- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi generalsmoker
-
sana bunu mu diyor?diyor ki aldatmayan erkekmi olur
Herkese merhaba yeni üyeyim fakat bir yıldır siteyi takip ediyorum çoğunuzu az çok tanıyorum şimdi benim derdim iki buçuk yıldır birlikte olduğum birisi var ciddi düşünüyoruz fakat bu zamana kadar eskiden ..eski sevgililerini faceden aratmasi dışında birşeyini görmedim mesajını yakalamadim güveniyorum fakat bir yanımda diyor ki aldatmayan erkekmi olur acaba yanında ben yokken beni aldatıyormu ya da aldattimi bu düşüncelerden kendimi alamıyorum sizce ben normal miyim
Her erkek aldatmiyor. Once bunu anla.Sonra da cevrende ki erkeklere bu aldatmayi kabullenmis halini gostermemeyi ogren. Yoksa hayatinda ki "her erkek" bunu firsat bilir ve aldatir.Herkese merhaba yeni üyeyim fakat bir yıldır siteyi takip ediyorum çoğunuzu az çok tanıyorum şimdi benim derdim iki buçuk yıldır birlikte olduğum birisi var ciddi düşünüyoruz fakat bu zamana kadar eskiden ..eski sevgililerini faceden aratmasi dışında birşeyini görmedim mesajını yakalamadim güveniyorum fakat bir yanımda diyor ki aldatmayan erkekmi olur acaba yanında ben yokken beni aldatıyormu ya da aldattimi bu düşüncelerden kendimi alamıyorum sizce ben normal miyim
Şu genellemelere sinir oluyorum ya..
Aldatmayan erkek var evet.
Bu paranoyak düşünceleriniz varken hiçç mutlu olamazsınız.
Biraz kendınıze ve karşınızdakıne güvenin.
Kendime ve esime guvenim sonsuz ..Bu kadar emin olmanizin sirri nedir?
Hayır hiçbir şey gormedimseni böyle düşünmeye sevkeden küçücük bir şey görmüşsün bence sen
yoksa durduk dura buraya yazacak kadar düşünüyorsan acil şifalar dilerim böyle yaşanmaz çünkü
Inşallah dediğiniz gibi olurKendime ve esime guvenim sonsuz ..
Oyle bir hatada beni kaybetcegini bilir ..
Bazi kadinlar gibi aldatilmayi kabullenmem ben..
Yeterlimi?
Buraya takılmadan değil çevremde de çok olay oldu boyleburayı okuya okuya çok takılmışsın,bir süre uzak kal
Olmazsada kendı bilir :)Inşallah dediğiniz gibi olur
Valla ben aldattmadan aldatmamasi için uğraşıyorum ya aldatırsa ne yaparım sizin kadar kendimden emin değilim seviyorum kaybetmek istememOlmazsada kendı bilir :)
Benı kaybetmeyı göz alan biri için uğraşmam..
Sankı bende boş boş beklıyorum.Valla ben aldattmadan aldatmamasi için uğraşıyorum ya aldatırsa ne yaparım sizin kadar kendimden emin değilim seviyorum kaybetmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?