- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Herkese merhaba yeni üyeyim fakat bir yıldır siteyi takip ediyorum çoğunuzu az çok tanıyorum şimdi benim derdim iki buçuk yıldır birlikte olduğum birisi var ciddi düşünüyoruz fakat bu zamana kadar eskiden ..eski sevgililerini faceden aratmasi dışında birşeyini görmedim mesajını yakalamadim güveniyorum fakat bir yanımda diyor ki aldatmayan erkekmi olur acaba yanında ben yokken beni aldatıyormu ya da aldattimi bu düşüncelerden kendimi alamıyorum sizce ben normal miyim
Yani ben aldatmiyorum ama bazen aldatmak değil de kendisinden ayrılıp başkasıyla olurmu düşüncesine kapılıyorum sonra da acaba o da böyle düşünür mu benden ayrılmak istiyor da ayrılmıyor mu yada ayrılmayip başkasıyla mi görüşuyor ama bunların hiçbirini yapmıyor ben kendi kafamdan kuruyorum çünki artık o kadar inandırmisim ki kendimi erkekler aldatır diyeBir yanlışını görmeden kimseye ''beni aldatıyorsun sen'' demeyin, aklınızdan bile geçirmeyin. Güven olmadan bi ilişki yürümez. Hiç kimse de böyle bir muameleyi haketmez. Sevgiliniz sizin hakkınızda böyle düşünse hoşunuza gider miydi? Bu konuyu açtığınıza göre sevgilinizi aldatmadıgınızı düşünüyorum, siz boş vakitlerinizde o yanınızda yokken aldatmıyorsanız sevgiliniz neden bunu yapamasın? Cinsiyetçilik yapmayın kadın aldatır erkek aldatır diye bir dünya yok. Yoksa sonsuza dek yalnız kalırsınız yada sevdiğiniz insana bile güvenmeden iki kişilik yalnızlığı yaşarsınız. Tercih sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?