Acaba lezbiyen miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bernaa20

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
55
5
28
Kizlar merhaba yeni uye oldum 20 yasinda universite ogrencisiyim surekli kk forumlarini takip ederdim fakat bi turlu uye olup derdimi paylasamadim birazdan yazicaklarim icin utaniyorum ama artik danismam gerek, lezbiyenlik hislerime cok kucuk yasta basladim sanirim 4 yada 5. Sinifa giderken 20 kusur yaslarinda biriyle uyudum sanirim ona biraz yaklasmak istedim tabiki geri cektim kendimi daha sonra kadinlar guzel gelmeye basladi bu durumu sadece yakin arkadasim biliyor mastirmasyon bile yaparken cogu kez kiz dusunuyorum ama kendime bile soyliyemiyorum bu durumu yakistirmiyorum belki lezbiyenlerden genelde biri yada ikisi erkek rolunu ustlenip sacini kestirir ya da degisik tarza girer benimkisi oyle bir sey de degil guzel oldugumu soyluyorlar yani surekli etrafimda beni isteyen erkek oluyor belkide bu durumdan biktim bilmiyorum iki uc tane erkek sevgilim oldu onlari sevdigimide dusunuyorum erkeklerden hoslanmama gibi bi durumda yok yani ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum...

Kizlar merhaba yeni uye oldum 20 yasinda universite ogrencisiyim surekli kk forumlarini takip ederdim fakat bi turlu uye olup derdimi paylasamadim birazdan yazicaklarim icin utaniyorum ama artik danismam gerek, lezbiyenlik hislerime cok kucuk yasta basladim sanirim 4 yada 5. Sinifa giderken 20 kusur yaslarinda biriyle uyudum sanirim ona biraz yaklasmak istedim tabiki geri cektim kendimi daha sonra kadinlar guzel gelmeye basladi bu durumu sadece yakin arkadasim biliyor mastirmasyon bile yaparken cogu kez kiz dusunuyorum ama kendime bile soyliyemiyorum bu durumu yakistirmiyorum belki lezbiyenlerden genelde biri yada ikisi erkek rolunu ustlenip sacini kestirir ya da degisik tarza girer benimkisi oyle bir sey de degil guzel oldugumu soyluyorlar yani surekli etrafimda beni isteyen erkek oluyor belkide bu durumdan biktim bilmiyorum iki uc tane erkek sevgilim oldu onlari sevdigimide dusunuyorum erkeklerden hoslanmama gibi bi durumda yok yani ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum...
ooooo hosgeldın fake uykunmu kactı:KK53::KK53::KK53:

Fake değilisen,

Kendini kalıp içine sokmamalısın. Hiç bi erkekle ilişki yaşamadan (duygusal-cinsel) bunu bilemezsin. ülkemizde kız cocuğuna erkekten uzak durması gerektiği tenkil edilir. bunun bi yansıması olabilir.

LEzbiyenlik, cinsel ve duygusal yönden kadınları çekici bulmak

Bi seksüellik, hem erkeği hem kadını çekici bulmak

Heteroseksuel, karşı cinsi çekici bulmakır.

Ama en önemlisi karşındaki birey den kadın erkek ayrımı olmadan hoşlanman durumun nasıl ? Ayrıca bi erkekle ilişkin olmadan ne olduğu belli olmaz (Erkekler itici gelmiyorsa )

Bi kizla cinsel iliskiye girebilicegimi dusunmuyorum

cevabin icin tesekkur ederim

Dusunmuyor olabilirsin. Cunku bu duygulari daha yeni yeni kabulleniyorsun.
Bizde zamaninda ilk okulda asik oluruz ama hemen ben o oglanla cinsel iliskiye giricem diye bi cumle kurmazdik.
Cinsellik cok cok uzakti aklimizdan gecmezdi.
Senin durumunda oyle su an.
Ama kadinlara karsi bi seyin var heleki masturbasyonda bi kadini hayal etmek.
Kesin biseyler var bu belli

bı tane temızlık malzemesı vardı
MR MUSCLE ondan galıbao_Oo_Oo_O:KK14:
img_hero.png

Aha da bu, aneyyy bu da erkek :KK70:

ne hissettiginizi biz bilemeyiz, cevaplar sizde.
ancak kadınları cekici bulmak ile arzulamanın aynı seyler olmadıgını dusunmuyorum.
kendinizi kesfetmek icin kadınlarla sevisin tavsiyesi de veremem, sizi nasıl etkileyecegini tahmin edemeyiz sonucta.
belki altında yatan baska sebepler vardır... psikoterapiste gitseniz? cinsel kimliginizi kesfetmenizde belki destegini gorursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X