Acaba kısır miyim?

eternity38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
442
153
133
Mrb arkadaslar ben 20 yasinda bekar bi bayanim. Cok onceden aldigim bi beddua yuzunden bu soru kafama takiliyo dusunmeden edemiyorum. İcimde oyle bi his var bilmiyorum. Hastaneye gidip doktora sordum kisirlik testi yapiyo musunuz diye yapiliyo dedi. Ama bekar oldugumu ve boyle biseyi kafama taktigimi ogrrnince cok sasirdi. Bu hafta muayene icin gidicem. Ama bu kisirlik testi nasil yapiliyo bilmiyorum. Acaba doktor muayene ederek mi anlayacak yoksa kan tahlili falan mi isteyecek. Zaten benim 15 yasindan beri kokulu beyaz akintim oluyo ve adetlerim duzensizdi. Son 1 yildir duzenli. Sonuc ne cikacak cok merak ediyorum ve ayni zamanda korkuyorum

Arkadaşım hani bu testi yaptırmak istemen çok mantıklı gelmedi bekarsın çocuk çaban yok şu an için vs vs ciddi bir takıntı hali mevcut sende bence bir psikologa gözükmelisin...ikinci boyutuna gelince beddua yedin madem için rahat etmesi için git helallik al özür dile en azından 3.su kokulu beyaz akıntı genelde enfeksiyon mantar vs belirtisi kısırlık la alakalı değil dediğim gibi ciddi takıntı hali mevcut sende lütfen bir doktora gözük daha fazla ilerlemeden geçmiş olsun canım

O zamanlar cok kucuktum saftim yani ne yaptigimin farkinda degildim. 14-15 yaslarindaydim. Ama karsimdaki kisiyi cok kirdim cok uzdum. O da boyle bi beddua etti. Bunun bir iki sey daha soyledi. Onlar tuttu ama bu da tutarsa diye korkuyorum.

O zamanlar cok kucuktum saftim yani ne yaptigimin farkinda degildim. 14-15 yaslarindaydim. Ama karsimdaki kisiyi cok kirdim cok uzdum. O da boyle bi beddua etti. Bunun bir iki sey daha soyledi. Onlar tuttu ama bu da tutarsa diye korkuyorum.

Arkadaşım insanlar birşeylerden korkabilir ama senin ki biraz takıntı boyutuna erişmiş ben senin için iyiliğin için diyorum fazlasıyla kafana takmışsın bu durumu illa için rahat edecekse test yapılıyor mu bilmiyorum ama git yaptır ama bu da seni rahatlatmaz çünkü takıntı hali mevcut hayatım sende akıntıyı bile kısırlığa bağlamışsın mesela

Evet takinti haline donustu ya. Dusunmeyim dusunmeyim diyorum ama yine de aklimdan cikmiyo

Merhaba arkadaşlar bende 4 senelik evliyim ama çocuk olmadı doktora gittim erkeklik hormonu salgiliyormusum onun gibi bişey söylediler yani çocuğum olmaz mı denemediğin şey kalmadı artık en son bu ay yumurtlama dönemine denk getirmeye çalıştım boşanmanın sonra yataktan hiç kalkmadım sabaha kadar öyle uyudum sabah duş aldım o kadar umitsizim ki bu seferde olmayacak gibime geliyor acaba ben kısırmıyım

yaşım 28. gebzede yaşıyorum. erkek kısırlığım var. evlilik düşüneniniz varsa konuşmak tanışmak isterim.

Merhaba öncelikle erkek hormonu salgiliyorsan sana hormonal dengene bakarak ve disilik hormonu hapları takviye yaparak hormon dengeni duzeltebilirler. Ben senin kısır olduğunu düşünmuyorum . Bebek tedavileri arasında neler denedin merak ettim acikcasi ???
4 yıl içinde hiç tedavi adı altında bir ilaç yada aşılama tüp bebek falan yaptırdım mi yoksa bi sefere mahsus duyup kısır olduğunuzu düşünüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…