- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben dedım ya bu sadece bı ornek yanlıs anlamayın sakın dıe..sızı kıyaslamadım olayın gıdısatını kıyasladım sadece oda sız esınızle olan durumunuzu anlattıgınız ıcın yanı sıze dertdas gıbı yaklastıgı ıcın...Beni onlar ile kıyaslayamazsınız çünkü yüz yüze görüşmüyorum ve kişiliksiz biri de değilim bu durumdan rahatsız olduğum için yazdım zaten amacım farklı olsaydı onu nasıl kaldırabilirim eşimden nasıl ayrılabilir im diye soru sorardım
Ben eşimden değil kaynanam dan bahsediyorum hep konu burda eşim ile aramda sıkıntı yok sıkıntıyı anası çıkarıyorama ben dedım ya bu sadece bı ornek yanlıs anlamayın sakın dıe..sızı kıyaslamadım olayın gıdısatını kıyasladım sadece oda sız esınızle olan durumunuzu anlattıgınız ıcın yanı sıze dertdas gıbı yaklastıgı ıcın...
Hayır rahatsızlığım boşuna değil ama evet yanlış bir şey yapmıyorum kimsenin desteklenmesini beklemiyorum ben konuşmama kararı aldığımı yazdım zaten sonradan gelen arkadaşlar yorum yaptığı için yazıyorumRahatsiz oldugun icin buraya konu acmissin. Diger yandan rahatsizligin bosunaymis da hani yanlis birsey yapmiyormussun da konusuna kendini inandirmaya calisiyor ve seni destekleyen yorumlar bekliyorsun.
Ne olursa olsun yaptigin sey tek kelimeyle; yanlış!
Herşeyi bir tarafa koyalım ve eşinin senin yaptığın hareketleri yaptığını hayal edelim. Hoşuna gitmişse devam etmelisin.Ben çalışırken iş yerinde arkadaşımın birinden hoşlanıyordum sanırım aramız çok iyi sayılmazdı sürekli benimle tartışır aşağılar dı. Ben işten ayrıldım düğün hazırlıkları için bana arkadaş kalalım dedi. Evlendim bana seninle ciddi düşünmeye başlamıştım çok erken evlendin dedi. Uzun süredir görüşmedim ne zaman canım sıkılsa derdimi dinler yapıcı yorumlar yapar ama ben evliyim ve eşim çok kıskanç eşimi de çok seviyorum ama bazen çok bunalıyorum ve beni anlamalarını bekliyorum sadece o hak veriyor yada ben öyle hissediyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum onunla konuşmakla
Hayır rahatsızlığım boşuna değil ama evet yanlış bir şey yapmıyorum kimsenin desteklenmesini beklemiyorum ben konuşmama kararı aldığımı yazdım zaten sonradan gelen arkadaşlar yorum yaptığı için yazıyorum
Yanlış bir şey konuştuğumu sanmıyorum. Eşimde benim kıskandığım ama kendine yakın bulduğu insanlar ile gayet net konuşabiliyor ister telefon ister yüz yüzeHerşeyi bir tarafa koyalım ve eşinin senin yaptığın hareketleri yaptığını hayal edelim. Hoşuna gitmişse devam etmelisin.
Ayrıca arkadaşın ne kadar karakterli bir gençmiş ki evli bir bayanla görüşmesini sürdürüp, birde erken evlendim seninle ciddi düşünmeye başlamıştım diyor.
Evet biliyor söyledim ama o konuşmadan sonra ilişkimi kestim uzun bir süre hatta aklımda bile yoktu. Tesadüfen ona yazdım sonra oda memnun olduğunu felan yazmış sadece sinirlendiğimde derdim olduğunda yazıyordum ama uzun zamandır da görüşmüyorum aklıma bugün buraya yazmak geldi ama hiç iyi yapmamışım millet çok farklı yorumluyorpeki eşiniz arkadaşınızı yada erken evlendin tam seninle ciddi düşünecektim dediğini biliyor mu?
ihanet ettiğimi sanmıyorum. Eğer ben de kocamı dinlemeden susmasını beklersem aynısını yapsın. Benim yaptığım gibi derdini söylesin geri çekilsin. Erkek onu yapar mı sizce sanmıyorum ihanet bunun neresinde
Ben eşimden dolayı değil kaynanam dan dert yanıyorum. Eğer eşim annesi konusunda biraz taviz verse konuşmazdımEşinden başka biriyle konuşuyorsun. Onun haberi yok.. Bu kişinin evlendikten sonra bile sana " acele ettin" kelimesini kullanması bile temiz insan olmadığını gösterir..
Ve bu curetine rağmen konuşmak aldatmaktır .
İş yerinde aşağılayan o adam mı şimdi seni anlıyor ? !
