• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hata mı yapıyorum

İlk o gelmiyor emin olun annem kardeşim eşim yada ailem bunlar yanımda olsa emin olun başka biri ile dertleşme ihtiyacı duymam
sana tavsiyem uzak dur hayatta hiçbişey gizli kalmaz eşin bu durumu öğrenirse sadece dertleşiyordum diyemezsin desende buna kimse inanmaz

İlk o gelmiyor emin olun annem kardeşim eşim yada ailem bunlar yanımda olsa emin olun başka biri ile dertleşme ihtiyacı duymam
Siz gerekirse hergün buraya konu açın bakın burda bir sürü bayan var..Eş,kayınvalide konularında sizinle aynı sorunları yaşayan kadınlarda vardır mutlaka,onlarla dertleşin.Emin olun çok daha hayırlı olur bu sizin için,o adamdan uzak durun.

Uzaklaşmak istedim. Bir müddet hatta hiç denecek kadar konuşmadım aklıma bile gelmedi ama dertli olduğumda yanımda kimsem olmadı ben onu arkadaş olarak görüyorum oda aksi iddia edilemez deyince kızdım neden söyledin o zaman dedim boşta bulunduğunu söyledi ama o yanımdayken şuan evlisin ve kardeşim kadar değerlisin dedi arkadaş olarak görüyorum dedi istersen yazma bir daha ama aklında olsun eğer dertleşmek istersen ben burdayım dedi. Bu sözlerine güvendim ama içim rahat etmiyor sadece çok dertlendiğimde yazıyorum ama işte içim rahat etmiyor yine
bu laflara inanma bence doğru düzgün adam evli birkadınla gizli gizli dertleşmez adam senin duygusal boşlığunun farkında yavaş yavaş ilerliyor taktik yapıyor apaçık

Siz gerekirse hergün buraya konu açın bakın burda bir sürü bayan var..Eş,kayınvalide konularında sizinle aynı sorunları yaşayan kadınlarda vardır mutlaka,onlarla dertleşin.Emin olun çok daha hayırlı olur bu sizin için,o adamdan uzak durun.
Çok önemli değil o benim için de buraya açtığım konuları görüyorum millet sırf yorum yapmak için yorum yapıyor.
Kimse siz yada sizin gibi konuşmuyor ki. Dalga geçiyor gibi konuşuyor bu durumda beni daha çok rahatsız ediyor

bu laflara inanma bence doğru düzgün adam evli birkadınla gizli gizli dertleşmez adam senin duygusal boşlığunun farkında yavaş yavaş ilerliyor taktik yapıyor apaçık
Mümkün değil ben ona bu tavizi vermem oda bunun farkında ve o hislerini söyledikten sonra hiç eskiye dair bir şey konuşmadık. Daha doğrusu ben ona sadece stres sebebimi stresimi yazıyorum oda şöyle olur böyle davran gibi mesajlar yazıyor işim bitince de kapatıyorum konuyu görüşmüyorum. Biraz da teknik destek gibi bir şey oluyor sanırım

Çok önemli değil o benim için de buraya açtığım konuları görüyorum millet sırf yorum yapmak için yorum yapıyor.
Kimse siz yada sizin gibi konuşmuyor ki. Dalga geçiyor gibi konuşuyor bu durumda beni daha çok rahatsız ediyor
Haklısınız o konuda var öyle insanlar burda sinir bozan ama boşverin onları görmezden gelin.Onlar olduğu kadar gerçekten sizinle dertleşecek,düzgün yorum yapacak bir çok insanda var burda emin olun.Benim size tek önerim o insanla muhabbetinizi kesin.Şuan ortada bir şey yok belki ama eşinizle bir tartışmanız olur mesela ne bileyim ciddi anlamda çok sinirleriniz bozulur sonra o arkadaşınız gel görüşelim dertleşelim falan der erkek bu güven olmaz çünkü sonra teselliyi onda ararsınız Allah korusun şeytana uyarsınız falan yani ne olacağı belli olmaz bunlar olmayan şeyler değil.Eşiniz de bunu duysa hiç hoş olmaz ona da yazık günah yuvanız yıkılır yani..Burda ki insanlarda size o yüzden görüşme yanlış yapıyorsun diyorlar yani bu görüşme ileri boyuta taşınır,yüzyüze görüşürsünüz işin rengi değişir diye.

Mümkün değil ben ona bu tavizi vermem oda bunun farkında ve o hislerini söyledikten sonra hiç eskiye dair bir şey konuşmadık. Daha doğrusu ben ona sadece stres sebebimi stresimi yazıyorum oda şöyle olur böyle davran gibi mesajlar yazıyor işim bitince de kapatıyorum konuyu görüşmüyorum. Biraz da teknik destek gibi bir şey oluyor sanırım
Bence adamcagizin tek derdi seni bi punduna getirmek:)kardesinim yazmis bir de hey yareppim.Insanin biyolojik kardesinden baska kardesi yoktur bana gore

Eşin eskiden hoşlandiği kizla dertleşse ne hissedersin?

