- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
allah muradını versin inşallah.
Ama mevsim değişikliğinde gecikme olabilir sen yine de her ihtimale hazır ol. Hayırlısı olsun.
Niye pazartesiyi bekliyorsun canım yarın kan testi yaptır.Benim günüm geçmeden yaptırmistim. Mesela geçen ay 5inde oldu bu ay 5inde yaptırdım 4hafta 6günlük hamilesin demişti sağlık ocağındaki doktor. Iyi haberlerini bekliyoruz canım hadi hayırlısı
kızlaarr... hayatımda ilk kez adetim 3 gün gecikti.şimdi 'ee nolmuş' diyeceksiniz ama, benim önceki konumu okuyanlar bebek konusunda ne kadar psikolojimin bozulduğunu biliyorlar ve inanın abartmıyorum hayatımda ilk kez sebepsiz yere bu kadar stresli hissediyorum kendimi.. yani hiç göğüslerim falan acımıyor. başka bir adet belirtim de yok. acaba olur mu ki kızlar? acaba hamilemiyimdir. yine karalar bağlamak istemiyorum. yarın da adet olmazsam kan tahlili mi yaptırsam acaba.. yaaaa kızlar ilk kez geciktiği için bu kadar heyecanlandım
İnşallah hamilesindir canım ya,çocuk sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip eder inşallah,ben senin yerinde olsam pazartesiye kadar beklemem madem 3 gün gecikmiş yarın hemen gidip bir kan tahlili yaptır, sonucu ögleden sonra çıkar,hastahanelerde öğleden sonra veriyorlar sonucunu.
umarım hamilesindir. Biraz daha bekle bence. Aynen geçen ay yaşadıklarını yaşadım, adet belirtisi yoktu, bırak günü saatim bile şaşmaz , tam 5 gün gecikti. Hamileyim psikolojisine girmiştim, kan tahlili vermeye gitmeden yarım saat önce regl olduminşallah sende böyle olmaz
kızlaarr... hayatımda ilk kez adetim 3 gün gecikti.şimdi 'ee nolmuş' diyeceksiniz ama, benim önceki konumu okuyanlar bebek konusunda ne kadar psikolojimin bozulduğunu biliyorlar ve inanın abartmıyorum hayatımda ilk kez sebepsiz yere bu kadar stresli hissediyorum kendimi.. yani hiç göğüslerim falan acımıyor. başka bir adet belirtim de yok. acaba olur mu ki kızlar? acaba hamilemiyimdir. yine karalar bağlamak istemiyorum. yarın da adet olmazsam kan tahlili mi yaptırsam acaba.. yaaaa kızlar ilk kez geciktiği için bu kadar heyecanlandım
sağol canım inşallah. cesaretimi toplayabilirsem yarın da gidebilirim kan testine :)
benımde ılk kez 1 gun gecıkmıstı..ve hamıleydım..
normalde gecikmez,1 hafta onden olurdum hep..
ınsallah gönlüne gore verır allah..
Milan herhangi bi tedavi uyguladinmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirli olsun nasıl birsey bu sogan kuru
Hayirli olsun nasıl birsey dogsman kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?