- 17 Mart 2015
- 1.329
- 2.959
- 73
yoo niyé hata olsun evliyken eski sevgiliyle görüşmek gayet dogal esinde baska kadinlarla görüşebilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoo niyé hata olsun evliyken eski sevgiliyle görüşmek gayet dogal esinde baska kadinlarla görüşebilir
Eşim resmen güvensizliğini ilan etti. Yazışmaları gösterdiğim halde bir hafta konuşmadı facebook kapattı evden dışarı çıkamıyorum yanımda biri olmadan. Belki o bu şekilde yapmasaydı bu denli kızmazdımEşinizin size güvensizliği sizi üzdü öyle mi??????
Kocanla dertlerin varsa kocandan ayrıl git o adamla evlen Ama evliyken sana o gözle bakmış bi adamla görüşürsen Kusura bakma da kocan sana ne yapsa yeridirFarkında olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum yani kime anlatsam derdimi tepki alıyorum hep mesela kaynanam ile birşey yaşıyorum eşimin tarafı belli annesinden yana, buraya yazıyorum tepki alıyorum yada bunda ne var, aileme anlatıyorum sabret geçer, oluyor. Kimse sen haklısın ama büyüktür, cahildir her neyse idare et demiyor. Belki bu ego tatmini oluyor ama en azından tartışabildiğim konuşabileceğim biri.
Ben de sizin gibi düşünüyordum ama zaten toplasanız üç yılda beş kez anca görüşmüşlüğüm vardır. Kaza yaptığımda geçmiş olsun diye aramıştı. İş yerinden çok aradılar. Samimi olmadığım insanlar arıyor diye eşim numaramı değiştirdi. Sonra da iki kez facebook tan konuştuk. Kazadan sonra ilk yazışma da söyledi. Ben eşimin ailesi bencillik leri yüzünden boşanma arefesine geldim. Eşimden ayrı kaldığım dönemde o düşüncelerimi hep tersledi eşine dön olur böyle vakalar felan diye konuşurken eşim ve eşimin ailesinden kimse arayıp sormadı bile bir ay sonunda boşanacam deyince milletin aklına geldi bir sene dolmadan boşandılar diğer oğullarının kısmeti kapanır diye hanım efendi bacısını gönderdi. İş yerlerinde erkek arkadaşları ile dertleşenlwr acaba kocalarını mı aldatıyor bu şekilde mi düşünmek gerekiyorYanlış anlamayın beni lütfen ama aldatmalar hep bu şekilde başlıyor işte.O beni anlıyor,benimle dertleşiyor vs.vs derken normal arkadaşlık ilişkisi farklı boyutlara geçebiliyor o zamanda işler çığırından çıkabiliyor..Siz kendinizi eşinizin yerine koyun bu durumda eşiniz ona karşı birşeyler hisseden,ben seninle ciddi düşünüyordum erken evlendin diyen eski bir arkadaşıyla konuşsa siz ne hissedersiniz? Eminim ki asla kabul etmezdiniz,hiç bir insanda kabul etmez bu durumu..Kesinlikle muhabbetinizi kesin o adamla çok yanlış yoldasınız...
Onunla evlenmek isteseydim duygularımı açardım ona. Ki o bana onu söylediğinde kafamdan kazanlarla su döküldü. Eşimi aldatmış sayılırım diye bütün arkadaşlarımdan vazgeçeyim bumuKocanla dertlerin varsa kocandan ayrıl git o adamla evlen Ama evliyken sana o gözle bakmış bi adamla görüşürsen Kusura bakma da kocan sana ne yapsa yeridir
