Acaba rezil mi oldum utanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tuz ilk kez duydum
Ben olsam kendim götürüp yanlış almışım ya küçüklerinden olacakmış iade için geldim derdim hem bi daha konuşmuş olurdum
Annenin gitmesiyle rezil olmamışsın ama kendin yanlışını kendin düzeltebilirdin hatta gülerdin aklım başımda mı ki diye mırıldanırdın
Ama rezil olmadın yani abartma
Bi daha gittiğinde birşey aldığında kasadan geçerken "bu sefer doğru aldım eminim:)" de gül, gülüşün
Bizde de dağıtılır tuz, ekmek vb.

yasınız cok kucuk sanırım konu sahıbı
yanı neden utandınız anlayamadım ne var kı bunda ?
Şimdi ben getirdim annem çocukmuşum gibi geri götürünce gururum kırıldı kötü hissettim hoşlandığım kişi de var bide inşallah yaşımdan dolayı böyleyimdir 🌹💞 başkası bunu anlatsa saçmalama gereksiz büyütüyorsun falan derdim ama kendi yaşayınca insan 😂😂

Gittiğim markette çalışan bir çocuk ilk başlarda benden hoşlanıyor sandım ben de zamanla ondan hoşlandım çok güzel bakardı neyse birkaç gün önce babam küçük bir kaza geçirdi şükür burnu bile kanamadan kurtuldu annem de dün markete git tuz al mahallede dağıtalim dedim küçük paketler oluyor ya onlardan 25 paket al dedi neyse gittim bulamadım o çocuktan yardım istedim yani sadece 6 paket varmış bugün isterim yarın tekrar gelirsin falan dedi burda hiç sıkıntı yok hatta konuştum diye kendimi çok iyi hissediyordum da ama eve gelince annem bu paketler büyük küçük istemiştim dedi 1.50 kiloydu aldığım bilmiyordum sadece o vardı birde hiç aklım başımda değildi ki onla konusunca al götür dedi kızdım götürmedim o geri götürdü yanlış ürün almış demiş kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum biliyorum diğer insanların çektiğininin yanında bir hiç ama elimde değil uzun süre gitmeyi düşünmüyorum. Keşke kendim göturseydim ama utandım hayır dedim sonra pişman oldum annemin götürmesi bilmiyorum... Abartıyorsun diyin lütfen
abartıyorsun.
kaç yaşındasın?

Heralde genç bir arkadaşımızsınız dert etme bu tip şeyleri ama bir şeyi yanlış almak utanılacak bir konu değil keşke siz gitseydiniz değiştirmek için

abartıyorsun.
kaç yaşındasın?
20... Küçük sayılmam ya da sayılır mıyım ki 🙈 ne bilim kötü hissettim işte ama yorumlar gelince biraz rahatladım tek hatam benim geri götürmem gerekirdi ama işte hayır dedim ilk annem de kızdı kendi götürdü... küçük bir çocuk gibi hissettim

Heralde genç bir arkadaşımızsınız dert etme bu tip şeyleri ama bir şeyi yanlış almak utanılacak bir konu değil keşke siz gitseydiniz değiştirmek için
Keşkeeee ben gitseydim gerçekten çok pişman oldum ama iş işten geçti... Yorumunuz için teşekkürler 💜

Aaa biz de tuz ve ekmek veririz yaşlı ve dul kadınlara adak vs olarak.
Ben küçükken hep anneanneme tuz alırdım =))
Dün ben de markette rezil oldum, başkasının ürününü çantaya attım bi de ısrar ediyorum benim diye, sonra jeton düştü =))
Olur böyle şeyler, çocuk hiç önemsememiştir merak etme. Ben de hep şapşallıklar yaparım eşim çok güler.

İlk zamanlarımız, sinemaya gideceğiz, ben de taksimde yürüyorum ona doğru. Bi magazaya girdim çıktım ters yönde yürümüşüm, indiğim yöne doğru yürümüşüm yani =)
Filmi kaçırdık tabi =) Çook böyle hallerim dalgınlıklarım.
Eskiden ben de utanıyordum, artık takmıyorum kendimle dalga geçiyorum.

Aaa biz de tuz ve ekmek veririz yaşlı ve dul kadınlara adak vs olarak.
Ben küçükken hep anneanneme tuz alırdım =))
Dün ben de markette rezil oldum, başkasının ürününü çantaya attım bi de ısrar ediyorum benim diye, sonra jeton düştü =))
Olur böyle şeyler, çocuk hiç önemsememiştir merak etme. Ben de hep şapşallıklar yaparım eşim çok güler.

İlk zamanlarımız, sinemaya gideceğiz, ben de taksimde yürüyorum ona doğru. Bi magazaya girdim çıktım ters yönde yürümüşüm, indiğim yöne doğru yürümüşüm yani =)
Filmi kaçırdık tabi =) Çook böyle hallerim dalgınlıklarım.
Eskiden ben de utanıyordum, artık takmıyorum kendimle dalga geçiyorum.
Hsjajahsha gerçekten de kendimi gördüm sen de , ben de ilerde kendi yaşadıklarıma gülmek isterim 😂💐

Madem hoşlanıyorsunuz , yanlış oldu bahanesiyle yeniden giderdiniz işte ne güzel. :)

Bunun rezillikle ilgisi yok. Belki müsait değilsiniz , belki anneniz gitmek istedi ; ne var ki bunda .

Biraz rahat olun.

Madem hoşlanıyorsunuz , yanlış oldu bahanesiyle yeniden giderdiniz işte ne güzel. :)

Bunun rezillikle ilgisi yok. Belki müsait değilsiniz , belki anneniz gitmek istedi ; ne var ki bunda .

Biraz rahat olun.
Gitseydim iyi olurdu gerçekten çok pişmanım çok 😂

Sen gitseydin tekrar konuşmuş olurdun, sipariş verecektiniz onu küçük verseniz falan diye rica ederdin fln, ohoooo biraz girişkenlik istiyor böyle olmaz 😂
Nerde ben de o girişkenlik anca cesaretli olup tuzu istedim o bahaneyle konuştum biraz sonrası malum 😂

Bu olay unutulsun bir ay sonra falan giderim 😀 başka tavsiyelerin varsa yaz 😂💐
Bence olay tazeyken git konuyu ac, ay yanlış almışım geçen değiştirmeye gelemedim insallah buyuk tuzlardan sipariş gecmemissinizdir fln de hatta bence, yani ordan burdan sık görüşünce yürür muhabbet, 1ay çok fazka

Bence olay tazeyken git konuyu ac, ay yanlış almışım geçen değiştirmeye gelemedim insallah buyuk tuzlardan sipariş gecmemissinizdir fln de hatta bence, yani ordan burdan sık görüşünce yürür muhabbet, 1ay çok fazka
Bugün gidim mi gaza geldim dün yanlış olanı aldım küçüklerden alacaktım desem ama tuhaf olmaz mı bilmiyorum gidip daha rezil bir şekilde dönmek 🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X