- 19 Ağustos 2020
- 244
- 367
- 53
- Konu Sahibi Cankizz225
Pekii teşekkür ederim umarım dediğin gibidirKeşke sen gitseydin,o bahaneyle de görürdün tekrar
Neyse olan olmuş,hatırlanacak bir şey bile değil merak etme.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pekii teşekkür ederim umarım dediğin gibidirKeşke sen gitseydin,o bahaneyle de görürdün tekrar
Neyse olan olmuş,hatırlanacak bir şey bile değil merak etme.
Yaa rezillik değilde kendimi kötü hissettim bir çocukmuşum gibi annem götürünce gururum kırıldıYaŞ 15 falan sandım da 20 yaşında bunu rezillik olarak görmek pek olmamış sanki hıı?![]()
Evet öyle yapacağım hem bu sayede muhabbetimiz artar belki işime bile yararEvet tuz ve ekmek dagitilir boyle talihsiz olaylar yasandiktan sonra. Neden tuhaf karsilandigini anlamadim, sonucta temel ihtiyac, insanlarin isine yarasin mantigi. Illa kan akitmaktan daha insani bence.
Konu sahibi hic takilacak bir durum gormedim ben. Bir daha gittiğinde bahsini acarsin, esprisini yaparsın, ortam isinir bu sayede.![]()
Haklısın sanırım teşekürlerNeden utandinizki? Kendiniz götürseydiniz cok daha iyiydi.Hata yapabilir yani insanlar ne var bunda? Emin olun ,siz böyle düşünüyorsunuz ya erkekler hic takılı kalmiyor nerdeyse bu tip seylere.Sizden gercekten hoşlanıyorsa, degil annenizin geri goturmesi ,babanız bile goturse yine sorun olmazdi hoşlanan biri icin.Bence günlük rutininize devam edin.Ne zaman gitmeniz gerekse gidin yani oraya.Böyle yaparak cocuksu bi tavir sergilemis olursunuz.Yani özellikle gitmeyerek.
Ben de öyle düşünürdüm ama bilmiyorum ki gerçekten hoşlanıyor gibi sadece bakışma değil yani her türlü belli ediyor dün yanına gidip konuşunca heycanlandı şaşırdı konuşunca. Direk gözüme bakıyor hiç kaçırmadan ben kaçırıyorum biraz uzaklaştıktan sonra çaktırmadan bakim dedim hala bakıyordu aynı yerde başka şeyler de var ama yüzde yüz emin olamıyorum zaten eğer dediğiniz gibi ise iyi daha ilerlemeden unuturumAbartıyorsunayrıca o cocugun senin gibi birsürü kesistigi vardır diye düsünüyorum yani çokta önemseme
![]()
Şaka mı bu tabi ki abartıyorsunuzGittiğim markette çalışan bir çocuk ilk başlarda benden hoşlanıyor sandım ben de zamanla ondan hoşlandım çok güzel bakardı neyse birkaç gün önce babam küçük bir kaza geçirdi şükür burnu bile kanamadan kurtuldu annem de dün markete git tuz al mahallede dağıtalim dedim küçük paketler oluyor ya onlardan 25 paket al dedi neyse gittim bulamadım o çocuktan yardım istedim yani sadece 6 paket varmış bugün isterim yarın tekrar gelirsin falan dedi burda hiç sıkıntı yok hatta konuştum diye kendimi çok iyi hissediyordum da ama eve gelince annem bu paketler büyük küçük istemiştim dedi 1.50 kiloydu aldığım bilmiyordum sadece o vardı birde hiç aklım başımda değildi ki onla konusunca al götür dedi kızdım götürmedim o geri götürdü yanlış ürün almış demiş kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum biliyorum diğer insanların çektiğininin yanında bir hiç ama elimde değil uzun süre gitmeyi düşünmüyorum. Keşke kendim göturseydim ama utandım hayır dedim sonra pişman oldum annemin götürmesi bilmiyorum... Abartıyorsun diyin lütfen
TeşekürlerUnutulur gideeer. Hoşlanıyorsa gülmüştür, geçmiştir. Ama hoşlanmıyorsa hiiç dert edecek bişey yoktur ortafa
Keşke şaka olsaŞaka mı bu tabi ki abartıyorsunuz![]()
Tuzun sebebi aşağı yukarı her yemeğe girer ve bir çok kişiye nasıp olur bu düşüncr ile tuz dağıtılırTuz dağıtmayı ilk defa duydum, cidden garip bir adetmiş.
Yaşadığınız olayda birşey yok, herkes hata yapar. Kendinizi şöyle teselli edebilirsiniz. sizin işleriniz vardı, anneniz o yüzden gidip değiştirdi. ayrıca adetin garip olması yani insanlar tarafından bilinmemesini de bahane edebilirsiniz, adeti bilmiyordum nasıl dağıtacaklarını da anlamadım dersiniz konusu geçerse.
Bir daha markete gitmemeyi gerektirecek kadar büyük bir şey değil
ayrıca bu kadar değer vermeyin daha tanımadığınız kişilere
AbartıyosunGittiğim markette çalışan bir çocuk ilk başlarda benden hoşlanıyor sandım ben de zamanla ondan hoşlandım çok güzel bakardı neyse birkaç gün önce babam küçük bir kaza geçirdi şükür burnu bile kanamadan kurtuldu annem de dün markete git tuz al mahallede dağıtalim dedim küçük paketler oluyor ya onlardan 25 paket al dedi neyse gittim bulamadım o çocuktan yardım istedim yani sadece 6 paket varmış bugün isterim yarın tekrar gelirsin falan dedi burda hiç sıkıntı yok hatta konuştum diye kendimi çok iyi hissediyordum da ama eve gelince annem bu paketler büyük küçük istemiştim dedi 1.50 kiloydu aldığım bilmiyordum sadece o vardı birde hiç aklım başımda değildi ki onla konusunca al götür dedi kızdım götürmedim o geri götürdü yanlış ürün almış demiş kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum biliyorum diğer insanların çektiğininin yanında bir hiç ama elimde değil uzun süre gitmeyi düşünmüyorum. Keşke kendim göturseydim ama utandım hayır dedim sonra pişman oldum annemin götürmesi bilmiyorum... Abartıyorsun diyin lütfen
Teşekkür ederim bir daha gittiğimde bir bahaneyle konuşup söylerim yanlış almışım diye muhabbet de olur ondan konuşmam artık o konuşsunAbartıyosun,çok tatlısın ama öyle geldi içimden bu beslediğin duygu utanmak falan, geçer 1-2 güne hem belki ürün yanlışlığından aranızda bir muhabbet oluşur iyi düşün iyi olsun
yaşını öğrenebilir miyim
Temiz duygularını kaybetmemen dileğiyle, kolay gelsin hislerinin tadını çıkarTeşekkür ederim bir daha gittiğimde bir bahaneyle konuşup söylerim yanlış almışım diye muhabbet de olur ondan konuşmam artık o konuşsun20 yaşındayım zaten utandığım konu annemin götürmesi idi kendim göturseydim keşke ben aşık olunca mantıklı düşünmüyorum ya
![]()