• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba neyizzzzz

Bana gore bunlar sevgililerin yapicagi seyler biliyorum ya ona göre ne acaba aslinda ben olumsuz bi durum yasadim bundan once ondan bunada genelliyorum yani o yuzden acaba budami oyle der diye bilmiyorum ki kafam karisik baya herkes oluruna birak ustune gitme diyo bende oyle istiyorum ama beynimdeki ses beni yiyo

Kizlar bir aydir biriyle gorusuyoruz ama ne olduğumuzu bilmiyorum her aksam mutlaka napiyosun die sorar bi kac gunde bir bulusuyoruz ne bilim bulustugumuzda bi keresinde belime sarildi cektim kendimi ama sözle biz soyleyiz biz boyleyiz diye bisey demiyo bende nasil davranicagimi bilmiyorum kendi kendime gelin guvey olmak istemiyorum
Benim eşimle ilk zamanlarımız da böyle başlamıştı.. Bi süre sonra onsuz dışardayken mesela eve geçince haber ver bana falan derdi.. Ben de niye yaa ben haber ajansı mıyım derdim :D Sonra işte şehir dışına bi konsere gidicektim.. Hiç bana sormak yok falan demişti.. Tatlı dille böyle böyle :) baktımki biz bayaa sevgiliyiz.. Sonra da evlendik işte sevgililiğimiz de bi teklifle olmadı bence teklif veya biz şuyuz buyuzlara çok takılmayın.. Akışa bırakmak böyle durumlarda iyidir.. Zamanla ilişki halini zaten alır eğer duygular yoğunsa ;)

illa isim koymaya gerek yok, rahat ol, akışına bırak. "benimle çıkarmısın? evet" demekle isim konulmuyor. gezeceksin tozacksın tanıyacaksın, sonra birgün iki taraftan biri aşık olduğunu hissettirecek ve o zaman ad konulmuş olacak.

Daha yeni başlamış, biraz zamana bırakmak en iyisi. Asıl hızlı olandan korkacaksın. İstese 2-3 çift söz söylemeyi biliyordur herhalde. Biraz daha zaman ver bence.

Zamanla herşey netleşir, bunu birbirinizi tanımak için bi fırsat olarak düşünün ama size sarılmasına falan izin vermeyin. Sevgiliniz oldugunda sarılsın ben geri çekilmenizi haklı buldum. Çünkü başka türlü adam sevgili olmak istemeyecek böyle rahat rahat takılalım diyecek oda hiç hoş değil. Mesafeli olmak iyidir

Haklisiniz kizlar zaman en guzeli zaten biseyler varsa ondada zamanla belli eder herhalde

Saka bi yana adam lisede degilki "benimle cikarmisin? " desin.
Adam gorunuse gore pek klisede degil " evmin kadini olurmusn? Evlen benimle" gibi bi cumlede kurmuyor.
Cunku bu iki cumleyi daha 1 aylik tanidigina soylese kacarak uzaklasmak lazim bi kiz olarak.
Zamana birak herseyi.
Hem zaten bunun adi deyim olarak " flort zamani" degilmidir?
Bu evreler en tatli anlardir. Seviyomu sevmiyomu? Kim ilk once acilacak? Gibilerinden.

Hatta bi siir vardi bak.

Sevgili olmayalım biz...

Tüm gün konuşalım, hep birbirimizi özleyelim ama Sevgili olmayalım. Balık tutalım sonra tuttugumuz balıkları geri dökelim denize. Birbirimize karışalım, kıskanalım, kavga edelim, küselim, barışalım ama Sevgili olmayalım ne olur. Beraber gelecekle ilgili hayaller kuralım, saatlerce telefonda konuşalım, Sinemaya gidelim, Sahilde el ele dolaşalım ama Sevgili olmayalım biz. Sen başka kızlarla, ben başka erkeklerle konuşmayalım. Tek biz olalım ama Sevgili olmayalım. Bak Sevgililer hemen ayrılıyor, Aşklar hemen bitiyor. Sen hemen bitme, hemen gitme. Benim ol ama Sevgilim olma ..

basbaya sevgilisiniz

illa oturup bu saatten sonra sevgiliyiz konuşmaları yapmaya gerek yok

iş görüşmesi değilki bu

oldu olacak tokalaşın bide hayırlı uğurlu olsun diye tam olsun

Saka bi yana adam lisede degilki "benimle cikarmisin? " desin.
Adam gorunuse gore pek klisede degil " evmin kadini olurmusn? Evlen benimle" gibi bi cumlede kurmuyor.
Cunku bu iki cumleyi daha 1 aylik tanidigina soylese kacarak uzaklasmak lazim bi kiz olarak.
Zamana birak herseyi.
Hem zaten bunun adi deyim olarak " flort zamani" degilmidir?
Bu evreler en tatli anlardir. Seviyomu sevmiyomu? Kim ilk once acilacak? Gibilerinden.

Hatta bi siir vardi bak.

Sevgili olmayalım biz...

Tüm gün konuşalım, hep birbirimizi özleyelim ama Sevgili olmayalım. Balık tutalım sonra tuttugumuz balıkları geri dökelim denize. Birbirimize karışalım, kıskanalım, kavga edelim, küselim, barışalım ama Sevgili olmayalım ne olur. Beraber gelecekle ilgili hayaller kuralım, saatlerce telefonda konuşalım, Sinemaya gidelim, Sahilde el ele dolaşalım ama Sevgili olmayalım biz. Sen başka kızlarla, ben başka erkeklerle konuşmayalım. Tek biz olalım ama Sevgili olmayalım. Bak Sevgililer hemen ayrılıyor, Aşklar hemen bitiyor. Sen hemen bitme, hemen gitme. Benim ol ama Sevgilim olma ..
Haklisin canim tabikide evlenelim diyemez huyumu suyumu bilmiyo bende onun zamanla taniyabiliriz tabi ne bilim iste insan dusunuyo en iyisi oluruna birakmak beklemek ve gormek herhalde ah umursamaz olsam keske dusunmesem yapi geregi boyle takintiliyim işte

Haklisin canim tabikide evlenelim diyemez huyumu suyumu bilmiyo bende onun zamanla taniyabiliriz tabi ne bilim iste insan dusunuyo en iyisi oluruna birakmak beklemek ve gormek herhalde ah umursamaz olsam keske dusunmesem yapi geregi boyle takintiliyim işte

Yaptigin sey yanlis degil canim. Bende yapi olarak "geziyim tozuyum adini koymadan olmazsa yollarimi ayiririm, keyfini cikariyim gezmlerin" diye dusunen birisi degilim. Ama su zamana kadar bisy demedi diyede hukum vermek olmaz. Sen su bekleme esnasinda " eglenilicek kiz degil evlenilicek kiz" havasi ver yeter.
Yok sana yanasmaya basladi ama hala acilmadimi? Evliligin E si bilemi yok? O zmn bu adamin niyeti farkli dersin ayirirsin yollari

Yaptigin sey yanlis degil canim. Bende yapi olarak "geziyim tozuyum adini koymadan olmazsa yollarimi ayiririm, keyfini cikariyim gezmlerin" diye dusunen birisi degilim. Ama su zamana kadar bisy demedi diyede hukum vermek olmaz. Sen su bekleme esnasinda " eglenilicek kiz degil evlenilicek kiz" havasi ver yeter.
Yok sana yanasmaya basladi ama hala acilmadimi? Evliligin E si bilemi yok? O zmn bu adamin niyeti farkli dersin ayirirsin yollari
Öyle bakalim beklicem zaman ne gostercek

Back
X