Acaba sürprizi ne olabilir?

spring94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
28
9
36
31
Kızlar sevgilim bana bir sürprizi olduğunu söyledi ya sene sonu ya sene başı dedi bundan 1 ay kadar önce bizim doğum günlerimiz şubat ve martta mayısta da yıldönümümüz var. Dün ağzını aradım şuan polis okulunda bana doğum gününde olmayacağını dedi bu sürprizin eee o zaman sene başı demiş olduğuna göre yıldönümü de kafadan elenmiş oldu yani özel bir günümüze özgü bir şey değil heralde ocakta polis olacak resmen okul bitsin de öyle düşüneceğim yapacağımı rahat kafa ile dedi aklına asla gelmeyecek bir şey dedi ben de bir ortam hazırlayacaksın güller mumlar falan romantik öyle bir şey mi dedim hayır dedi eee evlenme teklif edecek halin yok heralde maksimum böyle bir şey diye düşündüm dedim anladım aşk bakalım napcaz dedi kafamda deli sorular sizce ne olabilir nu sürpriz tahminlerinizi söyleyin lütfen :(

Bunu en iyi sen bilirsin ...Sürekli surprizim var diye hediyeler falan alan biriyse yine hediye alir ancak, eğer normalde sürprizli bir adam değilse evlenme teklifi olabilir.

Bunu en iyi sen bilirsin ...Sürekli surprizim var diye hediyeler falan alan biriyse yine hediye alir ancak, eğer normalde sürprizli bir adam değilse evlenme teklifi olabilir.
Yok işte normalde sürpriz yapan biri değil sürprizim var dedi ve sadece bir kere dedi bunu

Ya cidden bu sorunun cevabını bizden beklediğine anlam vermemekle beraber, evlilik teklifi edeceği kanaatindeyim :işsiz:

Ya cidden bu sorunun cevabını bizden beklediğine anlam vermemekle beraber, evlilik teklifi edeceği kanaatindeyim :işsiz:
Tahminlerinizi istiyorum arkadaşım boşuna ümitlenmemek adına acaba ben mi bunu düşünüyorum yoksa gerçekten mi böyle diyorum

Bu cümle bana evlilik teklifini çağrıştırdı :KK66:
Ayyyy inşallah ya ondan gerçekten beklemiyorum böyle bir şey yapacak biri değil çok seviyor ama evliliğe uzak gibi gelecekle alakalı konuşuyoruz bir yanım umutlanıyor bence edecek diye diğer yanım saçmalama diyor:( bilemedim

Ayyyy inşallah ya ondan gerçekten beklemiyorum böyle bir şey yapacak biri değil çok seviyor ama evliliğe uzak gibi gelecekle alakalı konuşuyoruz bir yanım umutlanıyor bence edecek diye diğer yanım saçmalama diyor:KK43: bilemedim
Gönlünüze göre olsun inşallah:) belki artik sandığınız kadar uzak değil evliliğe:)

Evlenme teklif edecek büyük ihtimal fakat surprizin ne olduğunu biz nerden bilelim ? Adamı tanımıyoruz ki !
Dediklerine göre tahmin yürütmenizi istedim canım tanımaya gerek yok burda onca konu açılıyor tanıyarak cevaplamıyoruz söylenenlere bakarak cevap veriyoruz. Cevabın için teşekkürler.

Back
X