Acaba lezbiyen miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadın kadına seksin bence zevki olacagını sanmam.sen önce video falan film izle merakını gider öyle karar ver belki ilgini çekmeyecektir
izlediginiz erkek videolarından zevk mi alıyorsunuz? daha dogrusu her heteroseksuel kadın alıyor mu?
kimisine direkt cihazla baglantı kurmak itici geliyordur belki? ya da hissedemiyordur, duygusal birsey olmadıkca cinselligi istemiyordur?

ayrıca zevkli olacagını dusunseniz ya yasarsınız, ya da konu sahibi gibi -fake veya degil- bir kararsızlık duymanız beklenir.

Deneyim icin cesaretli oldugumu dusunmuyorum sanirim doktordan yardim alip dediklerini yapicam
bence yaşamanız da sıkıntılı degil, hosuma gitmedi diyip eskisi gibi hayatınıza devam edebilirsiniz. tam tersi ise de istediginiz hissettiginiz gibi bir hayat yasarsınız.

yasadıgımız her seyin sonucunu net olarak bilmesek bile verecegimiz tepkileri kestirebiliriz, ya da nasıl etkilenecegimizi yıkım olup olmayacagını.

kendinize guvenemiyorsanız ve zamana bırakmak da sizi bunaltıyorsa aklıma baska alternatif gelmiyor maalesef.
yoksa kimseye evlenmeden once bir erkekten emin olup, uzmana danısın demiyoruz yani.
adı ustunde yonelim.

bence yaşamanız da sıkıntılı degil, hosuma gitmedi diyip eskisi gibi hayatınıza devam edebilirsiniz. tam tersi ise de istediginiz hissettiginiz gibi bir hayat yasarsınız.

yasadıgımız her seyin sonucunu net olarak bilmesek bile verecegimiz tepkileri kestirebiliriz, ya da nasıl etkilenecegimizi yıkım olup olmayacagını.

kendinize guvenemiyorsanız ve zamana bırakmak da sizi bunaltıyorsa aklıma baska alternatif gelmiyor maalesef.
yoksa kimseye evlenmeden once bir erkekten emin olup, uzmana danısın demiyoruz yani.
adı ustunde yonelim.
Cok haklisin tesekkur ederim doktorla konusup bi sonuca bagladiktan sonra dusunmemeye calisicam

itiraf ediyorum merak edip seks videosu izledim ama seks videosunu hiç begenmiyorum izlerken ıggg midem bulanıyor

Bende aynı durumdayım.erkek arkadaşım var kadınlara da ilgim var.hic yapmadım.cinsel ilişki istiyorum bana yazarmisin.bence çok zevk veririz deneyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X