acaba?

açıtyordu çünkü o ilgileniyordu sayfayla ona vermişti yetkileri.
kaynanam kızı istemiyo

Eşin aldatmamış olabilir, gunahini alma
Bence eşine asılmıştır, eşinde onun ne ayar olduğunu anlamıştır ve haliyle kardeşiyle böyle bir münasebeti olsun istemiyordur
-gibi geldi bana:26:

kendi öyle diyor ama ne bileyim düşünüyorum bende her ihtimali

kocana ne kı,bıraksın evlensinler,sevenlerı ayırmasın

senın acından dusunuyorumda hayat boyu o kız bı sekılde sızınle olcak..

zaten o pek karışmıyor, ben karıştırıyorum ortalığı
evlenmelerini istemiyorum çünkü o kızdan nefret ediyorum

keri hosgeldın yavrum
bence seni aldatmamıştır senin ous senden korkuyo totosu yememiştir o yuzden

hoşbulduk conemmmm

ben erkek milletine güvenmiyorum.
kendi ailemde, annemle babamda çok şey yaşadığım için güvenmiyorum kimseye

Orası öyle..Ama ben sanmıyorum o haltı yediğini.
Kız da aileye nerden gireceğini şaşırmış

ama hani eşimde aldatmamış olsa, o kız sadece ona asılmış olsa ben yine o kızın eltim olmasını istemem.
bi iki defa eşime netten yazdığını gördüm . keşke senin gibi yakışıklı kocam olsaydı falan diye

Haklısın.
Bazı kadınların bu rahatlığına şaşıyorum ben ya.

ve o kadın eltim olacak düşünün

Kaynına büyü mü yaptı acaba

O kadar şeyi bile bile nasıl evlenmek istiyoru ya

Abisi demiyo mu olum yollu bu kız diye desin açık açık konulmazsa da konulmasın abisiyle en azından sen düğünlerine falan gitmek zorunda kalmazsın, o mendebur suratı görmek zorunda kalmazsın

Aralarında birşey olsa daha büyük bir çıkış yapardı.. Hem kendisiyle hem kardeşiyle olacak iş mi? Belki kadından hakkaten nefret etmiştir, sebep sadece odur.. Daha ileri birşey olduğunu sanmıyorum..

Aslında dışarıdan ilk bakıldığında aldatılma gibi görünüyor hele ki ayrılmayı kabul etmesi durumunda. Ama olay kaynına falan da girince zannetmiyorum ki öyle birşey olsun. Muhtemelen bu yapışkan kızlardan biridir. Eşinle arasında birşey olsaydı ya da eşin ona karşı birşey hissetmiş olsaydı kardeşine çok farklı şekilde tepkisini koyardı diye düşünüyorum. Ah şu internet ya çok yararlı da olsa huzuru bozmakta 1 numara! Boşver sen canını sıkma , elinden geleni yaptın zaten itiraz ederek gerisini kaynın düşünsün, evlendikleri durumda da olayları eşin de bildiği için zannetmiyorum ki sizi görüşmek zorunda bıraksın. İçin rahat olsun bu saatten sonra yuvanın huzurunu bozma değmeyen yollular için

Kaynın da ne acayip biriymiş haa
adam abisine asılan hatunla evlenmek istiyor pess daha neler duyacağız
belki de eşinin bu olayda hiç bir suçu yoktur onun yerinde kim olsa kendisine asılan birinin kardeşiyle evlenmesini istemez.

Ama anlattıklarına bakılırsa kadın hala eşinin peşinde kaynını kullanıyor gibi.

zamanında ben de bi sitede adminlik yaptım zamanım boldu o... olunuyo öyle olunca herşey olabilir kıza bu şekilde hakaret etmesi bile suçluluk psikolojisinin ürünü olabilir

bende demiştim kızın o...... olduğunu nerden biliyosun diye, madem o..... ise neden onunla aynı ortamda bulundun oda dediki her erkeğe yavşıyor, kapak atacak yer arıyor, özelliklede sevgilisi olan erkeklerle içli dışlı olup onları ayırınca zevkten dört köşe oluyordu peşlerinden gülüyordu. benim onunla işim tamamen siteyle alakalıydı, özel hayatı beni ilgilendirmiyor ama söz konusu kardeşim olursa istemem öyle birinin gelinim olmasını ama yinede kendileri bilir istiyolarsa evlensiler bence bir sakıncası yok herkesin kendi tercihi diyor.

Son düzenleme:
Eşin kıza o ... falan diyor nerden biliyormuş ki kızın ne olduğunu ?Madem kız o yolda neden kızla iletişim kurmuş ?Bir kız durup duruken mi erkeklere yavşıyormuş neymiş bu kız çok garip buldum . Erkek kardeşiniz evlenmek istiyorsa evlenicektir zaten sizin yapıcağınız hiçbirşey yok bu konuda .Erkek kardeş bu kız hakkkında o .. diye düşünmüyor demek ki ciddi düşündüğüne göre ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…