acaba müjde mi?

gamzeanneolmakistiyor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
373
52
123
İstanbul
kızlaarr... hayatımda ilk kez adetim 3 gün gecikti.şimdi 'ee nolmuş' diyeceksiniz ama, benim önceki konumu okuyanlar bebek konusunda ne kadar psikolojimin bozulduğunu biliyorlar ve inanın abartmıyorum hayatımda ilk kez sebepsiz yere bu kadar stresli hissediyorum kendimi.. yani hiç göğüslerim falan acımıyor. başka bir adet belirtim de yok. acaba olur mu ki kızlar? acaba hamilemiyimdir. yine karalar bağlamak istemiyorum. yarın da adet olmazsam kan tahlili mi yaptırsam acaba.. yaaaa kızlar ilk kez geciktiği için bu kadar heyecanlandım

hadı hayırlı olur ısallah evde test yap pazartesıde kan ver

benimde bebeğe ilk karar verdiğim ay hiç sebepsiz yere ve ilk kez hemde tam 1 hafta adetim gecikmişti.yani çok kaptırmayın bence ama evde idrar testi de yapsanız gayet net sonucun çıkması lazım gebe iseniz.umarım güzel haberler alırsınız...bizimle de paylaşın :)

paylaşmaz mıyım hiç? inşallah güzel haberdir :)

Kan tahlili yaptır kesin sonuç almış olursun hem =) İnşallah bebiş vardır bizimle paylaş mutlaka =))

neden birden bire bu kadar celallendiğimi sorarsanız, ben adetimin bu gün olacağını sanıyordum ama sonra şubat ayının 28 gün çektiğini farkettim ve bu duruma göre 3 gün önce adet olmam gerektiğini farkettim biraz önce. inşallah her ay olduğu gibi hayal kırıklığı yaşamam

Niye pazartesiyi bekliyorsun canım yarın kan testi yaptır. Benim günüm geçmeden yaptırmistim. Mesela geçen ay 5inde oldu bu ay 5inde yaptırdım 4hafta 6günlük hamilesin demişti sağlık ocağındaki doktor. Iyi haberlerini bekliyoruz canım hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…