Acaba her erkek gibi beni aldatiyormu

Anladım teşekkür ler :)

Evet aldatmayan erkek var, vardır herhalde, olmalı yani:)) " Her erkek aldatır" lafı kadınların uydurduğu ve sonra dönüp kendilerinin de inandığı bir yalan demek isterdim aslında. O kadar da haksızlık yapmayalım kendimize ama şöyle söyleyelim; şimdi aldatılan kadınlar var mı evet var bu bir gerçek. Kadın aldatıldığında o kadar büyük bir deprem yaşıyor ve aslında bunu yaşayacak dünyadaki en son insan olarak görüyor ki kendini, "ya hu benim gibi bir kadın bile aldatıldıysa geriye kalanlar siz havada karada aldatılırsınız. Çünkü aldatılmaması gereken tek kişi vardı dünyada o da aldatıldı siz kim oluyorsunuz" demeye getiriyor. Bu genellemeler hep buradan çıkıyor; yoksa dünyadaki bütün erkekleri tek tek sınama şansı mı var da bunu söyleyeceğiz?

Evet bircogu aldatir. Bir suru unlu guzel kadin bile aldatiliyor. Erkeklerin genlerine islenmis bu cogalma icgudusu o yuzden bir kadin yetmiyor araniyorlar.
Ama nedir aranizda bir bag olusturursunuz sadaket guven ve sevgi iceren o zaman erkek biraz kadina muhtac hissediyor kendini kaybetme korkusundan belki kimseye bakmiyor gozu. Fakat su konuya katiliyorumki bu mesele sizi paranoyaklastirmasin. Ama benimki hic aldatmazda demeyin.

Kendime ve esime guvenim sonsuz ..
Oyle bir hatada beni kaybetcegini bilir ..
Bazi kadinlar gibi aldatilmayi kabullenmem ben..
Yeterlimi?
Yetmez. Siz ona guvenibilirsiniz, bir defada herseyi bitirebileceginizi dusunebilirsiniz.
Ancak hayat boyle siyah ve beyaz degil.
Her iliskinin dinamikleri farklidir.
Sizin guveniniz yetmez.
Onemli olan, iliski (eger biterse)bittiginizde sizin ozguveniniz hala yerinde olacak mi?

TaBi kide olur hic merak etme.
Allaha sukur meslegim var babamdan evim var ..
Ve suda var. Esim 6 yildir beraberiz heran yanyanayizdir . Ikimizinde sadece 1 arkadasi var cunku birbirimizle olmaktan zevk duyuyoruz ..
1 dedigini 2 etmemisimdir simdiye kadar hem cinsellik hem baska yonlerden. Ayni sekilde oda bana. Dedigim gibi guvenim ona sonsuz. Cok denedim onu sevgiliyken bile asla bi hata yapmadi . Suandan sonrda yaparsa yapcak birseyim yok.

Wow sanirim ben asla sizin gibi olamazdim. Fedakarliklarin bes para etmedigine defalarca tanik oldugumdan, ve karsidaki insan icin kendi hayatimdan ozveride bulunmamaya karar verdigimden, asla yapamazdim. Bu kadar yapisik ikiz yakinligini ben de yasadim. Her yonden, 24/7 ayni yerde olmak, ayni seyleri dusunmek bir insani gelistirmez. Taraflardan birisinin isyani ile son bulur.

Senin yanında "aldatmayan erkek mi olur" dediğine göre... Neyse ya boşver gitsin takma.

Orda ben yanlış anltmisim galiba öyle birşey demedi bir arkadaş daha öyle anlamış sonra not düşmüş yanlış anladığını erkek arkadaşım öyle bir şey söylemedi

Hmm pardon öyleyse günahını almayayim :) ama aldatmayan erkek var tabi ki. İlle de erkek diye aldatacak diye bi kaide yokya.

ozamn dunyadaki tum kadinlar aldatiliyor su genellemeyi at kafandan huzursuzsan suphe duyuyosan ayril gitsin

Başlığa istinaden yazıyorum...
Her erkek gibi aldatıyorsa sorun yok ozaman...
Her erkek aldatacaksa sorun ne...
h
Yazdıklarımin arkasındayım bence hepsi aldatır kesinlikle eminim

Ozaman neden sorun ediyorsunuz...
Sizi aldatacağına kesin Gözüyle bakıyorsanız , her erkek kesin aldatır diyorsanız , niye kendinizi üzüyorsunuz...

Iliskmi yürütemiyorum bu şekilde kimseyle beraber olamam aşırı takıntılarm var haklısınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…