Acaba her erkek gibi beni aldatiyormu

Yalnız sey aldatmayan erkek tabi var aldaticak aldatmicak duşuncesi ile bi iliskiyi bitirmek de sürdürmek de mantıklı gelmiyor bana.bu korkuyla yasanilir mi ya bisey oldugu zaman düsynursun yapilacaklari.

Anlamıyorsunuz korkuyorum evlenmeye erkek is yerinde aldatıyor eski sevgilisiyle aldatıyor arkadaşların eşiyle aldatıyor burda okuduğum çoğu şey öyle düşüncelerim de ister istemez olumsuz oluyor

Madem korkuyorsun kendince yakalamak için önlemini alırsın öyle bir şey hissedersen peşine düşersin.

Her erkek gibi aldatıyor mu deyip bu kadar normalleştirmeyin ya zaten ilişkilerin iyice cılkı çıktı.
Umarım aldatmak gibi bi hata yapmaz, aldatırsa da yakalanır.

aferin evrenin sırrını çözmüşsün. her erkek aldatır. bu durumda kesinlikle bir ilişkiye başlama

Valla dogruya dogru.
Kk yi takip ettikce paranoyaklastim ve ruh halim su sekil " aldatmayan erkek yoktur, henuz yakalanmayan erkek vardir"..

Ama tamam gercek hayata bakinca; aldatmayan va... ...
Aldatmayan yoktur be, hepsinin topuna kibrit suyu

Her erkek aldatmiyor. Once bunu anla.Sonra da cevrende ki erkeklere bu aldatmayi kabullenmis halini gostermemeyi ogren. Yoksa hayatinda ki "her erkek" bunu firsat bilir ve aldatir.

seni böyle düşünmeye sevkeden küçücük bir şey görmüşsün bence sen
yoksa durduk dura buraya yazacak kadar düşünüyorsan acil şifalar dilerim böyle yaşanmaz çünkü

Valla ben aldattmadan aldatmamasi için uğraşıyorum ya aldatırsa ne yaparım sizin kadar kendimden emin değilim seviyorum kaybetmek istemem
Sankı bende boş boş beklıyorum.
O farkında olmadan herseyı kontrol ederım 6 yıldır birlikteyiz daha birkez bile guvenımı suıstımal etmedı çok şükür.
Bundan sonrasıda kendıne kalmış. Ben nasıl ona sadıksam oda bana olmak zorunda.
Çok fazla benı aldatırmı dıye dusunursenız olmaz akışına bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…