- 1 Ekim 2010
- 662
- 82
- 323
Telefonla görüştüğüm kişi ile yüz yüze görüşme kararı aldık ve geçen hafta bunu gerçekleştirdik. Görüşme esnasında birkaç kez onu beğenmediğimi zannedip bunu dile getirdi ancak utançtan bir şey diyemedim. Görüşmem genel anlamıyla güzel geçti. Ayrılırken ister dost, ister arkadaş istersem de her şey olabileceğini, kararı bana bıraktığını söyledi.
Ayrıldıktan bir saat sonra 5-6 kere aramış ancak duymadım ve bir mesaj atmış. "Sanırım beni beğenmedin, buna üzüldüm. Ama her şey kısmet, ısrarcı olup seni rahatsız etmeyeceğim, keşke bunları yüzüme söyleseydin..." Mesajı gördüğümde onu aradım, çok korktuğunu söyledi.
Ertesi gün şakalaşırken şakamı yanlış anlayıp ben onu istemezsem ısrarcı olup rahatsız etmeyeceğine dair şeyler söyledi. Ben de şakalaşmayı yanlış anlamasına kızıp sayıp döktüm, telefonu kapattık.
Birkaç gün sonra aradım, meşgule atıp geri dönmedi.
Durum bu. Acaba bu şahıs benden hoşlanmış mıdır? Yoksa benim kuruntum mu?
Ben aramayı düşünmüyorum ama acaba aramalı mıyım? Genel olarak problemli bir dönemden geçiyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ayrıldıktan bir saat sonra 5-6 kere aramış ancak duymadım ve bir mesaj atmış. "Sanırım beni beğenmedin, buna üzüldüm. Ama her şey kısmet, ısrarcı olup seni rahatsız etmeyeceğim, keşke bunları yüzüme söyleseydin..." Mesajı gördüğümde onu aradım, çok korktuğunu söyledi.
Ertesi gün şakalaşırken şakamı yanlış anlayıp ben onu istemezsem ısrarcı olup rahatsız etmeyeceğine dair şeyler söyledi. Ben de şakalaşmayı yanlış anlamasına kızıp sayıp döktüm, telefonu kapattık.
Birkaç gün sonra aradım, meşgule atıp geri dönmedi.
Durum bu. Acaba bu şahıs benden hoşlanmış mıdır? Yoksa benim kuruntum mu?
Ben aramayı düşünmüyorum ama acaba aramalı mıyım? Genel olarak problemli bir dönemden geçiyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.