Acaba vermiş midir?

onu tanıyan sensin.

tanımadan nasıl onun yapıp yapmadığı hakkında yorum yapalım ki

yalan söylemezsiniz değil mi birbirinize?

Canim bu bize yöneltilmis cok zor bir soru.
Navb arkadasiminda dedigi gibi, bunu sen daha iyi bilirsin.

Yine mi bamyaa akannehir
O zaman herkes günlük sevgilisiyle ne konustuklarını falan da yazsın haberdar olalım yani cok merak ediyoruz ya hani-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Yine mi bamyaa akannehir
O zaman herkes günlük sevgilisiyle ne konustuklarını falan da yazsın haberdar olalım yani cok merak ediyoruz ya hani-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni

Kusura bakmayın ama buraya insanlar bişeyler danışıp, paylaşabilmek için yazıyolar diye biliyorum ben. Sizinde kafanıza soru takılırsa birgün ki umarım takılmaz, sizin konunuzuda okuyup yorum yaparız.

Arada ufak yalanları oluyor ama bu konuda yalan söyleyip, söylemeyeceğini bilmiyorum. Face de veya takıldığı sitede benimle olan ilişkisini her yerde yayın yapıyor. Ama var mı böyle bişey aklımı çok kurcalıyor yahubilmiyorumkismile

Haklısın navb. Zaten bir kere sordum bu soruyu ona. Bir dahada tekrarlamıcam. Zaten gizli kalıcak diye düşünülen hiç bişey gizli kalmıyor. Saol yorumun için.

bir dakika ben şimdi 3 harflileri çağrıyım bir sorayım.
biz nerden bilelim be canım,anladığım kadarıyla daha yaşın çok küçük,biraz büyüyünce dönüp bu yazdığın yazıyı oku olurmu,eminim çok güleceksin.a.s.

Ya haklısın canım saçmalıyorum burada çok fazla ama napıyım galiba çok takıntılı bir insanım ve sizlere danışmadan da geçemiyorum

sağ kolun olmuş bu site galiba :lepi:

takıntılardan kurtulmaya bak,erken yaşta saçların beyazlar bak kaydirigubbakcemile3

veremez vermemeli ne gerek var -tatlicadiarzu-
istemem yani bundan çoğu kız rahatsız olur bence güveniyorum diye kıskanmayayım mı
neyse ayrıca bende nıumaramı vermem öyle vermeme müsade etmesinide istemem:1closedeyes:

ohh bee sonunda beni anlayan çıktı.. Saol su perisi. Ya benimd ebu konuda bi endişem var işte. Yansıtmamaya çalışıyorum ama varsada çıkar kokusu.

verse ne olur bır kıza numarasını vermekle ne oluyor ben anlamadım
ınsanlar kadın erkek gorusup bırbırlerıne numaralarını veremezler mı
telefonumda kızdan cok erkek numarası vardır ve bugune kadar vermelı mıyım vermemelı mıyım dıye dusunmedım lazımsa verdım degılse vermedım.
ınsanlar renklerını dusuncelerını cogu zaman bellı ederler zaten o tıplere de sevgılısı olan bırısı gıdıp numarasını vermez sanırım.
dıyelım kı verdı bu samımı olcaklarını kkonusacaklarını gostermez
dıyelım kı konustular sevgılın gereklı mesafeyı koruyacak bırısıdır zaten
dıyelım kı koruyamadı e o zaman dusunursun bu adamla omur gecer mı gecmez mı ona gore karar verırsın
dıyelım kı karar veremedın bı konu acar yıne bıze sorarsın =)

canım gerçekten takıntılısın ne kendine ne sevgiline huzur vermiyorsun ki ilişkiden birşeyler anlayın...
neden hemen aklına birine numara verdiği geliyor ki o laf üzerine???
neden hep şüphecisin neden biraz ona gerçekten güvenmeyi denemiyorsun!!!
yapmadım diyosa yapmamıştır heralde...
küçük ayrıntılara bu kadaqr çok takılma mutluluğunun tadını çıkarmaya bak artık...

Arada ufak yalanları oluyor

arada ufak yalan derken???
yalan söyleyebilen bir insan bundada söylemiş olabilir
bende num vermesini istemezdim ben nasıl vermiyorum ama bunuda kafama takıntı yapcak kadar takmazdım sonuçta o vermez ama diğelimki biri buldu msj attı bence önemli olan o msja atılan cvp....
canımmm Allah içine böyle şeyler vermesin içinde olan sadece tel de değil yolda yürürken bile yapar...
sadece telle olmazki herkesle aşırı samimi olmuş ama tel vermemiş benim için hiçbir kıymeti yok meselaa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…