Uzaktan her erkek anlar kadınları.
Ayrıca senin de olumsuz bir yanın vardır , eşinde kalkıp " bende oyle yaparsam eşim yapsın" diye savunmaya mı geçsin ?
Canim burda tek yalnış derdini anlattigin kişi erkek olmasi birde seni birzaman isteyen kisiyle biz baska yana cekmiyoruz kendin diyorsun derdim oldugunda ona anlatiyorum ya zamanla birseyler farkli olursa bilemezsin sen nekadar benden yana birsey yok desende erkekle derrtlesmen yalnş onu diyoruzEvet biliyor söyledim ama o konuşmadan sonra ilişkimi kestim uzun bir süre hatta aklımda bile yoktu. Tesadüfen ona yazdım sonra oda memnun olduğunu felan yazmış sadece sinirlendiğimde derdim olduğunda yazıyordum ama uzun zamandır da görüşmüyorum aklıma bugün buraya yazmak geldi ama hiç iyi yapmamışım millet çok farklı yorumluyor
Anlıyorum ama onun bana uzanan bir yolu yok bana istese de ulaşamaz yani ben müsade ettiğim sürece konyşabiliyordu artık oda yokCanim burda tek yalnış derdini anlattigin kişi erkek olmasi birde seni birzaman isteyen kisiyle biz baska yana cekmiyoruz kendin diyorsun derdim oldugunda ona anlatiyorum ya zamanla birseyler farkli olursa bilemezsin sen nekadar benden yana birsey yok desende erkekle derrtlesmen yalnş onu diyoruz
Ben eşimden dolayı değil kaynanam dan dert yanıyorum. Eğer eşim annesi konusunda biraz taviz verse konuşmazdım
Bu adamın başına bela olmak mı... O nasıl oluyor.... Evet kız arkadaşım var dı dört tane ama eşim sayesinde bakmıyorlar telefonumaBu bahane olamaz ki...
Yok mu kız arkadaşın.
Neden bu adam ?
İçimden bir ses bu adamın başına bela olacağını soyluyor.
Bu adamın başına bela olmak mı... O nasıl oluyor.... Evet kız arkadaşım var dı dört tane ama eşim sayesinde bakmıyorlar telefonuma
Güven mıyorum ki kaynanamın yaptığını herkes biliyor anlatıyorum herkes e o sinirle kimse haklısın demiyor en son o geliyor aklıma oda dinleyip gidiyorYani sizin başınıza bela olabilir.
İş yerinde sizi küçük gören , aşağılayan, evli kadınla konuşmayı ve ona " erken evlendin , aslında benimdim " diyecek kadar karaktersiz bir adama güven olmaz.
Anlıyorum ama onun bana uzanan bir yolu yok bana istese de ulaşamaz yani ben müsade ettiğim sürece konyşabiliyordu artık oda yok[/Q
Yani sizin başınıza bela olabilir.
İş yerinde sizi küçük gören , aşağılayan, evli kadınla konuşmayı ve ona " erken evlendin , aslında benimdim " diyecek kadar karaktersiz bir adama güven olmaz.Olsun yazisman yeter sana ulasmasi yada ulasmamasi konu deyil iletisim kurman yeter zatenm, neyse sen biliyorsun artik neyin yalnis oldugunu ,sen en iyi karari kendin verdin zaten bundan sonra mutluluklar dilerimAnlıyorum ama onun bana uzanan bir yolu yok bana istese de ulaşamaz yani ben müsade ettiğim sürece konyşabiliyordu artık oda yok
Güven mıyorum ki kaynanamın yaptığını herkes biliyor anlatıyorum herkes e o sinirle kimse haklısın demiyor en son o geliyor aklıma oda dinleyip gidiyor
Klasik şeref yoksunu erkek davranışı... Kendinden hoşlanan kadınların asla gitmemesini isterler. Neden evlendikten sonra açıldı o arkadaş seni elde tutmak için. Onunla konuşma kocanı kaybedersin. Kocanda başka kadınlarla konuşursa görürsünBen çalışırken iş yerinde arkadaşımın birinden hoşlanıyordum sanırım aramız çok iyi sayılmazdı sürekli benimle tartışır aşağılar dı. Ben işten ayrıldım düğün hazırlıkları için bana arkadaş kalalım dedi. Evlendim bana seninle ciddi düşünmeye başlamıştım çok erken evlendin dedi. Uzun süredir görüşmedim ne zaman canım sıkılsa derdimi dinler yapıcı yorumlar yapar ama ben evliyim ve eşim çok kıskanç eşimi de çok seviyorum ama bazen çok bunalıyorum ve beni anlamalarını bekliyorum sadece o hak veriyor yada ben öyle hissediyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum onunla konuşmakla