Acaba Zararlımıdır?

pamukluprenses

Cennet kokulu oglum....
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
564
7
621
40
Balıkesir
oglum 5 aylık cok hareketli bi cocuk sürekli farklı oyunlar istiyo bide calışınca yorucu
bugun evdeydim tvde şu arabalar cizgi filmi reklamı var ona baktı öle benimde pcde okulda cocuklara izlettiğim vardı actım yataga yatırdım pcde uzagına koydum o arabaları nasıl takip etti bazen nasıl güldü inanamadım bi 20 dk kaldı öle sonra gözleri agrır diye kapattım ama bana kızdı ne yapıcamı şaşırdım gözlerine zarar verdimmi acaba ama mutulugunu görüncede cok mutlu oldum bi daha izletmicem ama arada izletsem zararlı olurmu

okadarcıktan zarar gelecegını sanmıyorum. artık zapt edılmez oldular. bı sekılde sakınsakta tv dıkkatlerını cekıyor evde ızletmesek gıttıgımız yerde mutlaka bakıyor asırıya kacmadıktan snra bırsey olacagını sanmam benımkıde cok meraklı tv ye laptopa cep telefonuna:):)

aslında çok uzun süreli olmadığı sürece tv izletmenin sakıncası yok çünkü onun için tv şimdilik renkler ve seslerden oluşan oyuncak gibi. dikkatini çekiyo. ben sabhaları kahvaltımı yaparken ona baby tv yi açıyorum izliyo onların seslerini çıkarmaya çalışıyo ama bu süre yarım saati geçmiyo.

Back
X