Acaba vazmigecsek?

Gecr uykusuna 9 9 30 gibi gecio bzmki aksam siz.aksam gezmesini nasl yaptinz peki dışarda uyanmadimi banyoda yaptirmak lazim bebeği yaz gunu

Gecr uykusuna 9 9 30 gibi gecio bzmki aksam siz.aksam gezmesini nasl yaptinz peki dışarda uyanmadimi banyoda yaptirmak lazim bebeği yaz gunu
Biz zaten pandemi yasakları henüz bitmeden gittiğimiz için o saatte eve dönmüş oluyorduk. Ama dışarda da uyuduğu oldu mesela bi cafe de kucağımda uyuduysq hemen pusetine koydum zaten slingteyse sorun olmadı gezerken. Evet banyo çok önemli uyku rutinini de atlamayın hiç sorun olmuyor.

Bizimde hamak besigimiz var onla cok rahat uyuyor ama plajda yanimiza acaba hamak besigide alsakmi dedik
Plajda sıkıntı olabilir ama uzun süre kalacaksanız aynı koyda alın bence. Bol bol Müslin battaniye götürün yanınızda çok kullanılıyor. Bide açık ve temiz hava da daha çabuk uyudu benim bebeğim huysuzluk falan yapmadı tabi henüz 4. Atak başlamamıştı şimdi olsa belki biraz zorlar ama yine de dediğim gibi evde zorlanacağıma tatilde zorlanırım. Tüm yükü de siz almayın yanınızda birileri olcaksa yardım isteyin yada babasına verin arada bi dolaştırıp getirsin çocuğun havası değişiyor.

Bişey daha söylemek istiyorjm nacizane tavsiye uyku geçişi bence geç 8 buçuk gibi geçmiş olması daha iyi hergün 15 dk geriye çekerek 8 buçuğa alıştırın bence.

Plajda bebek için olan güneşlikli şezlong aldım ben katlanabilir plastik falan değil onda yattı çoğu zaman. Güneş kremi sinek kovucu ve sevdiği oyuncaklar mutlaka yanınızda olsun. Bide kaliteli vücuduna kullanabileceğiniz pişik kremi sadece popo için değil yani. Ben her akşam duşundan sonra vücudunj kontrol edip kızaran bi yeri varsa kremledim ertesi güne mis

İlk çocuklu tatilimize kızım 3 aylıkken gittik,çocuklu tatilin en rahat dönemi bebeklik dönemi.. hatta 6. Ay öncesi.. ek gıda derdinde yok. Emzir,alt değiş,uyut.. 3. Ayındaki ilk tatilimizden sonra o yaz toplam 4 tatil yaptık,hepside gayet keyifliydi. Sadece 1 tatilden gece huzursuzlandığı için 1 gün erken döndük,hastalanacağını anlamıştım..
Sonra 2 çocuklu tatil falan derken epey alıştık biz bu tatil işine. Bu sene 5,5 ve 3 yaş 2 çocukla bakıcısız en rahat tatilimizi yaptık. Çocuklar artık büyümüş derdirttiler bize. Tatil candır,düşünmeyin bunları basıp gidin.

Bişey daha söylemek istiyorjm nacizane tavsiye uyku geçişi bence geç 8 buçuk gibi geçmiş olması daha iyi hergün 15 dk geriye çekerek 8 buçuğa alıştırın bence.
Bu seferde sabah cok cok erken uyanip uyumuyor ama onu nasıl yapariz ? Ben mesela emziriyorum 9 da uyuyor 11 buçuk gibi tekrar emzirip mama veriyorum 5 45 gibi uyaniyor bazen küt gidiyor bazen bi 45 dk uyanik kalip geri uyuyor sonra bazen sabah 8 bazen 9 bazn 10 gibi uyaniyor tamamen 2 3 saat oynuyoruz 12 1 gibi tekrar uyuyor 2 saat sonra tekrar 3 gibi yarim saat aksam 6 gibi 45 dk filan uyuyor öyle

Mama derdimiz var birde bizim bazen tam doymuyor yarim saat sonra tekrar agliyor insan ne kdr bilirse bilsin daha yarim saat once emzirdim acmi ki degilmiki filan bide onlarla ugrasmak zorunda oluyorsun uykusu gelince heryerde uyumuyor disarda uyumuyo sinir krizine girip kendini kasıp agliyo bas bas uyku zamaninda uyuyamazsa hamak besiginde uyutmaya alıştı malesef gerçi bebek arabasinda giderkende uyuyor ama bilemiyorum

Bizdede vardı mama derdi,küçük termosta sıcak su alırsınız yanınıza. Bebek arabasında ileri geri yaparak uyuturduk biz. Oğlum neysede kızım hiç akıllı bir bebek değildi :)
Biz bebeğe uymadık,onu kendimize uydurduk. Yoksa mutsuz olurduk. Ne onun düzenini bozduk nede kendi zevklerimizden vazgeçtik. Her akşam 9’da uykuya geçirdim mesela.. bebek arabası kurtarıcımızdı,olduğumuz heryerde onun içinde uyuttuk.

