Aynısını yaşadın enfeksiyon çıktı geçen ay inşallah bekliyorsanız bebektirMerhaba arkadaşlar
Daha 3 aylık evliyim ama ovulasyon dönemime denk geldiyaklaşık 10 gün oldu ve daha adetime 9 gün olmasına rağmen kasık ağrılarım var göğüslerimde hassasiyet hafif derecede ve kasıklarımda basınç varmış gibi iğne batar gibi sancılar oluyo ve şişkinliğim var erken gebelik testi alsam çıkar mı acaba.
Çok yeni evliyiz ama istiyoruz tabii allah isteyen herkese nasip etsinAynısını yaşadın enfeksiyon çıktı geçen ay inşallah bekliyorsanız bebektir
İnşAllah canım bnde yeni evliyiÇok yeni evliyiz ama istiyoruz tabii allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canım benim en yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallahİnşAllah canım bnde yeni evliyi
İnşAllah canımHayırlı olsun canım benim en yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
Merhaba erken gebelik testleri max battan 6 gün öncesine vaat ediyor ama 6 gün öncesinde test yapıp negatif çıkan bata 2-3 gün kala yapıp pozitif çıkan da var, bata 8 gün kala yapıp pozitif gören de :) 1 hafta bekleyip test yapmanızda yarar var :)Merhaba arkadaşlar
Daha 3 aylık evliyim ama ovulasyon dönemime denk geldiyaklaşık 10 gün oldu ve daha adetime 9 gün olmasına rağmen kasık ağrılarım var göğüslerimde hassasiyet hafif derecede ve kasıklarımda basınç varmış gibi iğne batar gibi sancılar oluyo ve şişkinliğim var erken gebelik testi alsam çıkar mı acaba.
Çok teşekkür ederim dün yaptım meraktan dayanamayıp negatif çıktı malesef . Gecikmeyi beklicem eğer gecikirse öyle test yapıcamMerhaba erken gebelik testleri max battan 6 gün öncesine vaat ediyor ama 6 gün öncesinde test yapıp negatif çıkan bata 2-3 gün kala yapıp pozitif çıkan da var, bata 8 gün kala yapıp pozitif gören de :) 1 hafta bekleyip test yapmanızda yarar var :)
HoşbuldummAhhaha herkes sabırsızlıktan bata 8-9 gün kala bi test yapıp negatifi görüyo sonra rahatlayıp gecikmeyi bekliyo zaten aramıza hoşgeldin
çokk sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizleri de dualarında unutma olur mu :) belirtilerin neydi kanda mı öğrendin anlatsana tatlımKızlar 6 haftalık hamileyim❤
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip eder rabbimçokk sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizleri de dualarında unutma olur mu :) belirtilerin neydi kanda mı öğrendin anlatsana tatlım
Ay canım hayırlı olsunKızlar 6 haftalık hamileyim❤
Ay inşallah canım benim.Ay canım hayırlı olsunbize de dua et. Benimde kasık ağrım yok ama göğüslerim bir haftadır aşırı derecede ağrıyor bata da 10 gün kaldı
İnşallah canım ya kaç aydır uğraşıyoruz ya daha fazla bekleyen var ama insan hemen olsun istiyorAy inşallah canım benim.benim bi tek şu dikkatimi çekti göğüs hassasiyeti regl döneminden farklı uçları sızlıyodu bildiğin iğne batması gibi . Ama adetinin bi kaç gün geçmesini bekle . Beklemek çok zor biliyorum ama inşallah hayırlı haberini alırız❤
Geçen ay bende öyle oldum normalde 10 gün kala olmazdı benim ağrılarım 2 3 gün kala başlardı. Bu sefer farklılık olduğunu sezdim çok şükür ilk denemede rabbim nasip ettiİnşallah canım ya kaç aydır uğraşıyoruz ya daha fazla bekleyen var ama insan hemen olsun istiyorgöğüslerim ağrıması ve şişmesi için erken ama bilemedim yine de belki de hormondandir diye düşünüyorum
Allah razı olsun inşallah canım benimm çok sevinirim dua edersenGeçen ay bende öyle oldum normalde 10 gün kala olmazdı benim ağrılarım 2 3 gün kala başlardı. Bu sefer farklılık olduğunu sezdim çok şükür ilk denemede rabbim nasip ettibekleyelim senin içinde bakalım inşallah vardır. yoksada üzülme illaki bir zamanı vardır şimdi olmaz 4 5 ay sonra olur. Benimde bekarlığımdan beri anne olamıcam korkusu vardı hep içimde nedense insan bi korkuyor. Ama sağlığında bi problem yoksa rabbim ne zaman nasip ederse . Ama dua edicem senin için canım benim❤
Güzel haberini bekliyorum canım benim❤Allah razı olsun inşallah canım benimm çok sevinirim dua ederseneğer olursa bu mutlu haberi yazıcam buraya
benim adetler düzensiz hafif pcos varmış temmuz ayın daki gebeliğimde dış gebelik oldu tek tüpüm alındı o gün bugündür her ay ümitle bekliyorum. bende de sağ kasık batması ve bel ağrısı var bat tahminimce 6-7 şubat gibi düzensiz olduğu için hesap edemiyorum inşallah bu ağrıların karşılığı bir civciv olur.Çok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip eder rabbim
Canım benim dediğim gibi adetime 10 gün kala kasık ağrılarım vardı . Dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. Sonra beklemeye karar verdimadetim 2 3 gün geciktiği gün göğüslerimin kahve rengi kısmında kabartılar meydana geldi ve ağzımda metalik tat oluştu. Başka hiç bi belirtim yoktu. Test aldım çift çizgiyi gördüm. Ertesi gün kan testi verdim ordada pozitif çıktı bthcg 640 küsülerde çıktı yarın allah kısmet ederse kalp atışını duymaya gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?