- 19 Ağustos 2020
- 244
- 367
- 53
- Konu Sahibi Cankizz225
Güzel dileklerin için teşekkürlerTemiz duygularını kaybetmemen dileğiyle, kolay gelsin hislerinin tadını çıkar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel dileklerin için teşekkürlerTemiz duygularını kaybetmemen dileğiyle, kolay gelsin hislerinin tadını çıkar![]()
Abartıyorsun. Nolcak herkes ne rezil oluyor. Bu ne ki...Gittiğim markette çalışan bir çocuk ilk başlarda benden hoşlanıyor sandım ben de zamanla ondan hoşlandım çok güzel bakardı neyse birkaç gün önce babam küçük bir kaza geçirdi şükür burnu bile kanamadan kurtuldu annem de dün markete git tuz al mahallede dağıtalim dedim küçük paketler oluyor ya onlardan 25 paket al dedi neyse gittim bulamadım o çocuktan yardım istedim yani sadece 6 paket varmış bugün isterim yarın tekrar gelirsin falan dedi burda hiç sıkıntı yok hatta konuştum diye kendimi çok iyi hissediyordum da ama eve gelince annem bu paketler büyük küçük istemiştim dedi 1.50 kiloydu aldığım bilmiyordum sadece o vardı birde hiç aklım başımda değildi ki onla konusunca al götür dedi kızdım götürmedim o geri götürdü yanlış ürün almış demiş kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum biliyorum diğer insanların çektiğininin yanında bir hiç ama elimde değil uzun süre gitmeyi düşünmüyorum. Keşke kendim göturseydim ama utandım hayır dedim sonra pişman oldum annemin götürmesi bilmiyorum... Abartıyorsun diyin lütfen
Biliyorum dünden beri milletin rezil olma anılarını okuyup video izleyip kendimi avutuyorum ben de farkındayım çoğunun yanında hiç ama elimde değilAbartıyorsun. Nolcak herkes ne rezil oluyor. Bu ne ki...
Seni dinledim gittim çocuk yoktu arkadaşı kasada bana dedi ki dün yanlış tuzu alan sendin demi diye bende gülüp evet dedim sonra bu nedenini buralı mısın okuyor musun gibi şeyler de sordu hakkımda bilgi almaya çalıştı yani bence arkadaşı için... Utandığım için geri getirmedim dedim olsun ne olacak niye utandin ki dedi ...Bence olay tazeyken git konuyu ac, ay yanlış almışım geçen değiştirmeye gelemedim insallah buyuk tuzlardan sipariş gecmemissinizdir fln de hatta bence, yani ordan burdan sık görüşünce yürür muhabbet, 1ay çok fazka
Bugün gittim görürsem yanlışlıkla aldım diyecektim ama yoktuNiye rezil olasınız yahu herkes yanlış alabilir alışıklardır onlar bu durumlara ne alakası var ki daha küçük istemiş annem dersiniz olu biter ayrıca bence çok da mana yüklemeyin bir bakmaktna hoşlanmaya geçmişsiniz hani hoşlama falan olsa illa bir muhabbet kurmaya çalışırdı diye düşünüyorum çok takıntı yapmayın ben olsam gider gülerek yanlış almışım ya annem küçüklerinden istemiş derdim
Bugün gittim görürsem yanlışlıkla aldım diyecektim ama yoktu
arkadaşı kasada bana dedi ki dün yanlış tuzu alan sendin demi diye bende gülüp evet dedim sonra bu nedenini buralı mısın okuyor musun gibi şeyler de sordu hakkımda bilgi almaya çalıştı yani bence arkadaşı için... Utandığım için geri getirmedim dedim olsun ne olacak niye utandin ki dedi ...
A! ama şöyle bir sorun var bana tandır mi yapıyorsunuz diye sordu o zaman nerden biliyor diye düşünmedim annem götürünce öyle demiş ama ben gerçeği söyledim kaza olduğu için dedim shajajsh yalancı duruma düşmüş gibi oldum bunlar oldu yanibence hoşlanıyor eğer değilse boşuna gelin güvey olmakta istemem
Evet yaa olan oldu artık ben çok tecrübeli değilim karşı cinsle ilişkilerde ondan kendimi nasıl ifade edeceğimi çok bilmiyorum gerçekten bu yaşıma kadar böyle şeyler yaşamadım ne bilim ya neyse tavsiyen kulağımda olacak artıkUtandiğımdan getiremedim niye dedin, bak arkadaşlar öneri vermişler o an sen devil annen musaitti, senin işin vardi belki o yuzden sen goturemedin, annen goturdu...
Boyle birsey soyleyesen daha iyiymiş ama ayrintilara çok takilma, her ayrintiyi da belirtme![]()
İnşallah ya kendimi tuhaf hissediyorum biran önce geleceğe ışınlanıp olgunlaştığim günlere gitmek istiyorumAh kuzum ergenlikte olur böyle şeyler. Biraz olgunlaşınca güler geçersin bunlara.
Herkes siz gibi değil ya ben kendimi bildim bileli hep utangaç içe kapanık biriyim keşke dediğin gibi kolay olsa öğrenecek birşey ise bana öğretmeni isterdimSadece gidip yanlış almışım diyecektiniz, azıcık kendinizle barışın olun
Öğrenilecek birşey değil. Bende eskiden elsenin gibiydim. Simdi Karsimdakine fırsat vermeden kendi kendimle dalga geçiyorum.Herkes siz gibi değil ya ben kendimi bildim bileli hep utangaç içe kapanık biriyim keşke dediğin gibi kolay olsa öğrenecek birşey ise bana öğretmeni isterdim![]()
Senin gibi olmayi diliyorum o zamanÖğrenilecek birşey değil. Bende eskiden elsenin gibiydim. Simdi Karsimdakine fırsat vermeden kendi kendimle dalga geçiyorum.
Ya bende o yanımdayken şapşal gibi birilerine çarpıyordum dönerken falanBen sevgilim beni beklerken yanlış havaalanına gittiğim için uçağı kacirmistim, bir kere de onun içinde olduğu vapuru kaçırmıştım, bir kere de yanlışlıkla otostop çektiğimiz adamın ceketini çalmiştım,onun sanıp. Çok kere beraberken onu kaybettim ve daha neler neler... Hiç de rezil olmuş gibi ya da salak gibi hissetmedim.
Ne var ki , gayet insani şeyler bunlar
Benim de tam tersi hareket olarak normal ama konuşma olunca saçmalıyorum galibaYa bende o yanımdayken şapşal gibi birilerine çarpıyordum dönerken falano yokken kimseye çarptığım yok
O ilk başlarda olur düzelir konuşmanız sıklaşırsaBenim de tam tersi hareket olarak normal ama konuşma olunca saçmalıyorum galiba![]()
İnşallahO ilk başlarda olur düzelir konuşmanız sıklaşırsa