- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
Merhaba bayanlar, rahatsız olduğum bir durum var. Şöyle ki, iş yerime ve daha bircok firmaya bağlı çalışan biri var. Haftada bir iki kez uğrar firmaya bi kaç saat. Aynı zamanda sadece iş arkadaşı değil aynı zamanda dışarda da görüştüğü insanlar da var burda o yuzden kafasi estikçe uğrar. Adamın davranışları tuhaf geliyor artik bana. Örnek vereyim. Bir gün geldi ben de çıkıyordum iş yerinden. Bu kadar göz kamaştırıcı olmayin dedi bana müdürümün yanında. Yerin dibine girdim. Bir gün yemekten dönerken kapıda karşılaştık. Bana yol verdi ve dedi ki her gün daha da güzelleşiyorsunuz. Başka bir gün geldi hal hatır sordu sizi gördüm daha iyi oldum dedi imalı imalı bakışlar.Birinden bahsediyor sizden daha güzel değil ama falan diyor. Konunun içinde biledeğilken karşıdan laf atıyor. Sakın ayrılmayın bu iş yerinden gibi laflar ediyor.Adamın geldiğini görunce tedirgin olmaya başladim. Abartıyo olabilir miyim. Ustelik sevgilim olduğunu bildiği halde böyle. Benden de en az 10 yaş büyüktür hic evlenmemis bu arada. Siz olsanız ne düşünürdünüz.