- Konu Sahibi karelibattaniye
-
yapabilirsin ama saçların çok yıpranırMerhaba
Tabi ki büyük bir dert değil ama dert ettim kendime
Bana sizden başka kimse yarımcı olamaz sanırım şuan saçlarım siyah boyalı dipten 2-3 santim kendi saç rengim var tarçın bakırı tonlarına boyamak istiyorum. Nasıl yaparım evde kendim çünkü nereye sorsam 150-200 arası fiyat veriyor ki benim saçım az ve kısa o kadar para istemiyorum evde ucuz yollu bir şekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mii
Merhaba
Bana sizden başka kimse yarımcı olamaz sanırım şuan saçlarım siyah boyalı dipten 2-3 santim kendi saç rengim var tarçın bakırı tonlarına boyamak istiyorum. Nasıl yaparım evde kendim çünkü nereye sorsam 150-200 arası fiyat veriyor ki benim saçım az ve kısa o kadar para istemiyorum evde ucuz yollu bir şekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mii
hatta oryalin içine konulan oksidan krem en az 30 volum yada 40 volum olmalı çok dikkatli olmalısın hızlı olursan renk farkı kalmaz ama tek başına ne kadar hızlı olursun.kuaförler bile iki kişi açmaya çalışıyorlar aynı anda başlıyorlar bir saça..Oryal kullanacaksin ve siyah saçı açmak baya zordur. zaman çok önemli önce boyalı yeri sonra diplere sürmelisin ilk diplerden başlarsan alt ksım açılana kadar saçını yıkayamaz ve saç diplerinin su toplamasına neden olursun .hatta daha kötüsüde olabilir kuaförlerde yapınca yeri geliyor saç dipleri su topluyor kendin yapma bence.
eger bi günde olsun derseniz kendiniz evde saclarinizi mahvedersiniz
yavas yavas önce siyah boyayi acip sonra istediginiz rengi uygularsaniz olur
ben saclarimi senelerdir kendim boyuyorum, cok sagliklilar ve gercekten her ortamda iltifat aliyorum
siz nasıl yapıyorsunuz
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?