• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 13.gün test geçersiz mi

Blc sevval123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
48
Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum
Bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi denedik 3 yumurtam vardı 15 13 12 -21 19 18 falan olması lazım ortalama iğne gününü 12 saati 36 saati ve bir sonraki günü değerlendirdim 11.gun erken gebelik testim negatifti 12 gün kaset testinde böyle damlattıktan sonra t çizgisinin olduğu yerlere biraz kararma gibi oldu sonradan baktığımda Gözle baktığım zaman hayalet bir çizgi görüyordum neyse ben bugün 13 günü test yaptım saniyede böyle oldu tabii önceki testlerdeki gibi hani idrarı damlattıktan sonra kırmızı bir şekilde ilerlemedi beyaz bir şekilde ilerledi ve böyle oldu test mi bozuk teslim pozitif mi anlayamadım bu arada 4 gündür göğüs hassasiyetim vardı normalde adet öncesi de olur ama bu sefer koltuk altlarımın yan tarafından değil ama uç kısımları yoğun bir ağrı vardı 13 gün yani bugün sabah rahimde bir kramp oldu hatta yürüyemedim aşırı derecede şiddetliydi kasık ağrısı çekiyorum aranızda buna benzer belirtiler yaşayanlar var mı kafam çok karışık lütfen yardım edin

Eklentiler

• 20260325_192049.webp
    20260325_192049.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 420
  • IMG-20260325-WA0034.webp
    IMG-20260325-WA0034.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 422
  • 1000115085.webp
    1000115085.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 417
Son düzenleme:
Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum
Bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi denedik 3 yumurtam vardı 15 13 ve 12 oldum 11.gun erken gebelik testim negatifti 12 gün kaset testinde böyle gözle baktığım zaman görülen hayalet bir çizgi gibi bir şey vardı neyse ben bugün 13 günü test yaptım saniyede böyle oldu tabii önceki testlerdeki gibi hani idrarı damlattıktan sonra kırmızı bir şekilde ilerlemedi beyaz bir şekilde ilerledi ve böyle oldu test mi bozuk teslim pozitif mi anlayamadım bu arada 4 gündür göğüs hassasiyetim vardı normalde adet öncesi de olur ama bu sefer koltuk altlarımın yan tarafından değil ama uç kısımları yoğun bir ağrı vardı 13 gün yani bugün sabah rahimde bir kramp oldu hatta yürüyemedim aşırı derecede şiddetliydi kasık ağrısı çekiyorum şimdilik kafam çok karışık lütfen yardım edin
Test bozuk gibi duruyor

Test bozuk gibi duruyor
Yaa gerçekten stresten uyuyamadım test mi bozuk diye aslında 11 gün tertemiz negatif çıktıktan sonra 12 gün bölge şeklini çizgi görünce acaba mı demiştim 🥲 yinede çok teşekkür ederim yazdığınız için

Back
X