Ama bakın burda durum farklı normal bir erkek arkadaş değil söz konusu olan.Sizin daha önce hoşlandığınız ve siz evliyken size sen erken evlendin,ben seninle ciddi düşünüyordum diyen bir arkadaş bu..Normal bir iş arkadaşınız olsa tabi ki sohbet edebilirsiniz bunda ne kötülük olabilir..Ama bu insanla aranızdaki iletişim farklı..Eğer yanlış olmasaydı bu durum,emin olun sizde vicdan azabı çekmezdiniz..Şuan bu durumdan sizde rahatsız olmuşsunuz,içiniz rahat etmemiş ki konu açmışsınız..Bunu düşünüyorsanız yanlış yoldasınız demektir.Ben de sizin gibi düşünüyordum ama zaten toplasanız üç yılda beş kez anca görüşmüşlüğüm vardır. Kaza yaptığımda geçmiş olsun diye aramıştı. İş yerinden çok aradılar. Samimi olmadığım insanlar arıyor diye eşim numaramı değiştirdi. Sonra da iki kez facebook tan konuştuk. Kazadan sonra ilk yazışma da söyledi. Ben eşimin ailesi bencillik leri yüzünden boşanma arefesine geldim. Eşimden ayrı kaldığım dönemde o düşüncelerimi hep tersledi eşine dön olur böyle vakalar felan diye konuşurken eşim ve eşimin ailesinden kimse arayıp sormadı bile bir ay sonunda boşanacam deyince milletin aklına geldi bir sene dolmadan boşandılar diğer oğullarının kısmeti kapanır diye hanım efendi bacısını gönderdi. İş yerlerinde erkek arkadaşları ile dertleşenlwr acaba kocalarını mı aldatıyor bu şekilde mi düşünmek gerekiyor
Ne yapıyorum da aldatıyorum acaba siz iş yerinde erkek arkadaşınıza dert yanıyorsunuz diye zina işliyorsunuz o zaman ki ben bu adamla telefonda bile konuşmuyorum sadece facebook üzerinden bir iki konuda dert yandım düşüncenize hayranım doğrusu ben ne soruyorum siz ne söylüyorsunuzEşini aldatıyorsun canım hayırlı olsun :)
Ben çalışırken iş yerinde arkadaşımın birinden hoşlanıyordum sanırım aramız çok iyi sayılmazdı sürekli benimle tartışır aşağılar dı. Ben işten ayrıldım düğün hazırlıkları için bana arkadaş kalalım dedi. Evlendim bana seninle ciddi düşünmeye başlamıştım çok erken evlendin dedi. Uzun süredir görüşmedim ne zaman canım sıkılsa derdimi dinler yapıcı yorumlar yapar ama ben evliyim ve eşim çok kıskanç eşimi de çok seviyorum ama bazen çok bunalıyorum ve beni anlamalarını bekliyorum sadece o hak veriyor yada ben öyle hissediyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum onunla konuşmakla
Aldatmak bi zinayla oluyor sanıyorNe yapıyorum da aldatıyorum acaba siz iş yerinde erkek arkadaşınıza dert yanıyorsunuz diye zina işliyorsunuz o zaman ki ben bu adamla telefonda bile konuşmuyorum sadece facebook üzerinden bir iki konuda dert yandım düşüncenize hayranım doğrusu ben ne soruyorum siz ne söylüyorsunuz
Benim içimde ona karşı bir şey kalmadı kendine de söyledim. O açıklamayı yaptıktan sonra hata yaptığını anladı ve özür diledi istersem bir daha görüşmeyeceğini ama değerli bir arkadaşı olduğumu söyledi.Ama bakın burda durum farklı normal bir erkek arkadaş değil söz konusu olan.Sizin daha önce hoşlandığınız ve siz evliyken size sen erken evlendin,ben seninle ciddi düşünüyordum diyen bir arkadaş bu..Normal bir iş arkadaşınız olsa tabi ki sohbet edebilirsiniz bunda ne kötülük olabilir..Ama bu insanla aranızdaki iletişim farklı..Eğer yanlış olmasaydı bu durum,emin olun sizde vicdan azabı çekmezdiniz..Şuan bu durumdan sizde rahatsız olmuşsunuz,içiniz rahat etmemiş ki konu açmışsınız..Bunu düşünüyorsanız yanlış yoldasınız demektir.
