Şimdi gelen yorumları okuyunca herkesin kendi yapısına ve tarzına göre oluyor bu işler belli. Bazı arkadaşlar el kol hareketi aman ilkellik falan demişler, illa söze dökülmesini istemişler. Ama bana da klişe vıcık vıcık romantik sözler hoş gelmiyor. Bazen bir bakış bir dokunuş çok daha içten ve hoş geliyordu. Tam istediğim gibi bir başlangıç oldu. Yapı olarak da ne yaşarsam yaşayayım "kullanılmış" hissetmem o cümleye de kılım zaten. Dolayıysıyla bana sözel klişe adımlardan daha hoş gelmişti başlangıcımız.
Hala romantik gelir ya..
Burada da senin hislerim ve tarzın önemli. Ben yapı olarak kesseler biz şimdi neyiz diyemem, demedim de zaten hiç :)
Ben hoşlandığından emindim bakışından davranışından, e rahat yetiştirilmiş bir insan olduğumdan elimi tuttuğunda ve el ele gezdiğimizde de sormadım. Biz o günü ama hala yıldönümü kabul eder kutlarız.
Yapı olarak bende rahatım takmam diyorsan benim gibi sorma, ama yok ben illa isim koyarım önce emin olurum diyorsan sor. Tarzın önemli dediğim gibi.
Ama ben olsam sanırım bu şekilde devam ederdim. Yakınlaştğında da kaçmazdım ama sen tarz olarak benim gibi değilsen hiç dinleme beni