- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 43
- 29
- Konu Sahibi nazaarboncukk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohaaa bana bunu Yapanı inanın öldürmekten beter yaparım. Bu erkekler ne sanıyorlar kendilerini ya da bizi. Parasını ödeyip aldıkları bir mal mı? İstediği gibi kullanabilecegi bir eşya mi.? Büyük konuşmayalım ama bu adama işkence yapacaksın aynı şeyi sen ona yapacaksın.Selamlar..
Geçenlerde bir Konu açmistim.. orda Hayatimla ilgili bir kisim yazmıştım.
Az önçe bir Insana ( kişiyi gizli tutmak istiyorum) hayatimdan birşeyler anlatim.. ve tepkisi beni Cok Şaşırtı, "ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs." Dedi. Ki Bende Aileme bu Açiyi yaşatmak istemezdim.
şuan kendimi sorguliyorum açaba Bende mi Sorun.
Anlatiklarim şunlar:
1. Bir ortak instagram Hesabim vardi "eşimle" ( burda eşim yaziyorumki anlayin diye), bir takim Arkadaşlar Rahatsiz oldu. "eşin" Resimlerimize, story bakabiliyor. Bu Arkadaşlarim Kapali insanlardir, Profiller Gizli. Böylelikle kendime Instagram hesabi açtim, ve "eşimi" ekledim. Bana salldirdi ailemin önünde, Sen nasil Instagram Hesabi acarsin, bagirdi. Bana " hemen sil, tek başina kulanamasin, kah*pelik işidir bu."
Ailem birsey demedi, hatta Babam onu destekliyordu. Ailemden kalkip eve gidicez Saat 10 akşam, arabanin önüne geldik.. "sen eve yürüceksin seni bindirmem " dedi Bende Gururuma yedirmeyip eve yürüdüm 30 dakkika bir yol. Eve vardim Hic birşey demeden hemen yatmaya gittim, bir baktim gece bir Saatinde ayaklariyla başima basiyor ve küfürler..vs. Bir instagram Hesabi yüzünden.
2. Kiz kardeşim bir zamaninda telefonu yoktu, benim Telefonumu veriyordum arada bir. Evdeyiz tekrar bir baktim telefonumu kucakliyordu ( herzaman yapiyordu, normal görmeye başladim artik) 2 resim gördü bir Erkek'ten benim Hiç birseyden Haberim yok.. odaya kilitleyip ellimi ayaklarimi bagladi ve odadan cikti. 10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi. Tabiki Olayin içinde bagirma ayaklarimla ittme vs olmustu..
Aynen böyle Anlatim.. ve öyle bir tepki Aldim..
"ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs."
Normal mi bu yaşadiklarim?
eski eşiniz de bunları anlattığınızda bu tepkiyi veren kişi de ruh hastası. kesinlikle uzak durun. eski eşinizin yaptığı şeyler işkence bildiğimiz. yasal olarak da suç.Selamlar..
Geçenlerde bir Konu açmistim.. orda Hayatimla ilgili bir kisim yazmıştım.
Az önçe bir Insana ( kişiyi gizli tutmak istiyorum) hayatimdan birşeyler anlatim.. ve tepkisi beni Cok Şaşırtı, "ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs." Dedi. Ki Bende Aileme bu Açiyi yaşatmak istemezdim.
şuan kendimi sorguliyorum açaba Bende mi Sorun.
Anlatiklarim şunlar:
1. Bir ortak instagram Hesabim vardi "eşimle" ( burda eşim yaziyorumki anlayin diye), bir takim Arkadaşlar Rahatsiz oldu. "eşin" Resimlerimize, story bakabiliyor. Bu Arkadaşlarim Kapali insanlardir, Profiller Gizli. Böylelikle kendime Instagram hesabi açtim, ve "eşimi" ekledim. Bana salldirdi ailemin önünde, Sen nasil Instagram Hesabi acarsin, bagirdi. Bana " hemen sil, tek başina kulanamasin, kah*pelik işidir bu."
Ailem birsey demedi, hatta Babam onu destekliyordu. Ailemden kalkip eve gidicez Saat 10 akşam, arabanin önüne geldik.. "sen eve yürüceksin seni bindirmem " dedi Bende Gururuma yedirmeyip eve yürüdüm 30 dakkika bir yol. Eve vardim Hic birşey demeden hemen yatmaya gittim, bir baktim gece bir Saatinde ayaklariyla başima basiyor ve küfürler..vs. Bir instagram Hesabi yüzünden.
2. Kiz kardeşim bir zamaninda telefonu yoktu, benim Telefonumu veriyordum arada bir. Evdeyiz tekrar bir baktim telefonumu kucakliyordu ( herzaman yapiyordu, normal görmeye başladim artik) 2 resim gördü bir Erkek'ten benim Hiç birseyden Haberim yok.. odaya kilitleyip ellimi ayaklarimi bagladi ve odadan cikti. 10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi. Tabiki Olayin içinde bagirma ayaklarimla ittme vs olmustu..
Aynen böyle Anlatim.. ve öyle bir tepki Aldim..
"ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs."
Normal mi bu yaşadiklarim?
bi de aileniz boşanmayın mı diyordu? bu ne biçim aile ya, ne üzülmesi ya kızının bunlara ses çıkarmamasını isteyen aile üzülmekten bin beterini hak eder bana göre,valla ne hali varsa görsün aileniz düşman başına gerçekten. sizse hala kendinizi sorguluyorsunuz, tabi size buna katlanmanızı söyleyen aileniz allah bilir ne şekilde sindirerek yetiştirmiş ki sizi hala emin değilsiniz. akşam akşam sinirlerim tepeme çıktıIyi Aksamlar..
