre tebrik etmeye kendimi hazırlıyordum ama böyle elinde hiçbir test sonucu olmadan belirtilere bakarak hamile olduğunu kimse bilemez ki canım, Belirtiler o kadar çok yanıltıyor ki, ben sonunda bunu anladim. yok mu evde test yap da bi sonucunu söyle.

belki idrarda çıkmaz canlar ya daha 1 hafta varmışş.. bence 3 gün kala alsın bi test yapsınn o zaman yardımcı oluruz cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…