Acaba lezbiyen miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlis mi bunu bilmem lazim once icimde yeni olusan bi durum degil cunku bu universiteye geldim diyede baslamadi sadece buradaki rahatliktan biraz korkuyorum
en kötüsü bu ya işte.rahatı görünce ÖZGÜRÜM havasına girip geri dönüşü imkansız yollara girme.yaptığın bir tek hata hayatını etkileyebilir.okuduğun bölümde harika.sen oraya okumaya gittin,sadece bunu düşün

Her iki cins de ilgini cektigine gore lezbiyen degil biseksuel olabilirsin. Gerci hic kizla birlikte olmamissin onu bile olmayabilirsin cok kafana taktigin icindir belki de
Evet ailemle yasarken bu durumu pek dusunmek istemiyordum acikcasi ama simdi sahit oldugum lezbiyen iliskisi oldu belki bu kafami karistirdi son donemde doktora danismadan once buraya sormak istedim

Seni gercekten anladim ama uzuldum direk boyle bi durumla karsilanmaktan yasadigim sey o kadar korkunc mu ki fake olsun anlamadim
Korkunçlukla alakası yok..Buraya yeni üye olup, bu tarz değişik konular açan insanlar var,üyelerle dalga geçmek amaçlı yani..Şimdi sende yeni üyesin ve ilk konun lezbiyenlik olunca arkadaşlar şüpheleniyor haklı olarak..Ama inanmıyorlarsa şikayet etmeliler..Hem inanmayıp,hemde her sayfaya fake yazmak biraz garip oluyor yani..Fake olduğunu düşünen şikayet edip,pirim vermemeli karşı tarafa..

en kötüsü bu ya işte.rahatı görünce ÖZGÜRÜM havasına girip geri dönüşü imkansız yollara girme.yaptığın bir tek hata hayatını etkileyebilir.okuduğun bölümde harika.sen oraya okumaya gittin,sadece bunu düşün
Cok tesekkur ederim cevabin icin sadece senin dusundugunu yaparsam ki yapiyorum acaba kendimi bastiriyor muyum diye dusunuyorum ama aciga ciksam sonucu bana pozitif donmicek onuda biliyorum

Buarada biseksüel olman daha olasi bence.

Kizlar merhaba yeni uye oldum 20 yasinda universite ogrencisiyim surekli kk forumlarini takip ederdim fakat bi turlu uye olup derdimi paylasamadim birazdan yazicaklarim icin utaniyorum ama artik danismam gerek, lezbiyenlik hislerime cok kucuk yasta basladim sanirim 4 yada 5. Sinifa giderken 20 kusur yaslarinda biriyle uyudum sanirim ona biraz yaklasmak istedim tabiki geri cektim kendimi daha sonra kadinlar guzel gelmeye basladi bu durumu sadece yakin arkadasim biliyor mastirmasyon bile yaparken cogu kez kiz dusunuyorum ama kendime bile soyliyemiyorum bu durumu yakistirmiyorum belki lezbiyenlerden genelde biri yada ikisi erkek rolunu ustlenip sacini kestirir ya da degisik tarza girer benimkisi oyle bir sey de degil guzel oldugumu soyluyorlar yani surekli etrafimda beni isteyen erkek oluyor belkide bu durumdan biktim bilmiyorum iki uc tane erkek sevgilim oldu onlari sevdigimide dusunuyorum erkeklerden hoslanmama gibi bi durumda yok yani ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum...
cok aptal bi ergen ve acemi bi fakesin bence :KK14:

Korkunçlukla alakası yok..Buraya yeni üye olup, bu tarz değişik konular açan insanlar var,üyelerle dalga geçmek amaçlı yani..Şimdi sende yeni üyesin ve ilk konun lezbiyenlik olunca arkadaşlar şüpheleniyor haklı olarak..Ama inanmıyorlarsa şikayet etmeliler..Hem inanmayıp,hemde her sayfaya fake yazmak biraz garip oluyor yani..Fake olduğunu düşünen şikayet edip,pirim vermemeli karşı tarafa..
Bunu bilmiyordum bilseydim daha aktif olup yazardim tesekkur ederim bilgilendirdigin icin

Cekindigim sey aslinda doktorun karsisina gecip bunu aciklamak cekingen biriyim ama artik bu duygumu bastirmak istemiyorum oyle yoldan gecince guzel kizmis demiyorum tabiki hic bir zaman karsiliksiz bi hissi sevmedim fakat birgun gercekten benim gibi bir histe biriyle karsilasinca ne yapicagim korkusu cunku universite ortamina bu sene girdim ve cok cesitli insanlar var metropol bi sehirde yasiyorum artik ne yapicagimi kestiremiyorum

internetten bazı psikologların yazıları da oluyor konuyla ilgili.
onların dusuncesini ogrenerek de gidebilirsiniz. hem cekinmenizin nedeni yargılanmaktan korkmaksa bunu ne kadar dogal karsıladıklarını gormek sizin icinizi rahatlatan ve guven veren birsey olur.
bir o kadar cekinmenize neden olacak kisiler de cıkıyor maalesef. dikkatli olmakta fayda var, memnun kalmazsanız baskasına gidersiniz ama vazgecmeyin, bu konuyu da yolun basındayken cozmeye baslayın ki ilerde her sey ust uste binmis gibi hissedip daha da bunalmayın.

Cok tesekkur ederim cevabin icin sadece senin dusundugunu yaparsam ki yapiyorum acaba kendimi bastiriyor muyum diye dusunuyorum ama aciga ciksam sonucu bana pozitif donmicek onuda biliyorum
doktorlara soru sorulan siteler var.bence bi psikologa sor bu durumu.açıkca yaz.farkındalık için ilk adımı atmış olursun

Lise sonda kafami edebiyat soru bankalarindan kaldirmadigim icin gozumden kacmis ayrica yazilisini biliyorum tabiki sadece dusunurken hizli bi sekilde yazdigim icin oyle oldu bastada dedigim gibi

Bende oyle dusunuyorum artik sanirim bu arada yine de tesekkur ederim
Fakat bence bu caresiz korkunc bir durumda degil. üstelik tahmin ettigimizden daha da yaygin. Yani bir kaliba da girmen gerekmiyor. Bence deneyerek ögreneceksin, bence doktora gitmene gerek yok, cünkü hasta oldugunu düsünmüyorum. Tabi bu durum seni psikolojik olarak rahatsiz ediyorsa doktora gitmen gerektigine katiliyorum.
Rica ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X