acaba?

bu arada eşimde bana kızıyor. niye bu kadar kafana taktın bunu, annemide gaza getiriyorsun naparlarsa yapsınlar sanane diyor

bide eşimin ailesi bekarete önem veren, tutucu bir ailedir. kız uzun bir süre, yıllarca bir erkekle bir evde karı koca ilişkisi yaşadı sonra ayrıldılar. aile bu yüzdende kızı istemiyor. ama ben bunu jafama takmıyorum, alan memnun satan memnun. benden ve eşimden uzak dursun yeter

Son düzenleme:
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali hemende o.... Olmuş kız.
Madem o... Ne diye iş vermiş sabah akşam telefonda görüşüyor. Kızı kardeşiyle paylaşamadı zaar

siz bu kızı sanal olarak mı tanıyosunuz yoksa reel hayattada görüşülüyo mu ben anlamadım, eğer sanalsa kızın aynı evde biriyle yaşaması ya da yatak odası muhabbetlerini falan bilmeniz yersiz, ki bende eşimle 9 sene flört ettim birlikte bi dolu kez tatilede gittik otelde kaldık ama birlikte olmadık yani bilemezsiniz kızın hymen durumunu, ha gelipte size ben bakire değilim birileriyle yattım demediyse, dediğim gibi anlamadım ilişkiniz reel mi sanal mı

eğer eşin bu kızla bir beraberlik yaşasa zaten kardeşini çeker ben bununla oldum aman dikkat et derdi.
yani uyarırdı ve doğal olarakta oda ağabeyisinin beraber olduğu kızla birlikte olmazdı.
bunu yapmadığına göre demek ki aldatma söz konusu derğil.
hangi ağabey bderaberlik yaşadığı kızla kardeşinin olmasına izin verir. direkt olsaydı bunu derdi.
ha senin öğrenmemeni garantiye alarak tabii

Son düzenleme:
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali hemende o.... Olmuş kız.
Madem o... Ne diye iş vermiş sabah akşam telefonda görüşüyor. Kızı kardeşiyle paylaşamadı zaar

o......luğun site adminliğiyle ne alakası var onu anlamadım. neden hep o tarafa çekiyorsunuz? adminlik yaptı diye o..... değil, bilginize ayrıca iş vermedi, admin yaptığı için para almıyordu.
o..... olmasının başka sebepleri var, ki bence haklı kız tam kaşar

eşimle biz reelden tanımıyoruz, kayınım tanıyor sadece. yatak muhabbetinide kız kendisi anlatıyordu. herkese marifetlerini anlatıyordu. bana bile anlatmıştı.ayrıca bende bekarken eşimle tatile çıktım, aynı odada aynı yatakta yaktık ama bu birşey yaptık anlamına gelmiyor.
tekrar ayrıca, erkek arkadaşıyla beraber yaşamışsa bu bile onu o...... yapmaz. orospuluk iki bacak arasında değil. insanın niyeti, içindekileri önemli. bekaret zarı duruyorsa ama beyni o.....puysa halis muhlis o.....dur.

Son düzenleme:

bilmem. ama kardeşi abisi hariç kimseyle konuşmuyor. yani hepimize resti çekti bi onla arası iyi.

muneeeeeeeeeeeeeeeeee şu mesaj kutunu boşalt rahat rahat taciz edemiyorum seni özelden

piştt mune !

Son düzenleme:

illa para mı kazanması lazım iş yapıyor olmak için
bildiğiniz beraber çalışıyorlar mesai harcıyorlar, geceleri bile telefon görüşmeleri yapılıp fikir alışverişi yapılıyor
hadi iş değil de hobi diyelim, ne değişecekse
yani kendi telefonlaşırken iyi , iş kardeşiyle evlenmeye gelincemi o.......... oluyormuş?
valla eşin pek bi yanar döner. şimdi onu savunacağınıza açın gözünüzü derim.
ha bunları neden i diyorum, bakın acaba? diye konu açmışsınız bende fikrimi söyledim.
zaten bu kk da hep böyle olur.
kadın kocalarının kırdığı cevizleri anlatmak için konu açar, sonra insanlar o konuda fikrini söyleyince kör ölür badem gözlü olur misali benim kocam da benim kocam diye savumya geçer hanımlar...
klasik oldu valla ben alıştım

neeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy yırtarım ben öyle kızın ağzını. ne dicem o kıza dedin mi peki sen kavga sırasında; eşimde senin o... olduğunu düşünüyor kaç kere söyledi diye. aralarında bişey geçmişse kız hesap sormaya kalkardı kocandan. ay ne bileyim karışık işler. kocamın ucundan kıyısından bile böyle kızların mevzularına bulaşması canımı sıkar benim.

Bence çok üzerine gitmeyin ama takipte olduğunuzu da hissetsin. Erkekler nedense gizli ve yasak olanları tercih eder. Nette bir çok yazı var kendinizi aldatildim mı diye yeyip bitirmek yerine harekete geçin. O sizin eşiniz sevdiği ilgilendiği bir çok şeyi iyi bilirsiniz. Onu şaşırtın.

valla ben zaten ousun hatasını açığa çıkarmak için konuyu açtım.ama aranızdan bi kaç kişi adminlik olayını ortaya attıktan sonra pek bir gocundular

benimde zaten o yüzden canım sıkıldı. dedim ona herkes senin hakkında böle böle düşünüyor çıldırıyordu kız sonra bana saldırmaya başlıyordu. ben ona o bana derken en sonunda attırdım onu siteden heryerden.
ama benim aşırı şüpheci bir yapım var işte, en ufak şeyden huylanırım. huylandığım zamanda savaş çıkıyor.kolayınada unutmam. eşimin 10 sene önce yapmış olduğu ufak bir hatayı bile unutmam arasıra yüzüne vururum.

aramızdaki ilişkide hiç bir değişiklik yokki, hiç bir zamanda olmadı.

aamaaaaaan naparsa yapsın bananee

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…