acaba müjde mi?

Canimmbende ayniwi durumu yasadim fakat kimyasal gebelikti
Vucut kendinden atti cok sukur bir kes adet olup sonra yeniden gebe kaldim
dis gebelik degul kimyasal gebelik yasiyoraun tecrubemce

ay canım ya farketmemi sağladın şimdi. doktor bana dış gebelik değil kimyasal gebelik dedi. kafam o kadar karışıkkı. doğru söylüyorsun. peki ne zaman atarım acaba vücudumdan?

geçmiş olsun ancak dış gebelik bu bahsettiğin şey değil ki.senin yaşadığın kimyasal gebelik denen şey ve bir çok kadın yaşayabilir bunu.dış gebelik çok daha zor bir durum.

ay canım ya farketmemi sağladın şimdi. doktor bana dış gebelik değil kimyasal gebelik dedi. kafam o kadar karışıkkı. doğru söylüyorsun. peki ne zaman atarım acaba vücudumdan?

Yasadigin hayal kirikligi ile normal tabi
soyle diyim adet gecukmemden yirmigun sonra kanamam basladi ama zorlu bir sey degildi sadece adet kanamasindan cok daha yogun ve uzun surmustu sanirim 13 gun
eminim.su an col uzgunsun ben yeniden gebe kalana kadar agladim hersey rabbimden sagliksiz bir gebelikmis ki vucut atiyor
anladigim kadariyla beklenen bir gebelikmis benim rabbimden vesilen corekotu bal tarcin oldu tavsiye ederim

Kizlar ozur dilerim buraya yazmak istemezdim ama kendimi kotu hissediyorum...kimyasal gebelik yasadigimdan supheleniyordum iki gundur cok kotuydum hcg 6.01 di ertesi gun kanama baslamisti cok yogun sancili ve parcali bugun az once cok buyuk bir parca dustu benden bildiginiz fetus seklinde kivrilmis beyaz bir kalp parcasi onunde ogurmeye basladim ama resmini cektim cuma doktora gidicem gosteririm diye...su an fenalik hissi var psikolojik midir bana bir zarari var midir beni biraz aydinlatir misiniz o parca o kadar gercekti ki uc cm kadar vardi oysaki mm lik boylardan bahsediliyor kac haftalik gebeliklerde...ne diyorsunuz

Bende yasadim gecen ay kimyasal gebelik ayrica dis gebelikte yasamistim seneler once kimyasal gebelik kendi kendine sonlanan birsy canim. Kanama gec oldu bendede artik ilac isteyecektim doktorumdan adet olmak icin. Rabbim tez zamanda saglikli bir bebek versin sana insallah.

bana doktor adet kanaması gibi olmayacak, az kanama olacak dedi. inşallah ben de senin gibi hemen tekrardan hamile kalırım

Tatlim benim o tarz parcalar rahimin fazla kalinlasmasindan kaynaklaniyor vucut gebelige kendini hazirlamis rahim kalinlasmis ama gebelik olamamis
Benim bebegum 7 haftalikken yarim cm di cnm dusun 3 cm olmasi icin 8 9 haftqlik olmasi gerekiyor
cok xok gecmis olsin

amin canım inşallah isteyen herkese versin Allah. sana da geçmiş olsun bu arada

bana doktor adet kanaması gibi olmayacak, az kanama olacak dedi. inşallah ben de senin gibi hemen tekrardan hamile kalırım

Aksine cnm benim kanamam oldukca fazlaydi rabbim hayirlisi ile atlatip saglikli bir gebelikle yavrunu kucagina almayi nasip etsin insaallq

Sizede cok gecmis olsin rabbim saglikli bir gebelik nasip etsij insalla

Kac gun gecikmisti adetin canim? Nasil supelendin ultrasona fln girmedinmi hic bendede baya parcalar geldi ama oyle degildi dra mutlaka git canim

canım sana bir şey soracağım. kimyasal gebeliği atlatınca yumurtlama günlerinde bir düzensizik oluyor mu acaba bilgin var mı

canım sana bir şey soracağım. kimyasal gebeliği atlatınca yumurtlama günlerinde bir düzensizik oluyor mu acaba bilgin var mı

Evet cnm fikrimce o ay kalitesiz yimurtlama.oluyor
adetimi 42 gun sonra oldum
ara ara kahverengi akinti yasadim ateste olcuyordum verilere gore o ay yumurtlama yasanmadi
akliniza takilan ne varsa cevaplayabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…