KARAR VERDİM SANIRIM FASHİONSTİL KARARIMI ONAYLAR NİTELİKTE KONUŞTUNUZ HAKLISINIZ VİCDANIM O YÜZDEN RAHAT DEĞİL VE BAŞKA BİR ARKADAŞIN DEDİĞİ gibi hiçbir şey gizli kalmaz ortaya çıktığında kimse dsrtleşiyormuş demez. İlk başta da kaynanam başlar oğlumu aldatıyor ahlaksız diye. Bu mesaj dan sonra gelecek olan yazıları okuyabilirim ama konuşup konuşmama konusunda yazmıcam çünkü konuşmıcam. Konuşmazsam belki dert yanacağım biri olmıcak dinleyenim olmıcak ama vicdanım rahat olacak ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Eşin eskiden hoşlandiği kizla dertleşse ne hissedersin?
O söyşemezse ben bilemem hoşlanıp hoşlanmadığını ama annesi öyle bir kadın ki ailedeki bütün kızları oğlunun aklına düşürmüş eşim onlardan birini seçmemiş olabilir ama sonuç ta aklına girmiş. Eşim ailede sevilen gözde biri annesinin abartılarıylada hayranlık duyulan biri ve annesinin oğlundan habersiz gittiği kızlarla eşim konuşuyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum o senden önceydi diyor

Ben çalışırken iş yerinde arkadaşımın birinden hoşlanıyordum sanırım aramız çok iyi sayılmazdı sürekli benimle tartışır aşağılar dı. Ben işten ayrıldım düğün hazırlıkları için bana arkadaş kalalım dedi. Evlendim bana seninle ciddi düşünmeye başlamıştım çok erken evlendin dedi. Uzun süredir görüşmedim ne zaman canım sıkılsa derdimi dinler yapıcı yorumlar yapar ama ben evliyim ve eşim çok kıskanç eşimi de çok seviyorum ama bazen çok bunalıyorum ve beni anlamalarını bekliyorum sadece o hak veriyor yada ben öyle hissediyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum onunla konuşmakla
'beni asagilardi' demissin.. simdi iyi mi oldu?

Bence adamcagizin tek derdi seni bi punduna getirmek:)kardesinim yazmis bir de hey yareppim.Insanin biyolojik kardesinden baska kardesi yoktur bana gore
Siz beni kardeş arkadaş yada her neyse bu şekilde görmeseniz yada yakınlık hissetmeseydiniz şuan yanlış yapıyorsun dermiydiniz

O zaman duygularını dile getiremediği beni kendinden uzaklaştırmak için oynadığı bir rol muş öyle dedi. Şimdi yanımda durmasının sebebi üzülmemi istememesiymiş ama konuşmıcam artık
o zamsn simdi de bulasmasin, uzmesin.. edebiyat parcalamis.. o zaman bekarsin uzmekten korkuyo, simdi evlisin korkmuyo.. yesinler düdüğün laf ebeligini..

o zamsn simdi de bulasmasin, uzmesin.. edebiyat parcalamis.. o zaman bekarsin uzmekten korkuyo, simdi evlisin korkmuyo.. yesinler düdüğün laf ebeligini..
O bana hiçbir zaman kendi isteğiyle konuşamaz numaram yok ve facebook dışında da ulaşabileceği hiç. Birşey yok elinde facebook adresinde de engelli ben istediğim zaman mesaj atıyorum o kadar kendiside bu durumdan rahatsız değil.

O bana hiçbir zaman kendi isteğiyle konuşamaz numaram yok ve facebook dışında da ulaşabileceği hiç. Birşey yok elinde facebook adresinde de engelli ben istediğim zaman mesaj atıyorum o kadar kendiside bu durumdan rahatsız değil.
sen rahatsiz olsan iyi edersin ama; cok sayin EVLİ bayan :KK14:

sen rahatsiz olsan iyi edersin ama; cok sayin EVLİ bayan :KK14:
Rahatsız olacak bir şey yapmıyorum eşime anlatamadığım annesinin hatalarını söylüyorum. Eşim beni haklı bulsa inanın biri bana hak versin diye başka birine dert yanmam. Annemi ararım sabır der kuzenimi ararım o daha dertli kardeşime derim aman abla başta koysaydın tavrını der eşime anlatacam annem o benim ne yapayım dövim mi sövim mi der . Biride çıkıp sen haklısın ama böyle demez hepsi benim haklı olduğumu biliyor görüyor ama kimse sen haklısın idare et demiyor. Ben bu durumdan rahatsız olmasam buraya yazmazdım emin olabilirsiniz. Ve artık konuşmayacağımı ve bu konu hakkında yorum yazmayacağımı da belirttim ama siz beni düşünüp incelik gösterip yazmışsınız bende nezaketen cevap vermek istedim teşekkür ederim ilginiz için

Haklısınız o konuda var öyle insanlar burda sinir bozan ama boşverin onları görmezden gelin.Onlar olduğu kadar gerçekten sizinle dertleşecek,düzgün yorum yapacak bir çok insanda var burda emin olun.Benim size tek önerim o insanla muhabbetinizi kesin.Şuan ortada bir şey yok belki ama eşinizle bir tartışmanız olur mesela ne bileyim ciddi anlamda çok sinirleriniz bozulur sonra o arkadaşınız gel görüşelim dertleşelim falan der erkek bu güven olmaz çünkü sonra teselliyi onda ararsınız Allah korusun şeytana uyarsınız falan yani ne olacağı belli olmaz bunlar olmayan şeyler değil.Eşiniz de bunu duysa hiç hoş olmaz ona da yazık günah yuvanız yıkılır yani..Burda ki insanlarda size o yüzden görüşme yanlış yapıyorsun diyorlar yani bu görüşme ileri boyuta taşınır,yüzyüze görüşürsünüz işin rengi değişir diye.
benim anlatmak istediğimde bu işte olmaz asla imkansız demesin kimse yalnız zamanda verien yanlış bir karar hayatını karartabilir

Buraya yazilan tum yorumlara katiliyorum..arkadasim yanls anlama ama gercekten dogru degil bu yaptigin ne olursa olsun sonucta yabanci birine gidip esini aileni anlatmamalisin dertlesmekten kastin budur diye dusunuyormm...yani benm esim eger boyle bise yapms olsa aldatildigimi dusunurum kusura bakma :KK12:

Back
X