Yalniz burda tek yaptigin dertlesmek degil, sen bu adamdan hoslaniyordum dedin eee daha ne? Bi insan iki kisiyi birden sevebilir mi? Diyorsun ki ondan hoslanirken esimle evlenmek icin isten ciktim. Bu nasil oluyor?Ben de sizin gibi düşünüyordum ama zaten toplasanız üç yılda beş kez anca görüşmüşlüğüm vardır. Kaza yaptığımda geçmiş olsun diye aramıştı. İş yerinden çok aradılar. Samimi olmadığım insanlar arıyor diye eşim numaramı değiştirdi. Sonra da iki kez facebook tan konuştuk. Kazadan sonra ilk yazışma da söyledi. Ben eşimin ailesi bencillik leri yüzünden boşanma arefesine geldim. Eşimden ayrı kaldığım dönemde o düşüncelerimi hep tersledi eşine dön olur böyle vakalar felan diye konuşurken eşim ve eşimin ailesinden kimse arayıp sormadı bile bir ay sonunda boşanacam deyince milletin aklına geldi bir sene dolmadan boşandılar diğer oğullarının kısmeti kapanır diye hanım efendi bacısını gönderdi. İş yerlerinde erkek arkadaşları ile dertleşenlwr acaba kocalarını mı aldatıyor bu şekilde mi düşünmek gerekiyor
İçimde aşk sevgi adına hiçbir şey söz konusu değil benim için o duygu çalışır ken boşluktaykendi. Evliyim ve eşimi çok seviyorum. Sadece dertleştiğim biri oda genelde konuştuğum kaynanam emin olun eşim annesi için biraz taviz verse konuşacak bir şeyim olmazAldatmak bi zinayla oluyor sanıyorduygusal olarak aldatmak hepsinden büyük ihanet bence
İşte olay tam da bu aslında..Sizde şuan bunu bildiğiniz için huzursuz oluyorsunuz acaba konuşmakla yanlış mı yapıyorum diye..Eğer o kişi size duygularını hiç söylemeseydi böyle bir rahatsızlık hissine kapılmazdınız..Artık durumu biliyorsunuz ve uzaklaşmanız gerek bence..Siz şuan ona karşı boş olsanız bile zamanında bir şeyler hissetmişsiniz sonuçta.Zaten eşiniz kıskanç bir insanmış şimdi bu durumu öğrense ne olur sizce hiç düşündünüz mü?Benim içimde ona karşı bir şey kalmadı kendine de söyledim. O açıklamayı yaptıktan sonra hata yaptığını anladı ve özür diledi istersem bir daha görüşmeyeceğini ama değerli bir arkadaşı olduğumu söyledi.
Siz Karşıdakinin size karşı ne hissettiğini bilemeSiniz ki o söylemezse. Bende bilmiyordum o söyleyene kadar
kimsesiz kaldığınızı düşündüğünüzde aklınıza neden eşiniz ,anneniz, gelmiyorda ilk o geliyorSevgilim değil di. Hoşlanıyor gibiydim.şuan öyle bir konuşma içerisinde değilim böyle kimsesiz kaldığımı düşündüğüm de aklıma ilk o geliyor.
Hoşlanıyordum onun için ayrıldım demedim. Çalışırken bir dönem hoşlandım dedim. Hoşlanmam benim için geçici bir duygu ve şuan eşimi çok seviyorum. Eşim biraz taviz verse annesinden dolayı dertleşecek biri arayışına giripte gidip ona dert yanmamYalniz burda tek yaptigin dertlesmek degil, sen bu adamdan hoslaniyordum dedin eee daha ne? Bi insan iki kisiyi birden sevebilir mi? Diyorsun ki ondan hoslanirken esimle evlenmek icin isten ciktim. Bu nasil oluyor?
Ya erkekle de dertlesilmez bence ya, hele ulkemizdeki erkek zihniyetini bilmiyor muyuz hepimiz? İki gulersin hemen yavşamaya kalkar. Yani ben bi erkekle dertlesecegime dert kupu olurum daha iyi.
İlk o gelmiyor emin olun annem kardeşim eşim yada ailem bunlar yanımda olsa emin olun başka biri ile dertleşme ihtiyacı duymamkimsesiz kaldığınızı düşündüğünüzde aklınıza neden eşiniz ,anneniz, gelmiyorda ilk o geliyor
Uzaklaşmak istedim. Bir müddet hatta hiç denecek kadar konuşmadım aklıma bile gelmedi ama dertli olduğumda yanımda kimsem olmadı ben onu arkadaş olarak görüyorum oda aksi iddia edilemez deyince kızdım neden söyledin o zaman dedim boşta bulunduğunu söyledi ama o yanımdayken şuan evlisin ve kardeşim kadar değerlisin dedi arkadaş olarak görüyorum dedi istersen yazma bir daha ama aklında olsun eğer dertleşmek istersen ben burdayım dedi. Bu sözlerine güvendim ama içim rahat etmiyor sadece çok dertlendiğimde yazıyorum ama işte içim rahat etmiyor yineİşte olay tam da bu aslında..Sizde şuan bunu bildiğiniz için huzursuz oluyorsunuz acaba konuşmakla yanlış mı yapıyorum diye..Eğer o kişi size duygularını hiç söylemeseydi böyle bir rahatsızlık hissine kapılmazdınız..Artık durumu biliyorsunuz ve uzaklaşmanız gerek bence..Siz şuan ona karşı boş olsanız bile zamanında bir şeyler hissetmişsiniz sonuçta.Zaten eşiniz kıskanç bir insanmış şimdi bu durumu öğrense ne olur sizce hiç düşündünüz mü?