Evet termos tasiyorum ufak aaynen bizimkkde bebk arabasinda uyuyor bi denemek lazim tatili

Evet termos tasiyorum ufak aaynen bizimkkde bebk arabasinda uyuyor bi denemek lazim tatili
Ben bebeğim var diye tatil yapmamazlık yapmazdım,tatil önemli benim için. Tatilsiz için yaşayamam. Bebek tatil yapmana engel deseler bebek yapmazdım o derece :)
Bu arada tatillerin rahat geçmesinin baş kahramanı eşim benim için,o bukadar yardımcı olmasa rahat edemezdim.

Sizin bebek kac aylik

Bende yarım saat olan uykusunu 1 saate çıkarın 6 dan sonra da uyumasın yani 6 6 buçuğa kadar olan uykularını dengelerseniz 8 buçukta çok güzel uyur sabaha kadar. Gündüz uykusu çok uzun olursa gece uyumaz mesela 2 saatlik uykuyu 1 1 bölebilirsiniz yada bir buçuk saat uyutup yarım saati bi sonraki uykusuna katın gibi yani kendinize göre dengeleyin. Gündüz en fazla 3 buçuk 4 saat uyumalı ki gece daha uzun uyusun.

Ben kızımla kendimi sokaklara attığımda 17 günlüktü daha. Yaz, kış hiç eve girmedik. Her türlü tatili de, yolculuğu da yaptık. Ama biz çok rahat anne - babalarız. Uyumadı, yemedi, düştü, ağladı gibi durumlar bizi hiç strese sokmaz. İstediği zaman uyudu, istemedi hiç yemedi. Sırt çantası gibi bizimleydi.

Yalnız denize sokacaksınız aklınızda bulunsun. Tuzlu su yutuyorlar ister istemez ve anında ishal oluyorlar. Buna hazırlıklı olun. Bir de bemim kızımın gözü küçükken hep denizden sonra çok kızarır ve fena halde çapaklanırdı. Onu da her akşam basit bir göz damlası ile hallediyorduk.

Kimileri minicik bebekle çok rahat tatil yaparken kimilerine tatil zehir oluyor. Biraz da çocuğa bağlı sanırım.

Yanınıza bazı ekipmanlar almanız işinizi kolaylaştırabilir. Bi aile görmüştüm, katlanan park yatakla plaja gelmişlerdi, bebek içinde uyuyordu. Üzerine bir de örtü geriliyor, karartma için.

Yok daha 4 aylik ayagini sokunca bile agliyo denize sokmayi düşünmüyorum

Bizde hamak besigini alsakmi yanimiza dedik ama esya cok bebgin puseti kilim kamp sandalyelerimiz yiyecek cantamiZ deniz camtasi semsiyemiz derken yürüyen esya deposu gibi oluyoruz ama bakali cadir filanda düşünüyorum aslinda cadir ve hamak besigi baya ise yarayacak gibi geliyo

Dun bende bebegmle pazara ve markete gittim donuste kuafore girdim hic aglamadi uyudu yolda 1.5 saat dışarıdaydım hic sesi cikmadi o gun denize gittik haftasonu surekli agladi uykusu gelince uyutamadik orda uyuyamadi uyuyamayinca cok rahatsiz oldu malesef onu için cadir lazm gibi belki cadir ia gorur ruzgar almaZ yada bebek arabasina bindirip yurumsk lazim yol bulup kumda bebek arabasi gitmiyo cunku bugunde aksm icin esimle plan yaptik yemege gidip biraz gezicez aslnda yemege gittik bebekle dolastikda ama biraz uzun saatler zaman gecirince bakalm nasl olucak görücez alsmam lazim sanrm
Sizde hamilesiniz sanrm saglikla kucaklayin insallah ilk bebismi ??

Evet ilk bebek, heyecanlıyız. Tecrübe edenlerden okuyup öğrenmeye çalışıyorum ben de neler yapmalı, etmeli diye :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…