Cok garip, kendimi bile sorguladim bügün...Ailene yaptigin onlari terk etin yazik ettin, keske biraz daha sabir etseydin ( ikna etmek veya onlarin kararini degiştirmelerini bekleyip, arkanda olmak icin) onlar yaninda olup öyle Boşansaydin.
Ama anladimki hicbirsey yalnis yapmadim. Elbet ailem icin üzüliyorum.
Bütün mesajlaşmaları okuyamadım ama aileniz için lütfen boşa üzülmeyin, onlar size eziyet edilmesine izin verip kaçmanıza sebep oldukları için üzülsünler. Aileniz sizi sevmiyır, sizin varlığınızı da haketmiyorlar. Arayıp sormayın bile, kendinize yeni bir hayat kurun, bu adama sabretmenizi isteyen insanların akli dengesi yerinde olamaz. Siz benim evladım olsanız, ya da bunları size yapan babam bile olsa kanalizasyon suyunda boğarım, nasıl sabret derler ya. Sakın ama sakın geri dönmeyin
Cok Tesekür ederimYeni insanlarla tanışıp yeni bir çevre edinmeye çalış, nereye gşttin evden ne kadar uzaktasın bimiyorum ama hayatı yeniden kurmak için asla geç değildir. Yalnız kalmamak için hayvan muamelesi görmeye kesinlikle değmez.
Diger Konumda yazmistim galiba.Hayretler içinde okudum. Gün gelsin kendi idrarında boğulsun inşallah!
Kurtulmuşsunuz sanırım. Çözümü nasıl buldunuz bulamadım mesajlarda ama helal olsun çok sevindim kurtulmanıza
Yukarda yazdiklarinizi pek anlamadim. ☺Abi siz bu nasıl bir şey bu ne ya
Ne yazacağımı sasirdim olum boşanmak için ndbekliyosun insan ne olunca boşanır ayrıl şundan bu gece kaç evden sığın devlete hem de bu gece madem bu psikopat telini kurcaliyor arama motoru üzerinden giriyosan geçmişi temizle , korkutma bizi.
Boşanmışsiniz galiba kurtuldunuz mu bundan
Ohaaa bana bunu Yapanı inanın öldürmekten beter yaparım. Bu erkekler ne sanıyorlar kendilerini ya da bizi. Parasını ödeyip aldıkları bir mal mı? İstediği gibi kullanabilecegi bir eşya mi.? Büyük konuşmayalım ama bu adama işkence yapacaksın aynı şeyi sen ona yapacaksın.
Eskiden kadınlar erkekleri soyardi şimdi erkekler kadınları soyuyor, kadın parası yeyip adam gibi dolaniyorlar. Birde üstüne karaktersizliklerini ortaya seriyorlarPara mi? Hadi Hesapi yok nekadar para ona verdim. Ailesine..
Kaynimin dügünleri ben yaptim ordan tut ☺
Unutmiyalim: ne yasatiysan onu yasarsin
Boşver benim yazdığımıYukarda yazdiklarinizi pek anlamadim. ☺
Güvendeyim.
Ailem arkamda degildiki. Sadece bosanamicaksin demekle kalmadilarki. Onlara güccüm kalmadi, hic birsey hissetmiyorum "esime" karsi dedikce onlar dayan olucak cocugun olsun ozaman görürsün. Inanin yazsam satirlar yetmez. Elalem ne der düsüniyorlardi, diger konumda yazmistim.bi de aileniz boşanmayın mı diyordu? bu ne biçim aile ya, ne üzülmesi ya kızının bunlara ses çıkarmamasını isteyen aile üzülmekten bin beterini hak eder bana göre,valla ne hali varsa görsün aileniz düşman başına gerçekten. sizse hala kendinizi sorguluyorsunuz, tabi size buna katlanmanızı söyleyen aileniz allah bilir ne şekilde sindirerek yetiştirmiş ki sizi hala emin değilsiniz. akşam akşam sinirlerim tepeme çıktı
çevreniz kara cahil, akıl ve vicdan yoksunu insanlarla çevrilmiş şok içindeyim. su an eski esiniz ve ailenizle bağınız kalmadı dimi?Ailem arkamda degildiki. Sadece bosanamicaksin demekle kalmadilarki. Onlara güccüm kalmadi, hic birsey hissetmiyorum "esime" karsi dedikce onlar dayan olucak cocugun olsun ozaman görürsün. Inanin yazsam satirlar yetmez. Elalem ne der düsüniyorlardi, diger konumda yazmistim.
Annem Beddua etti bana hakli oldugum halde,o bana inanmayip elaleme inandi de öylede beduami aldim. Hep onlar mutlu olsunlar dedim, onlarda zaten iyi niyetimi fedakarli oldugumu kullanip istedikleri gibi davraniyorlardi
çevreniz kara cahil, akıl ve vicdan yoksunu insanlarla çevrilmiş şok içindeyim. su an eski esiniz ve ailenizle bağınız kalmadı dimi?
Yaşadığınız duruma mı üzüleyim,yaşadıklarım normal mi diye sorgulamanıza mı? Tabiki yaşadığınız durum normal değil . Acilen gerekli mercilere şikayetinizi iletin![]()