• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba müjde mi?

Kizlar bu sabah kosa kosa gidip kan testi yaptirdim. HAMILEYIM :)) Inanamiyorum saka gibi geliyor. 4 haftalik dedi laboratuvardaki kiz. Destekleriniz icin hepinize tesekkurler. Allah im insallah tamamina cikarir ve olmayanlara da verir insallah. Cok heyecanliyim arkadaslar. Isteyen herkes bunu yasasin insallah

canım daha önceki konunu hatırlıyorum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallahh bu ay ben de güzel haber bekliyorum :46: senin adına inan çok sevindim her şey gönlünce olsun :16:

Kizlar bu sabah kosa kosa gidip kan testi yaptirdim. HAMILEYIM :)) Inanamiyorum saka gibi geliyor. 4 haftalik dedi laboratuvardaki kiz. Destekleriniz icin hepinize tesekkurler. Allah im insallah tamamina cikarir ve olmayanlara da verir insallah. Cok heyecanliyim arkadaslar. Isteyen herkes bunu yasasin insallah

yüzümde kocaman bi gülümseme oluştu canım benim mutlu oldum senin adına allah sağlıkla analı babalı kucağına almayı nasip etsin :):46:

Daha onceki konunuzdan biliyorum insallaah saglikla kucaginiza alirsiniz bebisinizi allah anali babalı saglik huzur icinde buyutsun cok sevindim sizin adiniza :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlat eylesin insalah.gözünaydın darısı bebek isteyenlere :6: ör patikleri bakalım:1:

Hamile olduğunuzu okuyunca o kadar sevinmiştim ki.. Tam hayırlı olsun yazıcaktım kötü haberi gördüm. Biliyorum çok zor ama hayırlısı böyleymiş demekten başka ne gelir elden. Ümidinizi yitirmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alacağınız bir bebek nasip eder rabbim

o kadar heycanla okudumkı sonuna kadar.. oof o kotu haber .. gecmıs olsu bıtanem .. ınsaallah RABBIM en kısa surede hayırlısı ıle nasıp eder bır evlat.. uzulme nolur olurmu cok stres yapma kendıne..oof oof

sağolun canlar.. ama üzülmemek eldemi ki. tam işe gitmeden 1 saat önce öğrendim ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.. gittim hemen bu haftayı kapataca şekilde rapor aldım. meraklı veliler durmadan arıyor. hiçbirinin telefonunu açmıyorum. kimseyle konuşmak istemiyorum.. doktor kanamayla vücuttan atacağımı söyledi ama henüz bir kanama olmadı. şuan içimde cansız bir şey olduğunu düşünmek çok fena. sürekli kanama bekliyorum ama o da olmuyor.

kac yasındasın canım??.. hem acaba bıda test yapsanmıkı? yanı dıs gebelık oldugunu nerden anlamıslarkı

kac yasındasın canım??.. hem acaba bıda test yapsanmıkı? yanı dıs gebelık oldugunu nerden anlamıslarkı

28 yaşındayım canım. ilk kan testi yaptırdığımda beta hcg değeri 67 çıkmıştı. hamilesin dedi hemşire. dün ultrasonda görünmeyeceğini bile bile doktora gittik. doktor da aynı şeyi söyledi. ' gebelik var ama baksak ta göremeyiz' dedi. ' siz bi kan tahlili daha yaptırın sonuca bakalım' dedi. gidip kan tahlili yaptırdık. normalde 240 falan çıkması gereken değer 50 çıktı. zaten anladım bi sorun olduğunu. doktora gösterdim. o da sonuç kötü dedi. dış gebelik olmuş dedi. ama hamile kalabildiğine sevinmen lazım dedi. ben de kürtaj falan gerekli mi deye sordum. gerekli değilmiş. bir kaç gün içinde kanama olur ve vücuttan atarsın dedi... öyle işte kanama bekliyorum şimdi. acaba başka bir hastaneye daha mı gitsem. ilk hamile olduğumu öğrendiğim hastane ile dış gebeliği öğrendiğim hastane farklı yerler

28 yaşındayım canım. ilk kan testi yaptırdığımda beta hcg değeri 67 çıkmıştı. hamilesin dedi hemşire. dün ultrasonda görünmeyeceğini bile bile doktora gittik. doktor da aynı şeyi söyledi. ' gebelik var ama baksak ta göremeyiz' dedi. ' siz bi kan tahlili daha yaptırın sonuca bakalım' dedi. gidip kan tahlili yaptırdık. normalde 240 falan çıkması gereken değer 50 çıktı. zaten anladım bi sorun olduğunu. doktora gösterdim. o da sonuç kötü dedi. dış gebelik olmuş dedi. ama hamile kalabildiğine sevinmen lazım dedi. ben de kürtaj falan gerekli mi deye sordum. gerekli değilmiş. bir kaç gün içinde kanama olur ve vücuttan atarsın dedi... öyle işte kanama bekliyorum şimdi. acaba başka bir hastaneye daha mı gitsem. ilk hamile olduğumu öğrendiğim hastane ile dış gebeliği öğrendiğim hastane farklı yerler

bekle bakalım az daha canım pazartesıye kadar olmassa bıdaha yaptır.. bende bılemedımkı.. yaı dıs gebelık nasıl oluyormuspekı bu dollenmıs yumurda nerede sımdı tutunması gereken yeremı tutunmamıs ne olmus?.. ama dollenme olmus yanı sonucta cdden o zaman bı yandanda ıyı haber hanı

bekle bakalım az daha canım pazartesıye kadar olmassa bıdaha yaptır.. bende bılemedımkı.. yaı dıs gebelık nasıl oluyormuspekı bu dollenmıs yumurda nerede sımdı tutunması gereken yeremı tutunmamıs ne olmus?.. ama dollenme olmus yanı sonucta cdden o zaman bı yandanda ıyı haber hanı

evet canım iyi haber sayılır. dış gebeliği ben de tam bilmiyorum çok üzüldüm hiç bir şey araştıramadım. herhalde pazartesiyi beklemeden cuma günü yaptırıcam tahlili :(

tamam guzelım yaptır bakalım.. ama uzulme ya olurmu hanı dollenme olduysa eger ınsaallah dıger aylarda gebelık olur :):)

Canimmbende ayniwi durumu yasadim fakat kimyasal gebelikti
Vucut kendinden atti cok sukur bir kes adet olup sonra yeniden gebe kaldim
dis gebelik degul kimyasal gebelik yasiyoraun tecrubemce

Back
X